diumenge, 13 d’abril del 2008

No s'obliden de guanyar.

LIVERPOOL FC 3-1 Blackburn Rovers.

El partit d'avui a Anfield es presentava amb cert recel per part dels supporters. Tothom presumia que l'equip notaria força el gran esforç realitzat el passat dimarts en el partit de Champions davant de l'Arsenal i sobre tot, existia l'interrogant de si l'equip seria capaç de no deixar-se portar per l'eufòria de la brillant classificació a les semifinals de la màxima competició continental.

No ha estat així i el Liverpool FC ha aconseguit una important victòria que el consolida en la quarta posició del campionat de lliga, fent augmentar la diferència de punts sobre el cinquè classificat a cinc punts, a falta ja tant sols de quatre partits per finalitzar el campionat.

No han començat el partit gaire fins els de Benítez. El primer quart d'hora ha transcorregut amb un joc bastant pla i sense cap determinació. Mica en mica, els jugadors reds, han anat despertant i ha estat a les hores quan el partit ha disposat d'un únic propietari. Malgrat el clar domini dels de Benítez, la primera part ha acabat amb empat a zero.

En la segona part, el Liverpool ha continuat amb el seu domini del partit, amb un Steven Gerrard especialment motivat en la seva participació número 300 en partits de Premier League. el gran capità red, ha estat el veritable protagonista del partit, per la seva continua mobilitat i el seu bon enteniment amb Dirk Kuyt i Lucas Leiva que amb ràpides combinacions han portat de corcoll a tota la línia defensiva del conjunt de Hughes.

Precisament seria Gerrard el que conduiria al Liverpool cap a la victòria, tot just quan es disputava la hora de partit. Gerrard s'internava dintre de l'àrea després d'un brillant teva meva amb Lucas Leiva, fent un túnel al defensa Samba i ja tot sol davant de la porteria, batre per primer cop a l'ex-porter del Liverpool, Brad Friedle.

A partir d'aquest moment, s'ha vist el millor joc de la tarde per part dels homes de Benítez. El gol de la tranquil·litat però, ha trigat en arribar. I seria Fernando Torres qui faria pujar el segon gol al marcador en el minut 82, al rematar amb el cap una precisa centrada d'Steven Gerrard des de la banda dreta, després de que Lucas Leiva recuperès una pilota al mig del camp. Gol número vint-i-dos de Torres en lliga i trentè en la totalitat de les competicions. Número de veritable estrella.

No acabaria aquí l'espectacle del gol a Anfield. Voronin marcaria el tercer gol del Liverpool al rematar tot sol a porta després de rebre la passada de la mort per part de Jon Arne Riise. El jugador ucraïnès es retroba d'aquesta manera amb el gol, després d'una llarga absència de l'equip per culpa de les lesions. Era el minut noranta i tot estava dat i beneit. El Rovers però, sorprendrien a Reina a la jugada següent, amb un gol de brillant volea de Roque Santa Cruz.

Abans d'iniciar-se el partit, es guardava un sentit i respectuosisim minut de silenci, en record de les 96 víctimes d'Hillsborough, tragèdia de la qual aquest dimarts es compleixen 19 anys.


FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Fabio Aurelio, Xabi Alonso (Riise), Lucas Leiva, Kuyt, Babel (Benayoun), Gerrard i Torres (Voronin).

GOLS:
1-0 Gerrard '60
2-0 Torres '82
3-0 Voronin '90

21 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Gerrard: 5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Lucas Leiva: 1 pt.

Luis JFT96 ha dit...

Después del cachondeito nos ponemos serios, Benayoun ha abierto el partido, y tu sabías que era el jugador clave, jejeje.

Les meves puntuacions:

Gerrard, salvo por el piscinazo de la primera parte, excelente partido el del capitán.....5 punts
Benayoun, por abrir el partido y encontrar los huecos que hasta entonces no se encontraban....3 punts
Torres, mucho mas participativo que últimamente, y el equipo lo agradece....1 punt

Un saludo, canalla.

Luis JFT96 ha dit...

Stubbins: "Por lo que respecta a Torres, a pesar de no estar muy participativo en el dia de hoy"

Luis: "mucho mas participativo que últimamente"

¿que ha sido de nuestra química? oh...Dios...mio

Anònim ha dit...

Puntuació:

Gerrard 5
Kuyt 3
Leiva 1

Primera parte espesa y soporifera, tras el descanso se han olvidado del efecto champions y se han centrado y han jugado al futbol,
justo resultado.

Anònim ha dit...

No he podido ver el partido, así que no doy puntos. El Liverpool da un gran paso para asegurar la cuarta plaza. Torres sigue marcando. Su nivel es de Balón de Oro. Un abrazo.

Anònim ha dit...

Com sempre una gran crónica. Ja et vaig dir que els Gunners no tenen res a fer a Europa...després de veure com van perdre amb els suïssos a Paris!!!

Psiko

Anònim ha dit...

no pude ver el partido, pero acabar de ver 5 minutos de highlights (www.101greatgoals.com/) y el primer 'piscinazo' de Gerrard no me parece. Friedel se quita las manos pero le da con la rodilla. Pari mi penalti! y luego hay otro!Me alegro que Stevie y Fernando sigan sumando (que golazo lo de SG) pero sobre todo me alegro por Voronin. Puede que 'he's red, he's shit, he's plays when no-one's fit, Voronin, Vorinin' pero a mi me cae bien.

s(a)imon

Anònim ha dit...

Pocholo, para los amigos.

Alba ha dit...

La veritat es que el no es poden permetre el luxe de perdre gaire punts més si volen estar en la próxima edició de la champions. Els partits després de grans eliminatoria sempre son difícils d'encarar, pero ho van fer força bé.
Salutacions

juan ha dit...

En serio fue piscinazo lo de SG? A mi no me lo parece. Y el empujón que le meten tampoco.

Gerrard 5 puntos
Skertl 3 puntos
Torres 1 punto

Anònim ha dit...

La jugada del empujón es de juzgado de guardia, pero a mi el primero si me parece piscinazo, la última repetición que pusieron dejaba mas dudas, paro las anteriores eran claras, incluso se ve como es Gerrard el que acerca el pie a Friedel.

Stubbins ha dit...

@ Luis y Juan

Totalmente de acuerdo con Luis. El penalty no me pareció en absoluto y creo que Stevie se salvó de una tarjeta amarilla.

Stubbins ha dit...

Ayer en El País apareció esta "perla" de John Carlin sobre el partido del martes. Os dejo aqui el link para que le echeis un vistazo, porque no tiene desperdicio. Como avance os digo, que bajo el criterio del periodista inglés (o galés, o escocés o irlandés, no sé exactamente de donde es), el Arsenal debió ganar la eliminatoria por que según cito textualmente "el Liverpool era incapaz de hilvanar 3 pases seguidos y el Arsenal nos regaló un recital de pases"

***PARENTAL ADVISORY***

Amb dos collons Carlin!!!! Ahora resulta que el marcador lo que señalan son los pases. Diria que el global de la eliminatoria fue de 5-3 en GOLES que por lo visto para este hombre no cuentan.

Ahí va el link:

http://www.elpais.com/articulo/deportes/Viva/injusticia/elpepidep/20080413elpepidep_5/Tes

Por otra banda, en el blog de José Manuel Diaz (el comentarista de TVE) se habla de aspectos de Benítez que por el momento yo desconocia. Es bastante interesante.

http://blogs.rtve.es/premier/2008/4/11/benitez-for-ever#comments

Saludos.

Anònim ha dit...

John Carlin = Ibecil,subnormal,gilipollas........y anti Liverpool 100%

y ahora haber quien es el guapo que me dice que no ponga este comentario.

@Stubbins

Este payaso es Ingles pero vive en españa.

Anònim ha dit...

Sobre el penal jo estava situat darrera aquella porteria i va ser clarisim com el porter el fa caure amb el genoll.
Torres tot i no fer un bon partit ell va fer el seu golet.Es un crack

Stubbins ha dit...

@ James

James, no creo que sea correcto insultar a John Carlin para expresar que no se está de acuerdo con su artículo. Simplemente tiene otro punto de vista sobre el futbol, el Liverpool y Benitez el cual tanto yo, como tu, como otros muchos no compartimos. Y para eso lo he linkeado para debatir sobre lo que expresa. En ningún caso para insultarle. Yo no lo he hecho. Simplemente he calificado su artículo de "perla" y he expresado mi sorpresa con su teoria sobre los pases. No es necesario insultar a nadie. Así que ruego que no se repitan estos insultos ni a Carlin ni a nadie que intervenga en este blog. Gracias.

@ Soni

Benvingut Soni!. Gracies per la teva col·laboració de primeríssima mà. Tot i així, crec que no va ser penal, però clar tu tenies una visió privilegiada de la jugada i en pots donar fe de la mateixa. Un plaer comptar amb el teu testimoni.

Anònim ha dit...

@ Stubbins

Perdona pero es que no puedo con este tipo de personajes...me puede intento controlarme pero es que la prensa es el peor enemigo que tenemos, lo siento no es por molestar pero es mas fuerte que yo, la prensa y yo, yo y la prensa nunca nos hemos llevado bien,esto no es de ahora hace muchisimos años que tengo este problema, pelearme ya no me peleo pero rajar contra este tipo de personas no puedo evitarlo, me tengo que desahogar y supongo que no puedo evitarlo.

Anònim ha dit...

conclusion del partido de ayer,3puntos lo mas importante,y que torres tiene todos los numeros de llevarse el mvp de la temporada 07/08, de bcnreds,si marca su golito en cada partido sera dificil que gerrard lo destrone,sobre el articulo de john carlin,no se chicos,nosotros somos lo que estamos en semifinales,solo pensar eso,que el martes estaremos conectados a la tv de una semifinal por segundo año consecutivo.

saludos a todos.
ynwa

Anònim ha dit...

@stubbins
que no he votado tio.
kuyt 5 puntos aunque me gustaria verlo mas de delantero centro tambien.
Gerrard 3 puntos
Torres 1 punto

Anònim ha dit...

John Carlin como el 80% de españa todavía no ha descubierto que el fútbol se define en las áreas y que es un deporte de hombres...cuanto más rápido mojes mejor, porque tienes oportunidad de volver a mojar.

El artículo me parece una soberana chorrada. El liverpool levantó el resultado 3 veces en la eliminatoria y metió 5 goles en 2 partidos...todos legales.

Psiko

Stubbins ha dit...

Molt be nois i noies.

Tanco les puntuacions.

Gerrard: 23 pts.
Kuyt: 11 pts.
Torres: 3 pts.
Skrtel: 3 pts.
Benayoun: 3 pts.
Lucas: 2 pts.

Punuten per la general:

Gerrard: 5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Torres, Sktrel i Yossi: 1 pt.

Novament moltes gracies per la vostre participació.