dilluns, 28 d’abril del 2008

A posar Stamford Bridge potes enlaire

Amb la quarta posició de la Premier ja totalment garantida, després de que l'Everton no pogués passar de l'empat a Goodison Park davant de l'Aston Villa, arriba l'hora de la veritat per al Liverpool FC amb una nova cita amb la competició que més alegries ha portat a l'afició red en els darrers anys i que malauradament és l'única opció d'aconseguir portar un nou títol a les mai ben farcides vitrines d'Anfield en l'actual temporada.

D'aquí a quaranta-vuit hores aproximadament, es donarà inici a un partit en el qual els homes de Benítez ja perden de sortida, però en el que ni molt menys hi ha res decidit. El resultat obtingut a l'anada disputada a Anfield ara fa una setmana, no va ser ni de bon tros positiu i encara menys si l'hi afegim l'infortuni del gol en pròpia porta i en el temps d'afegit que Riise va aconseguir en favor del Chelsea d'Avram Grant.

Es evident que arranquem amb una desavantatge clara, com és el valor doble en cas d'empat del gol aconseguit a Anfield per els londinencs. Però no menys cert és que aquesta competició no regalara mai res a ningú i qui vulgui estar present a Moscou el proper 21 de maig, haurà de guanyar-s-ho amb sang, suor i llàgrimes.

L'actual moment de forma per el que travessa el Liverpool, fa ser força optimistes a molts supporters. En els darrers 16 partits oficials disputats, el Liverpool ha estat batut en una sola ocasió. Va ser a Old Trafford on es va caure per 3-0 davant del Manchester United. El conjunt de Benítez doncs, ha trobat en aquest darrer terç de la temporada, el seu millor joc i arriba amb una forma física molt superior a la dels seus rivals.

Altre aspecte que convida a l'optimisme, és el fet de que aquest any contràriament als anteriors des de que Rafa Benítez és a càrrec del club, els millors resultats han estat obtinguts actuant lluny d'Anfield. Fent una ullada als resultats obtinguts en Premier fora de casa, observarem que a data d'avui (amb un únic partit per disputar com a visitant) tant sols s'han perdut 3 partits. Continuant amb aquest estudi però traslladant-lo a la competició de Champions, podem observar, com en tots els partits disputats a domicili, el Liverpool FC ha aconseguit marcar almenys un gol. Toulousse (0-1), Porto (1-1) Besiktas (2-1), Olympique Marsella (0-4) Inter de Milan (0-1) i Arsenal (1-1).

Aquestes són dades estadístiques que conviden a l'optimisme. Però no cal deixar-se portar per la fredor dels números. El que de debò comptarà d'aquí a quaranta-vuit hores serà l'actitud dels jugadors. I aquesta tots els supporters estan convençuts que serà la pròpia d'un equip que ha deixat ben clar al llarg de la seva historia que és un GRAN a Europa. De pitjors n'hem sortit.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

si las palabras de Rafa, quejandose de Drogba, tienen efecto, y el arbitro no pita falta cada vez que el CostaMarfileño(?) se cae porque se ha levantado una ligera brisa, creo ganaremos con facilidad.

Walk on! Walk o-o-o-on!

s(a)imon

Alba ha dit...

Un partit complicat i més en camp contrari, pero esperem que el Liverpool trobi una escletxa per fer un gol. El primer gol del partit pot ser clau.
Salutacions

Anònim ha dit...

@Stubbins

Red Nose = Liverpool Fan en Scouse

Los nervis a 200 porque yo quiero que gane el united y esta vez los nervios son para dos dias.

Stubbins ha dit...

@ James.

Ya lo sabia ya, que no soy ningún "Blue nose" jejeje. Yo les prefiero llamar "blue meanies". Lo que pasa es que no sabia que habias cambiado el nombre a tu blog.

Apa a cuidarse, hasta mañana.

Anònim ha dit...

Anda que no tiene retranca lo tuyo con los titulares y las fotos que acompañan los artículos.

Anònim ha dit...

"El que de debò comptarà d'aquí a quaranta-vuit hores serà l'actitud dels jugadors."

Si una cosa n'estic segura és que el que no faltarà demà a la zona pija de Londres serà actitud dels reds, si tot ho tinguès tan clar ... bé, deixo millor la frase en punts suspensius.

Stubbins ha dit...

@ Dolors

Bona sort per al Barça per aquesta nit!!!

@ Luis

A que te mola, jejeje.

Anònim ha dit...

@james
en scouser la palabra
box= yo ya la se,jejeje.
tengo otras mas.

Anònim ha dit...

El que diré pot semblar fort, però li comentaven l'altre dia a la Rosa a L'pool que NO volen una final contra el United. Segons el Paul abans no arrivar que fer-ho contra el United i la que es pot liar a Moscú.

Anònim ha dit...

Torres callará la boca a los seguidores prepotentes del Chelsea. Vamos Livepoool que en la final espera nuestro odiado Manchester. SEría la leche ganarles la final. Un abrazo.

Anònim ha dit...

stubbins ja estas dormint tio,
b en posaré el dvd the gerrard final una estona.

Polo ha dit...

@stubbins
Nossaltres no hem pogut, i no vull ser hipòcrita, tampcoc voldria que l'antifútbol del Liverpool tornés a arribar a una final.

Però si ho feu, m'alegraré per tu.

Molt bona sort!!!

Stubbins ha dit...

@ Anònim

Ets Xavi?? Ja m'ho va dir ja. Els entenc perfectament. No sé com s'ho montarà la UEFA, però els hi ha tocat una papereta molt dificil de jugar. La poli rusa?? Actuarà com actua la poli en un país dictatorial, és a dir, repartint pals a tort i dret.

@ Papi.

Dormir??? No he clucat l'ull fins a les 4 del matí. Quins nervis. Ens veiem aquesta tarde.

@ Polo

Hombre!! Gràcies per els teus desitjos, tot i que podrien ser extensibles per a tota la red family i no tant sols per a mi, home.

Sobre lo del anti-futbol del Liverpool, és una opinió molt respectable, que sense cap mena de dubte debatria amb molt de gust amb tu en un altre ocasió. Avui no puc!!! porto uns nervis a sobre que no puc amb res. jejeje. Sants nervis aquests!!.

@ James & Papi.

Ei! tranquilitat amb l'amic Polo eh! que ens coneixem, jejeje.

@ TOTS

Nois em poso a cantar. Aquesta la millor manera de treure els nervis.

A LIVERBIRD UPON MY CHEST,
WE ARE THE MEN OF SHANKLY'S BEST
A TEAM THAT PLAY THE LIVERPOOL WAY
AND WIN THE CHAMPIONSHIP IN MAY.

Carlos ha dit...

A los wenos días!!

A unas cuantas horas del inicio del partido ya empiezo a notar el cosquilleo en la boca del estómago.

El aperitivo de ayer me gustó, si bien le falto algo de intensidad al choque (creo que el Liverpool me tiene mal acostumbrado y ya exijo demasiado a todos los equipos) y al final pasó lo que tenía que pasar. El United eliminó al Barça. Porque es mejor equipo, porque tiene las cosas más claras y porqué se merecía llegar a la final.

Esta noche veremos como acaba la historia, pero saber de antemano que tu equipo lo va a dar todo (y todo no es ponerle ganas, como hizo ayer el barça, es dejarse el alma, como harán esta noche los reds) no tiene precio. Yo ya me siento ganador independientemente del resultado. Aunque esperemos que el resultado acompañe ;-)

PD: Y sabiendo que tenemos mejor entrenador, mejor equipo (que no nombres de jugadores), mejor afición (cuando suene la canción de Torres en Stanford Bridge acordaos de mi :P) y un líder nato en el campo que va a llevarnos a la victoria, los argumentos a favor del chelsea me parecen cada vez más minúsculos.

Hoy será la noche de Gerrard. Se la merece!

PD2: Y si me dejan elegir, un golito de Babel y otro de Crouch serían la guinda perfecta ^_^

Psiko ha dit...

0-1 JAR.

Real Reds on the road to Moscow

Rafadalton ha dit...

@Stubbins

Tranqui i molta sort avui. Ahir li deia al 'nen' que si passavem, avui m'en anava amb tú al M.Collins amb la bufanda que em vas regalar, però t'imaginaràs que no em queden ganes.

Anònim ha dit...

No sé si podré anar aquesta nit,però el meu cor està dividit. Per una banda em moro de ganes de que el Liverpool passi, però em fa por que una final Man- LFC signifiqui 10 anys sense el Liverpool a la Champions....
En resum, desitjo que passi el que sigui millor pel Liverpool, encara que això vulgui dir que no s'ha de guanyar avui. Petons als Barça Reds, us dec les fotos!!!!!!Rosa

Stubbins ha dit...

@ Carlos

Como diria Domingo Balmanya. "Totalmente de acuerdo Don Carlos"

@ Psiko

Ens veiem ara o que tito?

@ RafaDalton

Vinga home!! En aquests moments res millor que la companyia dels coleguetes i una bona pinta de Guinness. Convido jo.

@ Rosa

Barça Reds??? Cómorrrr???? (in english Hooowwrrrr???) Uy lo que me ha disho!!! jajaja. Venga, venga, pal pub tot Cristo.

@ Tod@s

La crónica del partit la penjaré segurament demà, amb una bona hangover, però demà.

Anònim ha dit...

UPSSSSS!!!

Sorry, volia dir BARCELONA REDS =D

No puc anar, ho veuré des de casa.

Rosa

Anònim ha dit...

@ Rosa

Ya tienes tele?......ja ja ja.

mandame un e-mail please necesito contactar contigo.
Thank's.

hillsborough_justice96@yahoo.co.uk ó reds.animals@yahoo.co.uk

Anònim ha dit...

@ Rosa

Ya tienes tele?......ja ja ja.

mandame un e-mail please necesito contactar contigo.
Thank's.

hillsborough_justice96@yahoo.co.uk ó reds.animals@yahoo.co.uk