dimarts, 16 de setembre del 2008

Patir sense necessitat.

Olympique Marsella 1-2 LIVERPOOL FC.



Molt cara hauria pogut sortir la relaxació i el cert conformisme que ha demostrat aquesta nit el Liverpool FC en la segona part d'un partit que tenia totalment encarrilat i preparat per haver aconseguit una golejada com la succeïda en la passada edició de la Champions, quan els de Benítez van doblegar per 0-4 al combinat marsellès.

Qui més qui menys, tenia encara en ment aquell partit i el cert és que veient la bona disposició dels jugadors reds sobre el terreny de joc i la facilitat amb la que s'arribava a l'àrea rival, amb clares oportunitats de Babel i Gerrard, tothom preveia un gloriós dejà vu.

Però vet aquí, que de sobte s'ha despertat de la fantasia quan en una jugada en la que desafortunadament Jamie Carragher no ha tirat be la línia que marcava el fora de joc, ha permès a Cana en posició perfectament correcta, plantar-se tot sol davant de Reina, fent amb facilitat el 1 a 0 que posava immerescudament als francesos al davant del marcador.

Per sort per als supporters, poc ha durat l'alegria en un Velodrome que presentava un magnífic ambient ple de colorit en unes grades que no s'han omplert del tot. Tant sols sis minuts després, Fenando Torres li robava la cartera a un jugador gal i emprenia ràpida cursa cap a la porteria de Mandanda. Després d'una combinació amb Kuyt, la pilota arribava a Gerrard, que d'un xut excepcional de rosca amb cama dreta batia al porter local, que tant sols ha pogut seguir amb la vista la trajectòria de la pilota.

Sense descans per als de Gerets, quatre minuts després Carragher enviava una passada llarguísima que el defensor marsellès es menjava mesurant pèssimament el salt. La greu errada l'aprofitava Ryan Babel per internar-se en l'àrea i després de trencar la cintura al seu defensor, rebia una puntada de peu, que l'àrbitre no ha dubtat en assenyalar com a penal. Steven Gerrard a la segona oportunitat després de l'ordre del colegiat de repetir el llançament, establia l'avantatge per els reds.

La segona part s'ha disputat amb un Liverpool que ha jugat al mínim esforç, coneixedor de la escassa qualitat del seu rival, que tant sols podia oferir perill mitjançant la velocitat de jugadors com Ben Arfa o Valbuena, autor del gol de l'OM l'any passat a Anfield.

Tant relaxament ha pogut provocar perdre tres punts que ja estaven ben lligats al sac. Pepe Reina s'ha convertit novament en el salvador de l'equip, amb tres intervencions de mèrit que han provocat que el Liverpool sortís de Marsella amb tres punts. Tant dolent ha estat no matar el partit a la primera part, quan els marsellesos estaven ferits de mort, com haver entregat per complert el joc i la pilota en la segona part. Malgrat tot, el Liverpool ja te els tres primers punts a la taula.

FORMACIÓ:

Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Dossena, Gerrard (Benayoun 69'), Mascherano, Leiva, Kuyt (Keane 86'), Babel i Torres (Riera 64').

GOLS:

1-1 Gerrard 26'
1-2 Gerrard 32' (pen)

7 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Gerrard: 5 pts.
Reina: 3 pts.
Babel: 1 pt.

Bona nit!

I. ha dit...

Que acertadas tus puntuaciones, Stubbins.. las mias:

Gerrard 5
Reina 3
Babel 1

Alba ha dit...

Una primera jornada on es va guanyar amb més patiment del previst. Esperem que en les següents jornades això no passi.
Salutacions

juan ha dit...

Oye Stubbins, deberías poner también en que minuto marca el rival en el resumen de final de post. No me gusta esa costumbre, muy de los ingleses, de poner sólo los goles del Liverpool. Pasado el tiempo, si quieres ver como fue la secuencia del partido, no puedes.

5 punts Reina
3 punts Stevie G
1 punt Babel

Stubbins ha dit...

@ Juan

El autor o autores de los goles contrarios, aparecen siempre, o así lo procuro, en el texto de la crónica.

No los pongo en el resumen final del post, por el hecho que cuando perdemos algún partido, suficientemente duro se hace escribir la crónica, como para poner el autor de los goles rivales en el resumen final. Si hubiéramos perdido el sábado frente al Man. Who? por 0-1, ¿Cómo iba a poner a Tévez? No puedor, no puedor.

@ Mcko

No somos los únicos, Juan también lo ha creído así y en la web oficial, las puntuaciones van por el mismo camino. Los hay que entendemos de esto. jejeje.

Anònim ha dit...

Espero que Liverpool y At.Madrid ganan la próxima jornada y así se irán con 6 puntos cada uno por cero de sus rivales. El primer gol de Gerrard es la leche. Un abrazo.

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions

Gerrard: 13 pts.
Reina: 11 pts.
Babel: 3 pts.

Puntuen a la general:

Gerrard: 5 pts.
Reina: 2 pts.
Babel: 1 pt.

Gràcies novament.