divendres, 4 d’abril del 2008

Sortir a per totes o a reservar.

Important dilema amb el que es troba Rafa Benítez per afrontar el partit de demà davant de l'Arsenal. El simple fet de jugar contra un dels rivals directes i amb el renom de l'equip londinenc, faria pensar que el tècnic madrileny posaria tota la carn a les graelles. Però ningú obvia ni perd de vista el partit que es disputarà tres dies després a Anfield i que enfrontarà als mateixos protagonistes en lluita per una plaça a les semifinals de la Champions League.

La situació en la Premier League del Liverpool, ja molt allunyat de la lluita per el títol, fa pensar que Benítez guardarà les seves millors armes per el partit de dimarts. Però tampoc cal perdre de vista la classificació i veure que el perseguidor més proper, l'Everton de David Moyes, es troba a una distància encara no gaire llunyana de 5 punts. Amb el que una derrota a l'Emirates, combinada amb la que més previsible victòria dels toffees davant del cuer Derby County, ens tornaria a portar a la mateixa situació que el diumenge passat, abans de donar inici el derby del Merseyside.

Es ben probable que per el cap de Benítez, rondi la idea de que en la Premier League, encara hi ha marge de maniobra (6 partits per disputar amb el de diumenge) i en canvi, el partit de dimarts a Anfield, és un partit a cara i creu. Es per això que amb tota probabilitat, Rafa Benítez doni descans als pesos pesants de l'equip per donar entrada a jugadors que en les darreres jornades no han entrat en l'equip titular amb regularitat. D'aquesta manera, jugadors com Finnan, Pennant, Benayoun, Lucas Leiva (la seva actuació està gairebé garantida davant els dos partits de sanció a Mascherano), Crouch o un reaparegut Voronin, tinguin la seva oportunitat en el partit de demà.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sin duda reservar, el calendario mas allá del sábado es favorable para nuestros intereses, y además sacar "suplentes" no significa perder, ya verás que gol va a meter el Pocholo.

P.D: Gran elección de la foto, como siempre, en que estaría pensando en ese momento "¿Qué me dijo Montse que comprara en Londres?"

Stubbins ha dit...

Pues la duda ha sido desvelada por el propio Rafa en la web oficial del club. Dará descanso a jugadores, no determinado a cuales.

Lo veo muy correcto e inteligente. El Arsenal se juega mucho más que nosotros. Se juega el no perder de vista la cabeza de la tabla. Aprovechemos esta situación.

Anònim ha dit...

Reservar pero con cabeza,

Alba ha dit...

La veritat es que aquesta es la pregunta del milió i mig pels equips que juguen competició europea. No sé que pasará, pero a la lliga tampoc es poden adormir si volen clasificarse per la próxima champions.
Salutacions

Stubbins ha dit...

Vaja si reserva!!!

Damien Plessis, titular avui fent debut amb el primer equip. Bona sort per al xaval.