dissabte, 19 d’abril del 2008

Ho fan fàcil.

Fulham FC 0-2 LIVERPOOL FC

Amb molta més facilitat de la prevista, el Liverpool FC ha sortit victoriós aquesta tarde amb una victòria per zero gols a dos, que posa en safata la consecució de la quarta plaça de la Premier League, a falta tant sols d'un punt per obtenir aquesta posició matemàticament i aconseguir la classificació a la prèvia de Champions League de l'any vinent.

S'esperava molt més del Fulham de Roy Hodgson. La situació dels cottagers en la taula, feia preveure un equip lluitador que aniria a per totes en el partit d'avui, sabedor de que les jornades van passant i el campionat arriba a les seves acaballes. I el cert és que aquesta lluita local, tant sols s'ha vist en certa mida durant els primers deu minuts de partit, on el Fulham ha arribat a l'àrea red amb certa facilitat. Els davanters locals però, s'han trobat amb uns Hyypia i Skrtel, que han tallat amb solvència i sense dificultat tota acció de perill.

Ràpidament, el Liverpool s'ha fet amb el comandament del partit i una vegada més, ha estat Javier Mascherano, que reapareixia en la tarde d'avui després dels seus tres partits de suspensió, qui ha agafat la responsabilitat de conduir a l'equip. A la recuperació i al criteri en l'organització del joc de l'argentí, se l'ha unit un Voronin que ha actuat amb força intel·ligència baixant a jugar entre línies, acció que ràpidament ha provocat el desordre i la desorientació en l'equip local.

Com a resultat, ben ràpid el Liverpool s'ha posat per davant en el marcador. Voronin, conduïa una pilota que servia a Lucas Leiva que assistia al forat per a que Jermaine Pennant en carrera anotés de fort xut de cama dreta a l'escaire de la porteria de l'ex-porter del Rayo Vallecano, Hersey Keller, el primer gol de la tarde.

Era el minut 17 de partit i pràcticament que el matx ha finalitzat en aquest moment. El quadre d'Hodgson ha sentit molt severament el dur cop del gol inicial en contra i ja no ha tingut cap poder de reacció. Ha estat a les hores, quan els de Benítez han començat a jugar ben plàcidament amb bones combinacions i arribades a porteria amb ben poques passades. El cert és que el club d'Anfield ben be s'hagués pogut anar al descans amb un resultat més favorable, però no ha estat així.

A la repressa, Benítez movia banqueta i feia sortir a Carragher per Sami Hyypia, que ha patit un cop al cap que l'ha estabornit per uns moments. La lesió del central finés, no revesteix gravetat i serà disponible per el següent partit, amb la qual cosa, es desprèn, que aquest dimarts Benítez alinearà una defensa amb Carragher de lateral dret, Hyypia i Skrtel de centrals i al lateral esquerra Fabio Aurelio, que avui tampoc ha estat de la partida, jugant tant sols uns minuts a les acaballes del partit.

La segona part, s'ha diputat amb molta tranquil·litat i sense accions que fessin perillar el marc de Reina. El Liverpool però devia deixar el partit sentenciat si no volia veure perillar els tres punts. No ha estat fins el minut setanta, quan Pennant des de banda dreta feia una perfecta assistència a l'esquena de la defensa a un Peter Crouch perfectament habilitat, que no ha tingut cap problema per batre a Keller. Tota la feina estava feta i era hora de realitzar substitucions per no fer perillar la participació de jugadors claus per dimarts, com és el cas de Javier Mascherano.

Tres punts que fan eixamplar fins a 8 la diferència en la classificació amb l'Everton de David Moyes i que deixen l'obtenció d'el dret a participar en la propera edició de la Champions a tant sols un punt a aconseguir en els tres darrers partits.

Aquest dimarts però, encara està en joc l'actual edició de la Champions i el Chelsea FC visita Anfield. L'equip necessitarà el suport de tots.

FORMACIÓ:
Reina, Finnan, Hyypia (Carragher), Skrtel, Riise, Pennant, Mascherano (Xabi Alonso), Lucas Leiva, Benayoun, Voronin (Fabio Aurelio) i Crouch.

GOLS:
0-1 Pennant 17'
0-2 Crouch 70'

20 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Mascherano: 5 pts. S'ha apropiat totalment del partit.

Pennant: 3 pts. Gol i assistència.

Voronin: 1 pt. Mala sort cara a porta, però intel·ligent treball d'equip.

Anònim ha dit...

Doble misión cumplida, 4ª plaza asegurada y descanso a los titulares del Martes, lo único malo es que no ha viajado ningún chaval para jugar los últimos veinte minutos.

LMP:
Pennant: me sigue convenciendo aunque creo que a Rafa no, de hecho creo que es el único extremo "extremo" de la plantilla....5 puntos
Mascherano.....colosal....3 puntos.
Crouchy-gol....1 punt

Stubbins ha dit...

Pues por lo visto, Hyypia ha sido sustituido por un fuerte golpe en la cabeza, que no reviste gravedad y podrá ser de la partida el martes.

Lo curioso es de que manera ha decidido Rafa cambiar al bueno de Sami. Pues no va Rafa y le pregunta en vestuarios a Hyypia si habia visto el tercer gol!!! El otro le ha mirado pajarito y Rafa ha optado por el cambio. Que grande el Rafa!!!

Anònim ha dit...

Mi puntuacion:


Pennant......5
Mascherano...3
Leiva........1

Anònim ha dit...

Hola, soy barcelonés y forofo del Liverpool, propongo hacer una quedada para ver algun partido

Anònim ha dit...

@ todos los Reds

Si vais a comprar el diario, comprar la vanguardia y en el magacine viene un reportage de 4 paginas sobre los Hooligans con el titulo de "LOS SOLDADOS DEL FUTBOL" merece mucho la pena.

Anònim ha dit...

Pennant 5
Mascher 3
Voro 1

Creo que Pennant, si Rafa le da una oportunidad, podría hacer muy bien lo de Kuyt en este sistema que ya jugamos.

s(a)imon

Anònim ha dit...

no ví el partido, tenía un cita jajaja

El Liverpool ya casi asegura su participación en la Champions League.

Veo que se reservaron varios titulares. O sea todo fue perfecto para los reds.

un abrazo.

Anònim ha dit...

@ todos los Reds


Sorteo de Radio Marca hasta el martes a las 20.45 horas,

hay que adivinar el resultado de Anfield contra el chelsea

mandar sms al 7900 poniendo
RADIOMARCA TORRES y el resultado, el ganador se lleva la camiseta de torres firmada.

lover ha dit...

Mi puntuación:

Mascherano 5 puntos
Leiva 3 puntos
Pennant 1 punto.

Estoy de acuerdo con Stubbins, es sorprendente lo fácil que ha sido, y a lo mejor, si estuvieramos más arriba luchando la Premier, con los titulares, habríamos sufrido más, no pensais eso? Cosas del fútbol...

Anònim ha dit...

que buena gente:

http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N159635080420-1309.htm

y una prueba para vuestro inglés!

s(a)imon

Stubbins ha dit...

@ S(a)imon

Leí ayer la historia de Liam y realmente es sobrecogedora. Lo que realmente me sorprende es la entereza con la que el chaval esta afrontando su muerte.

Una vez más los Kopites demuestran su solidaridad y aquello de "We're moore than a club, we're a family".

Solo por Liam, los jugadores deben de luchar por estar en Moscú.

Cambiando de tema. Hoy John Carlin nos vuelve a sorprendrer y esta vez se pone del lado de Rafa. Que tipo más ambiguo. ¿No?

http://www.elpais.com/articulo/deportes/Rafa/odia/Rick/odia/Tom/odia/George/elpepidep/20080420elpepidep_8/Tes

Claro que vuelve a dejar una lindeza con el trato a todos los Kopites con un "la afición que tiene que ser la más leal del mundo" Que tiene que ser???? Que no te enteras Carlin.

Anònim ha dit...

Completamente de acuerdo contigo Lover, a eso se le llama jugar sin presión, la presión atenaza a los jugadores. Es muy típico en equipos descendidos que empiezan a jugar para divertirse.

Javi Saiz ha dit...

Pobre Fulham, que penilla me da, anda que en el año que más han invertido van de cabeza a la Championship.

Las meves:

Masche: 5 puntos, no descansa nunca el tío.
Reina: 3 puntos.
Crouch: 1 punto.

A mi Pennant nunca me gustó demasiado, si para la rotación, pero en partidos importantes el trabajo de Kuyt es irremplazable, a ver si pescamos a un buen extremo como Bentley, o Young para la izquierda.

saludos

Alba ha dit...

LA veritat es que la cuarta plaça sembla una cosa segura. Ara ja toca preparar el partit davant del Chelsea de la Lliga de Campios. Dos rondes y dos enfrentaments amb clubs anglesos, pot ser bo pel Liverpool.
Salutacions

Anònim ha dit...

Hyypia 5 pts

Masche 3 pts

Lucas 1 pt

El Fulham lamentable i Casey Keller patètic. Veritablemente fou un partit molt dolent.

Psiko

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

Pasate por mi blog, ya te respondí la pregunta sobre Leivinha, el tío de Lucas Leiva. Un abrazo.

Anònim ha dit...

@ todos los Reds

¿como van esos nervios?, los mios ya empienzan hacer de las suyas.

juan ha dit...

5 punts Pennant
3 punts he looks like porn, his contrct should be torn, Voronin, Voronin
1 punt Crouchy

Stubbins ha dit...

Puntuacions tancades.

Mascherano: 27 pts.
Pennant: 24 pts,
Voronin: 5 pts.
Hyypia: 5 pts.
Leiva: 5 pts.
Reina: 3 pts.
Crouch: 3 pts.

Puntuen per la general.

Mascherano: 5 pts.
Pennant: 3 pts.
Voronin: 1 pt.
Leiva: 1 pts.
Hyypia: 1 pt.

Com sempre, moltes gracies per la vostre col·laboració.