dissabte, 26 d’abril del 2008

Objectiu complert.

Birmingham City 2-2 LIVERPOOL FC.

Amb una reacció a temps, el Liverpool FC ha aconseguit un empat a Birmingham que li dona gairebé matemàticament la quarta plaça del campionat i per tant, el passaport per a la disputa de la fase prèvia de la propera edició de la Champions League.

Feia falta tant sols un punt per a certificar aquesta classificació gairebé matemàtica, a falta que l'Everton disputi el seu partit de demà contra l'Aston Villa, però el cert, és que l'amplia diferència en el goal average en favor dels d'Anfield, certifica gairebé plenament la consecució de la quarta plaça.

Pocs eren els que pensaven que l'equip de Benítez pogués aconseguir el punt que restava, quan pràcticament amb una hora de partit, el marcador de l'estadi Saint Andrews, assenyalava un dos a zero a favor dels d'Alex McLeish. Li ha costat molt a l'equip ficar-se en el partit. Benítez, com era de suposar, presentava un equip on les seves màximes figures aguardaven a la banqueta com era el cas de Carragher, Kuyt o Gerrard, o fins i tot, ni tant sols viatjaven a Birmingham, com ha estat el cas de Mascherano, Xabi Alonso i Fernando Torres.

El tècnic madrileny decidia donar novament l'alternativa al jove Plessis que ha tornat a ser titular fent un partit bastant complert i sense que la pressió o els nervis de la seva inexperiència l'hagin traït en cap moment en cap de les seves dues aparicions en el primer equip.

La primera hora de joc, ha transcorregut amb un Liverpool gairebé apàtic, desganat i que no ha buscat en cap moment la porteria de Taylor. Tant sols Peter Crouch en un bon xut a la mitja volta després de controlar la pilota ha fet treballar de valent al porter dels blues. Tampoc han col·laborat els jugadors de McLeish a fer del partit un bon espectacle als prop de trenta mil espectadors que s'han aplegat avui a St. Andrews. Els blues tot i que avui es jugaven moltes de les seves opcions de mantindre la categoria, no han fet res per dur el comandament del partit. Això si. La seva efectivitat ha estat excepcional.

En una de les poques jugades en les que el Birmingham posava setge a la porteria de Reina, ha arribat el primer gol del partit després que l'ex-jugador de l'Everton McFadden, realitzés una bona jugada per la banda dreta de l'atac dels locals, fent una centrada que ha aprofitat perfectament Forssel per batre a un Reina que poc podia fer per evitar el primer gol del partit.

Els de McLeish, aconseguirien ampliar la seva avantatge gràcies a un cop franc executat a la perfecció per Sebastian Larsson al que Reina tant sols ha pogut respondre amb un vol tant espectacular com estèril. Golaç en tota regla i a Saint Andrews, els aficionats locals veien més a prop la salvació.

Però a partir d'aquí, el partit ha canviat per complert. El Liverpool s'ha tret de sobre la seva apatia general i un Pennant espectacular ha realitzat una jugada personal excel·lent des de el seu propi camp desfent-se amb habilitat de tots els contraris que li sortien, assistint en darrera instància a Voronin que al primer toc donava la pilota a Peter Crouch que no ha desaprofitat l'oportunitat per reduir les distancies en el marcador.

El Birmingham City s'ha sentit a les hores atemoritzat i ha reculat totalment tancant-se per complert en la seva àrea. Les dues bandes atacants dels Reds a les hores prenien tot el protagonisme ofensiu amb bones internades i centrades a l'àrea de Pennant i Emiliano Insua que debutava avui en el campionat. Però ha estat en una centrada de Lucas Leiva, bastant desencertat en tot el partit d'avui, que ha arribat el gol de l'empat dels de Benítez al ser rematada aquesta per Yossi Benayoun i desviar la pilota cap a l'interior de la porteria local un defensor.

Amb l'empat a la butxaca, el Liverpool no ha volgut fer sang del seu rival i s'ha acontentat amb la consecució del punt que el posa en el bombo de la Champions del proper mes d'agost. Però la Champions d'aquest any encara està força present i aquest dimecres tocarà patir de valent per aconseguir estar a Moscou el proper 21 de maig.

FORMACIÓ:
Reina, Finnan, Skrtel, Hyypia, Riise (Insua), Pennant, Plessis, Lucas Leiva, Benayoun, Voronin, Crouch.

GOLS:
2-1 Crouch 63'
2-2 Benayoun 75'

15 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Pennant: 5 pts. Era Garrincha?
Plessis: 3 pts. No tant brillant com a l'Emirates, però molt seriós i complidor.
Riise: 1 pt. Ha oblidat el seu error de dimarts i ha estat força actiu.

Anònim ha dit...

No puedo votar, e tenido comida familiar y es la primera vez esta temporada que me pierdo a nuestro amado equipo, de todas maneras objetivo cumplido la 4 plaza esta asegurada.

el año que viene volveremos a estar en la champions.

Alba ha dit...

Bueno, després del partit d'anada i a punt de fer el de tornada ningñu pensa en el partit de lliga entremig. en fi, un punt positiu.
Salutacions

Anònim ha dit...

Como dices objetivo cumplido y con los suplentes. Ahora a conquistar el feudo del Chelsea. VAmos Liverpooll!!!!

un abrazo.

Stubbins ha dit...

Que passa?? Que ningú va veure el partit, o que??

Venga esos votos!!!

Anònim ha dit...

solo he visto los 'highlights' (http://www.101greatgoals.com/) así que voto un poco a la adivinanza:

Pennant: 5 se que Kuyt lo está haciendo muy bien pero es una pena que JP no tenga mas minutos en el 11 inicial en Champions - podría jugar por la izquierda?

Crouchie: 3 ha marcado de nuevo, no se le puede pedir mucho más

Riise: 1 por quitar los fantasmas de su segundo gol en propia meta esta temporada!

que tranquilo este blog comparado con lo de Juan!

s(a)imon

Anònim ha dit...

Stu, estoy a la espera de descargármelo, pero la misión no es nada sencilla.

juan ha dit...

Mis puntos:

5 puntos Pennant
3 puntos Crouchy
1 punto Voronin

Diferencia abismal entre la banda derecha formada por Finnan-Pennant con la formada por Alvarito-Kuyt.

Anònim ha dit...

@ Stubbins

Para el Miercoles bajaremos 4 David y yo y Xavi de Can Rabia y su hermano, no te olvides de la Banner nosotros traeremos 2 mas.

The Collins tiene que ser una olla a presion, Pobre John(camarero) su Chelsea perdera........ antes de las 8 estamos ahi.

Stubbins ha dit...

@ james.

Cómorrr???

Y que hacen unos "villanos" aqui??? jejejeje. Clar que si!!! Ja tinc ganes jo de coneixer a aquest parell.

Sobre todo que esas banners no lleven "union jacks", James. Que estamos en un irlandés. No fotem! Que ya tenemos suficientes malentendidos con el dia de hoy.

WALK ON!!

Luis JFT96 ha dit...

Todavía no he visto el partido, pero sin verlo le doy la razón a Juan, si le puse a Finnan el sobrenombre de "cumplidor" es por algo, y a mi Pennant me encanta es uno de los pocos capaces de cambiar el ritmo (guión) del partido, el problema es que yo no sacaría a Kuyt del equipo, a mi se me cae antes Babel, pero jugar con Pennant o Kuyt a banda cambiada.........no lo veo.

Anònim ha dit...

@ Stubbins

Una Banner es del Liverpool "Grande" y la otra es la de Ireland.........soy tonto pero no idiota!! ja ja ja.

¿Vendra Papi? ayer estuvo......en su comentario, le agradezco su apoyo pero se le fue la pinza como dice el.

Anònim ha dit...

pennant 5 puntos
crouch 3 puntos este chico tiene gol
finnan 1 punto
@James
si voy,que lo dudabas,si que se me fue bastante la pinza,pero ya esta arreglado.
@Stubbins estoy por traer,la camara de video para grabar el ambiente,este miercoles el collins tiene que reventar.

Psiko ha dit...

Yo intentaré estar también de rojo "Fowler".

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions:

Pennant: 20 pts.
Crouch: 9 pts.
Plessis: 3 pts.
Riise: 2 pts.
Finnan: 1 pt.
Voronin; 1pt.

Puntuen per la general:

Pennant: 5 pts.
Crouch: 3 pts.
Plessis: 1 pt.

Gràcies a tots.