dissabte, 27 de setembre del 2008

Per força i per classe.

Everton FC 0-2 LIVERPOOL FC


El goig i la joia continuen instal·lats a Anfield. Els supporters han viscut la segona alegria del mes al batre aquesta tarde al rival ciutadà, havent fet el mateix amb el rival històric ara farà dues jornades enrere. I tot amb dues bones demostracions de saber posar-se el "mono" de fer feina quan toca, per passar a la qualitat quan toca liquidar al rival.

El derby no ha fallat a cap dels al·licients que fan d'aquests partits, quelcom més que un simple partit de futbol amb tres punts en joc. Pilotes disputades fins als últims extrems, un arbitratge més que nefast amb decisions que si be no han afectat al desenllaç del partit, si que han tret de polleguera a més d'un jugador i supporter del Liverpool. I també el derby ha tingut qualitat. Fet que ben poques vegades es presenta en un partit d'aquestes característiques. I la qualitat, evidentment, l'ha posat el Liverpool.

Els de Benítez que repetien l'alineació que sembla s'ha convertit en l'onze tipus per aquest any, han sortit a la gespa de Goodison disposats a disputar una batalla davant d'un conjunt que té en la lluita i la destrucció del joc rival, la seva principal arma. El partit en la seva primera part, ha estat un continu intercanvi de cops en la zona mitja i ben poques vegades totes dues porteries han estat amenaçades. Tant sols Pepe Reina després d'una sortida per alt on el sol l'ha destorbat, ha vist com el marc red corria seriós perill de ser batut. Cahill però, en una jugada que ha fet aixecar les rialles de la parròquia red ha disparat a porta contra el cos de Carragher que situat sota la línia de gol. La jugada però, havia estat anul·lada prèviament per falta del jugador australià, sobre la sortida de Reina.

Molts han estat els jugadors que han viscut el derby amb veritable passió i nervis. Fernando Torres ha vist una targeta groga per les continues queixes a l'arbitratge d'un nefast Mike Riley que no ha agradat a cap de les parts. "El Niño" canviaria la seva ràbia per goig, quan abans de l'hora de joc aprofitava una molt bona centrada d'un aquesta vegada si, decisiu Keane, per batre per primer cop la porteria de Tim Howard.

No acabaria aquí el festival red. Gairebé a la següent jugada, Torres repetiria al rematar una pilota morta dintre de l'àrea blue, després d'una jugada d'un novament gladiador Dirk Kuyt. El de Fuenlabrada ha fregat el hat-trick, però l'arbitre ha anul·lat la jugada que portava el tercer gol per falta de Kuyt al bloquejar a un defensor.

Han estat sis minuts de desgavell on el Liverpool ha sentenciat el partit. L'Everton per més que ha intentat posar en perill els dominis de Reina, no ho ha aconseguit. Fins i tot Tim Cahill ha estat expulsat per una molt lletja entrada a Xabi Alonso, conseqüència de la impotència toffee.

El Liverpool, com l'any passat, torna a sortir victoriós de Goodison i amb unes sensacions de que el quadre de Benítez aquest any presenten candidatura al títol amb un futbol molt sòlid i seriós al que tant sols li queda ser acompanyat, com en el cas d'aquesta tarde, per els gols dels seus davanters més letals.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Dossena, Kuyt, Gerrard, Xabi Alonso (Lucas Leiva 85'), Riera (Fabio Aurelio 66'), Keane (Pennant 85') i Torres.

GOLS:
0-1 Fernando Torres 59'
0-2 Fernando Torres 63'

10 comentaris:

Stubbins ha dit...

Aquest és el camí nois!! En dues setmanes guanyar a Mancs i Toffees.

Les meves puntuacions:

Kuyt: 5 pts.
Torres: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Come on you mighty reds!!!

Jony ha dit...

Para mi, en eso de los puntos son:

Torres:5 pts, no sólo por sus dos goles, sino por su lucha y entrega, siempre ocasionó peligro.

Gerrard:3 pts. Por su ímpetu, pundonor y porque es el que le dá rítmo al juego del equipo...el corazón red.

Kuyt:1 pt. Aunque no marque muchos goles, se vacía al máximo en el encuentro.

Yo creo que este año podría ser nuestro año.

Un saludo.

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

Sensacional victoria. Este año sí.El Liverpool está enchufado en la Premier.

MIs puntos: FErnando Torres 5

Gerrard 3

Keane 1

un abrazo.

Anònim ha dit...

puntació

KUYT 5 PUNTS per mi avui,el millor sobre el camp sens dubte.
KEANE 3 PUNTS no marcara però el seu centre del primer gol,i com treballar per l´euip és mereixen punts.
TORRES 1 PUNT gols i entrega sens dubte.
mágradaria donar més punts altres jugadors con carregher i gerrard,però serà un altre dia.

Anònim ha dit...

per cert segona punxada del ARSENAL a la lliga aquest any.

Alba ha dit...

LA veritat es que Fernando Torres està sortint a compte al Liverpool; els seus gols estan donant més d'una victoria a l'equip.
Salutacions

juan ha dit...

Chatos,

5 punts el torrezno por razones obvias

3 punts Robbie Keane que sigue trabajando de forma excepcional y me parece un acierto su fichaje

1 punt Xabi Alonso

Jony ha dit...

Yo creo k robbie Keane lo está haciendo bien también. Esta haciendo el trabajo sucio de creación de huecos, pases, apoyo a los compañeros...muy bien.

I. ha dit...

5 Fernando
3 Gerrard
1 Kuyt

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions:

Torres: 24 pts.
Kuyt: 12 pts.
Gerrard: 10 pts.
Keane: 7 pts.
Xabi Alonso: 1 pt.

Puntuen per la general:

Torres: 5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Gràcies a tots.