dissabte, 13 de setembre del 2008

Batalla guanyada.

LIVERPOOL FC 2-1 Manchester United


En el cos a cos, amb lluita, per força, per coratge i per amor propi, els jugadors reds han aconseguit la victoria sobre el Manchester United, tot remuntant un gol inicial dels actuals campions als dos minuts de joc. Rafa Benítez a la fí aconsegueix doblegar a Alex Fergusson en partit de Premier, redimint d'aquesta manera les dues derrotes de les passades temporades, on com en la tarde d'avui, el combinat Red va ser molt superior al dels Red Devils, però van ser aquests últims qui se'n durien els tres punts cap a Manchester.

Malament es posaven les coses per el Liverpool, que veia com en tot just tres minuts de joc, una magnífica combinació al primer tod d'Andersona cap a Dimitar Berbatov, descol·locava a tota la defensa, deixant tot sol en la frontal de l'àrea gran a Carlos Tevez que rebent la passada cap a enrere de l'ex-jugador spur, la enviava al fons de la porteria de Reina, que res podia fer per evitar el certer xut de l'Apatxe. Era la primera intervenció del flamant fitxatge de Fergusson i ho feia de la manera més brillant possible. Assistència en el camp del màxim rival en la primera pilota que tocava.

No era l'únic jugador que estrenava samarreta en el migdia d'avui a Anfield. Albert Riera saltava a la gespa d'Anfield com a titular i la seva actuació ha deixat signes de que el seu fitxatge pot ser un gran encert, per tal de dotar a la banda esquerra de l'atac Red de desequilibri i habilitat.

Amb Riera a la banda en un gran duel amb Patrice Evra i amb Dirk Kuyt i Javier Mascherano mossegant a la defensa i mig del camp mancunian respectivament, els de Benítez han començat a recuperar el domini del joc, que durant els primers quinze minuts ha estat de clar color visitant. Kuyt ha estat a punt d'anivellar el marcador a la sortida d'un córner, però el seu xut a anat a parar contra el cos del porter i compatriota Van der Sar.

No estaria de tanta sort el porter holandès, quan en el minut 26 al tractar de refusar un rebuig de la seva pròpia defensa a xut de Xabi Alonso, la pilota ha tocat la cama de Brown i ha pres la direcció de la porta visitant. Un gol còmic que era rebut i celebrat a Anfield amb rialles i goig.

A partir d'aquest moment el partit ha estat de total i aclaparador domini dels de Benítez que tant sols han vist amenaçada la porteria de Reina, en la jugada següent al gol de l'empat quan novament Carlos Tevez en una jugada de gran intel·ligència es desmarcava i xutava a porta per sobre del travesser.

El segon temps ha estat una autèntica batalla en el mig del camp, on com no podia ser d'altre manera, Javier Mascherano s'ha convertit en el veritable protagonista, arribant a totes les pilotes dividides i oferint una despesa física impressionant. La lluita i la entrega de l'argentí, han rebut el seu premi quan en una pilota que gairebé havia perdut en lluita amb Evra, ha estat capaç de posant la punta del peu, fer arribar la pilota a l'altre gladiador Red, Dirk Kuyt que endint-sant-se a l'interior de l'àrea feia la passada cap enrere a Ryan Babel que establia l'avantatge red en el marcador. El deliri arribava a Anfield a falta d'un quart d'hora per acabar el partit.
El gol feia arribar la calma a la grada, que havia vist com minuts abans, Benayoun, Babel o Kuyt, desaprofitaven bones oportunitats, tot fent preveure un final de pel·lícula semblant al de les darreres temporades.

Victòria final del Liverpool que el confirma als llocs capdavanters de la classificació i el que és pot ser més important, dota al conjunt de Benítez d'un plus d'auto-confiança, pel fet d'haver aconseguir doblegar a un dels principals rivals per el títol. Com a úniques notes negatives del partit, queden la nefasta sort de Robbie Keane de cara a porteria, errant xuts incomprensibles i la possible lessió de Javier Mascherano, que ha hagut de ser substituït quan el seu genoll ja no ha pogut més. Amb la força del jugador argentí, es més que probable, que "el Jefecito" no hagi patit cap mal.


FORMACIÓ:

Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Fabio Aurelio, Benayoun (Gerrard 68'), Xabi Alonso, Mascherano (Hyypia 85'), Riera (Babel 71'), Kuyt i Keane

GOLS:

1-1 Brown (pp) 26'
2-1 Babel 77'

12 comentaris:

Stubbins ha dit...

YYYEEEEEEAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!

Quina victòria nanos!!! Ja tocava.

Els meus punts:

MASCHERANO: 5 pts.
KUYT: 3 pts.
BABEL: 1 pt.

I molt bon debut de Riera. Gran adquisició.

Anònim ha dit...

Mis puntos:

Mascherano 5

Kuyt 3

Babel 1

Me encantó el Liverpool. Así, se puede ganar la Premier. un abrazo.

juan ha dit...

Punts

Alonso 5

Masch 3

Kuyt 1

Anònim ha dit...

Alonso 5
Mascherano 3
Kuyt 1

el Churi ha dit...

Mascherano 5
Kuyt 3
Riera 1

Alba ha dit...

Un partit molt maco entre dos dels grans de la Premier. Esperem que aquesta victoria serveixi per agafar moral i seguir comptant els partits per victories.
Salutacions

Stubbins ha dit...

****PARA INTERESADOS****

Digital + inicia hoy un programa dedicado a repasar partidos históricos de la Premier League.

"Colección Premier League" inicia sus emisiones con el Liverpool - Tottenham de la temporada 92/93, siguiendo con el Man. Utd - Liverpool.

20:30 hrs. en CANAL + Futbol (Canal 8 del dial)

I. ha dit...

Masche 5
Babel 3
Riera 1

Luis JFT96 ha dit...

Amenazo con volver.

LMP:

Masche - 5 punts
Alonso - 3 punts
Riera - 1 punt

¿alguien se fijo en la celebración de Carra al acabar el partido, soltando improperios contra en sector del Man Ure? que grande es.

Stubbins ha dit...

Hombre!!!!

L'amic Jota ha dado señales de existencia.

BENVINGUT!!!!

Suscribo y hago mia cualquier cosa que dijera el Carra en ese momento, y más aún si iban dirigidas hacia los mancs.

Deportivista ha dit...

Hay van mis puntos.

Alonso 5.
Masch. 3.
Riera 1.

Un saludo.
http://marcador-deportivo.blogspot.com/

Stubbins ha dit...

Puntuacions tancades.

Mascherano: 26 pts.
Xabi Alonso: 18 pts.
Kuyt: 10 pts.
Babel: 5 pts.
Riera: 4 pts.

Puntuen per la general:

Mascherano: 5 pts.
Xabi Alonso: 3 pts.
Kuyt: 1 pt.

Gràcies a tots per les vostres puntuacions.