dimecres, 24 de setembre del 2008

Els suplents superen al Crewe.

LIVERPOOL FC 2-1 Crewe Alexandra.

Amb un onze titular farcit de jugadors poc habituals i de joves promeses, el Liverpool FC va aconseguir passar a la quarta ronda de la Carling Cup, al doblegar, no sense problemes al Crewe Alexandra de la League One, en un Anfield que presentava una mitja entrada.

Tornava a l'equip Daniel Agger i ho feia donant mostres de la seva gran qualitat i del seu potent xut de cama esquerra, quan en el minut quinze de partit perforava la porteria del Crewe al executar una falta directa en la mitja lluna de l'àrea rival. El gran moment de forma que gaudeixen en aquests primers compassos de la temporada jugadors com Skrtel i Carragher, estan barrant el pas de moment, a Agger que no havia disputat fins ahir de cap minut en competició oficial. La dura competència per aconseguir una de les dues places de la zona defensiva central, ha de fer reforçar la ja de per si notable capacitat defensiva del conjunt de Benítez.

Deu minuts després del gol del danès, els visitants portaven el ai al cor de l'afició red, al igualar el partit mitjançant O'Connor que batia de cap a Cavallieri, que suplia d'aquesta manera a Pepe Reina en les habituals rotacions en la porteria per a la competició de Carling Cup.

El quadre de Benítez, tornaria a posar-se per davant en el marcador, aquesta vegada ja de manera definitiva, al rematar de cap Lucas Leiva una bona centrada d'un actiu Jermaine Pennant.

Fernando Torres que inicialment no va ser de la partida, va gaudir d'algunes bones oportunitats per ampliar l'avantatge, però el madrileny no va estar afortunat de cara a gol. Philip Degen, per la seva banda, no va tindre un debut en partit oficial gaire feliç, al haver de ser substituït per lessió per Jamie Carragher.

A punt van estar els visitants de forçar la pròrroga al desaprofitar una bona jugada atacant per banda dreta que va acabar amb el remat de cap del davanter dels Railway men sortint per poc fora de la porteria de Cavallieri.
Al final, victòria per els reds tancant positivament però sense brillantor el primer compromís de la tercera competició a nivell britànic de la temporada.

FORMACIÓ:
Cavallieri, Insua, Agger, Hyypia, Degen (Carragher 73'), El Zhar (Keane 88'), Lucas Leiva, Plessis, Pennant, Ngog (Torres 66'), Babel.

GOLS:
1-0 Agger 15'
2-1 Lucas Leiva 57'

4 comentaris:

Stubbins ha dit...

Algú va veure el partit?

Anònim ha dit...

Estos partidos siempre se complican. Los suplentes han dado la cara. Me agrada ver en forma a Lucas Leiva. Un abrazo.

Jony ha dit...

Nadie pud ver el partido, algo salió por Justin.tv pero enseguida se perdió la señal.

Además sea como se ganó y eso es lo que importa, como si es a la superleague de coches esa

Alba ha dit...

La veritat es que son els partit que ningú vo, jugar i que son els suplents els que han de donar la talla. Veure'm com segueixen a la Carling Cup.
Salutacions