dimarts, 22 d’abril del 2008

Encara no s'ha dit l'última paraula.

LIVERPOOL FC 1-1 Chelsea FC

Anfield entonava el You'll never walk alone. Els noranta minuts reglamentaris del partit ja havien transcorregut. El marcador assenyalava una victòria per la mínima en favor dels reds, que vist l'historial dels enfrontaments directes entre Liverpool i Chelsea dels darrers anys, semblava una renda suficient per afrontar el partit de tornada d'aquí vuit dies a Stamford Bridge amb prou garanties d'assolir el pas a la final de Moscou. Però vet aquí que el futbol és així de capriciós o maliciós. Vet aquí que en una desafortunada acció John Arnee Riise al tractar de refusar una centrada al cor de l'àrea, ha acabat per introduir-se la pilota en la seva pròpia porteria.

Es ben possible, que avançant-nos a la història, aquesta jugada quedi com aquella que va decidir la eliminatòria. Però cap supporter pot perdre la realitat de vista, malgrat l'infortuni que tots hem viscut aquesta nit d'una manera tant inesperada com cruel. La realitat parla de que queden per disputar-se noranta minuts i que vist el succeït aquesta nit a Anfield, tot és possible.

I és que el partit ha començat força malament per els interessos del Liverpool. Per sort, el domini inicial del Chelsea FC, no s'ha vist traduït en el marcador, però als homes de Benítez els hi ha costat molts minuts trobar el seus lloc en el camp en la nit d'avui.

Xabi Alonso, ha estat el responsable de posar les coses i l'equip en el seu lloc. El jugador de Tolosa, ha recuperat el tempo del partit en favor del Liverpool i l'equip ha començat a rutllar i a recuperar l'iniciativa del joc. Ha estat a partir de la mitja hora de joc, que l'equip ha gaudit de les primeres ocasions de perill sobre la porteria de Cech. En especial Fernando Torres que en el minut 31 ha desaprofitat la millor ocasió del partit al enviar el seu xut sobre el cos d'un Cech que sortia a la desesperada.

Un quart d'hora després, Dirk Kuyt no fallaria i deixaria mostres de que sempre és present en les grans cites del Liverpool FC. L'holandès després de recollir una pilota dintre de l'àrea, no fallaria i batria al porte txec per sota de les cames. Era el minut 43 i el Liverpool aconseguia anotar un gol dels anomenats psicològics.

La segona part, transcorreria amb el mateix patró que la primera. Una lluita ferotge on els màxims exponents han estat Drogba i Carragher que s'han barallat en noble batalla durant els noranta minuts del partit.

Torres novament ha pogut decidir l'eliminatòria a la sortida d'un corner, però el seu xut ha estat excel·lentment neutralitzat per un brillant acció de Petr Cech que ha aconseguit evitar el segon gol dels de Benítez.

Al final, un gerro d'aigua gelada queia sobre Anfield, amb el gol en pròpia porteria de John Arnee Riise. Es dur sobreposar-se en tant sols uns minuts després de la finalització del partit. Però s'ha de ser realista, a la vegada que optimista i pensar que encara queden noranta minuts per decidir la eliminatòria i que rés es definitiu. Aquesta competició porta el nostre nom gravat en cinc ocasions i sabem perfectament el que signifiquen les gestes èpiques arreu d'Europa.

Avui riuen ells, d'aquí a una setmana de ben segur que riem nosaltres. Som el Liverpool i de pitjors n'hem sortit.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Fabio Aurelio (Riise), Mascherano, Xabi Alonso, Kuyt, Babel (Benayoun), Gerrard i Torres.

GOL:
1-0 Kuyt 43'

23 comentaris:

Stubbins ha dit...

COME ON YOU JOHN ARNEE!!!!

Les meves puntuacions:

Xabi Alonso: 5 pts. El Maestro has back.
Carragher: 3 pts.
Kuyt 1 pt.

Anònim ha dit...

Muy buen partido de los chavales, sobre todo en el tramo central del mismo, y amargo sabor final, pero creo que, aunque esté muy difícil, somos capaces de viajar a Moscú, y no de vacaciones precisamente.

LMP:

Alonso, CO-LO-SAL - 5 punts
Skrtel, 3 punts
Gerrard, 1 punt

Los puntos de Skrtel y Gerrard podrían haber ido a cualquiera de los chicos porque todos jugaron a muy buen nivel, y Alonso un poco mas allá del buen nivel.

P.D: Me parece muy mal lo que hacen algunos "foreros" de los foros del Liverpool ingleses personalizando las derrotas en ciertos jugadores, no es the Liverpool way, aquí ganamos y perdemos todos. James, no te calientes que te conozco, jejeje.
Stu, ya nos contarás tus andanzas con los mancs ayer.

Anònim ha dit...

Apenas e podido dormir,que mal lo e pasado, no fue nada justo lo que paso anoche pero...... parece como si todo estuviera preparado para que el Chelsea tenga que estar en moscu si ó si, en fin es duro decirlo pero creo que esta vez no pasaremos, ojala el dia 30 me tenga que comer estas palabras sera señal de que el Liverpool estara otra vez en una final.

Puntuaciones:
Alonso 5
Carragher 3
Kuyt 1

PD el dia que se retire carragher no se que vamos hacer.

Anònim ha dit...

despues de una noche de reflexion, el 1-1 no lo veo tan mal, ya no vale la idea de ir allí a defender. we can do it!

Alonso 5
Skrtel 3
Kuyt 1

s(a)imon

Anònim ha dit...

Alonso 5 punts
Kuyt 3 punt
Babel 1 punt

Algú sap per qué va canviar a Babel? Espero que fos perque estava moooolt cansat.

Alba ha dit...

Encara m'estic preguntat que debia intentar fer Riise amb la pilota que va entrar a la porteria. En fi, de l'1 a 0 amb els aficionats del Chelsea mossegant-se les ungles per la derrota i veient com el Liverpool tenia la paella pel màneg. Al 1 a 1 i la cara de preocupació dels jugadors i aficionats reds. Espero que aquest gol en l'última jugada del partit no deixi tocat a l'equip per la tornada. Ara s'haura de plantejar un partit diferent a Stamford Bridge.
Salutacions

el Churi ha dit...

Skrtel...5
Alonso...3
Babel....1

juan ha dit...

Skrtel 5 punts
Kuyt 3 punts
Masche 1 punt

Stubbins ha dit...

Jo encara soc optimista. Es evident que no és el mateix viatjar amb un 1-0 que amb un 1-1, però precissament ha estat fora de casa on s'ha vist al Liverpool més solvent, durant el llarg de la temporada.

KEEP THE FAITH REDMEN!!

Psiko ha dit...

Kuyt 5 pts
X. Alonso 3 pts
Skrtl 1 pt

Bon partit del reds. Jo crec que la cagada de Riise és deguda a que refusa de cap (perque és esquerrà), però majoritariament perque no es decideix a tornar la pilota al lloc d'on ve (és la opció més fàcil). Crec que el tio pensa en 3 opcions.
1- Posar-la a la frontal (mala opció.

2- Pentinar-la. Mala opció perque té un jugador darrera.

3- Enviar-la a corner perque el partit s'acabat...escull aquesta i la caga.

hagués sigut més fàcil tornar-la al corner i punt.

Aquesta vegada no us vaig donar sort.

Spitfire ha dit...

Només vaig poder veure els darrers 10 minuts de partit, el que em va donar temps a veure només sortir de entreno i dirigir-me a la tasca.... per tant no seria just que puntués a ningú. Això sí, impressionant l'Skrtel i el Mascherano: la jugada on surt del seu propi camp entre regats i acaba provocant la targeta per Terry és per treure's al barret. Després de gaire bé 90 minuts de joc i demostrar aquest potencial físic és increíble.

Tot i no veure el partit sencer, he llegit que vau tenir molta mala sort en acabar 1-1 per l'error de Riise... però com bé dius, de pitjor n'heu sortit ;)
És més, els jugadors reds estàn molt convençuts que es pot guanyar a London (i qui no ho està?); segons Marca, li han preguntat a Gerrard sobre la sequía de gols per part dels reds s Stamford Bridge els darrers anys, i el capità red eñs ha contestat: "No hemos jugado allí con Fernando Torres, verdad?". Així que ànims, que Europa és vostra!

Stubbins ha dit...

Con los mancs? Pues nada, no ocurrió nada en absoluto. Lo cierto es que me esperaba más asistencia de gloryhunters pero al final tan solo pude contar unos cinco o seis y la verdad es que en todo momento no abrieron la boca.

Claro que cuando estamos yo, James, su hijo David, Rosa y demás redmen cantando a todo pulmón, pues cualquiera que se ponga delante se achanta. jejeje.

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

Vaya cagada! Por más que veo la jugada no entiendo porque Riise trata de despejar con la cabeza cuando el balón venía para darle u patadón sin más. bueno, una desgracia. Hoy más que nunca vale la frase "el fútbol es así"

Mis puntos:

Skertel: 5

Gerrard: 3

Mascherano: 1

y seguro que se gane en la vuelta. Un abrazo.

Anònim ha dit...

Fernando, al pierna derecha de Riise es de palo, por eso despeja con la cabeza, no hay que buscarle explicación, en esos casos ni siquiera te da tiempo a pensar, haces lo que te indica tu instinto.

Por fin el bueno de James vio un partido con vosotros, me alegro.

Anònim ha dit...

Hoy me a pasado una cosa que os quiero explicar, por motivo de trabajo me e despalzado esta mañana a ver un cliente, cuando entro en el local y pregunto por cierta persona y al señalarmela me acerco a ella y oigo como hablaba con otra persona del partido de ayer al atenderme a mi y despues de romper el hielo sale el tema del futbol al que yo le comento que esta temporada el barça no se merecia que la aficion le apoyara a lo que me contesta que no se señor que sus chicos se lo merecen todo, yo para acabar le comento que tengan suerte en manchester y que me haria gracia jugar la final contra nosotros a lo que me pregunta de que equipo era al decirle LIVERPOOL me contesta que el otro dia se puso muy contento cuando metieron el gol del empate el chelsea ( aqui mis pulsaciones ya hiban a 1000) Y que RAFA era un cerdo porque eran ANTI BARCELONISTA)..............respire profundamente y muy hablamente me acorde de toda su p.... familia, estado apunto de endiñarle un hostia....pero me e podido controlar, seran los años si llego a tener 20 años es que ahora estoy en la noticias de todas las cadenas ya me imagino el titular, HOOLIGAN INGLES DESTROZA CABEZA DE UN INOCENTE CULE

¿que hubierais echo vosotros en mi lugar?

Stubbins ha dit...

@ James

Yo le hubiera ignorado. Paso de gente así, sea del color que sea. O como mínimo le hubiera pedido algún dato o hecho que confirmase su afirmación del antibarcelonismo de Benítez. Yo no lo recuerdo, por que simplemente no hay ninguno. Si alguien me quiere corregir, aqui tiene este foro.

James, en determinadas circunstancias, lo mejor es aplicar el refranero español, que está plagado de sabiduria para afrontar cualquier situación.

A palabras necias... oidos sordos.

Spitfire ha dit...

Com bé dius Stubbins, en aquests casos és millor deixar-ho estar i fer com si no haguéssis sentit res, tot i que la sang et bulli per dins...
A mi em va passar ahir, estava en un bar i uns senyors i senyores (tenien certa edat ja...) estaven parlant del partit Bar$a-Man Who, i un va dir amb tota la ràbia que et pots imaginar "Puto Espanyol, quina colla de malparits". Em van entrar ganes d'aixecar-me i dir-li un parell de coses ben dites... però no hagués guanyat res amb això. I segurament, cap d'ells no ha trepitjat un camp de futbol en sa vida. No ens hem de rebaixar. És més, i potser no els hauria de ficar tots en un mateix sac... però que es pot esperar d'un culé? (ja sé que no tots són iguals i que hi ha de tot en tots els equips, però és que hi han vegades que em treuren de pollaguera)

James, como bien has comentado es mejor callarse... quien rie último rie mejor, y estoy convencido que el miercoles sereis vosotros los que estareis contentos.

Salutacions, i ànim nanos, que dimecres s'acosta!

Christian ha dit...

Hola, Stubbins.

Soc Christian, de la Curva Bianconera. Sols volia dirte que coneix el blog de fa ja temps de parlar en javi i tal. Que me pase a sovint, pero mai puc comentar perque ara no tinc molt de temps.

I del partit d'ahir, res. Que no pasareu. jejejje. Eixe Riise, quina qualitat!!!!

Vinga, adeu!

Stubbins ha dit...

Christian.

Amb aquest català, dedueixo que ets de les terres de l'Ebre, no?

Mala entrada acabes de tindre en el blog. jejeje. I a sobres amb el Mourinho com a avatar.

Malgrat tot, benvingut.

Christian ha dit...

jajajja. Soc d'Euskadi, però visc a valència de fa molts anys. A banda de la juve m'agrada molt el chelsea, i, com deu ser, Mourinho.

Anònim ha dit...

Joder Christian.......el chelsea no y menos Mourinho..(no coment)

Anònim ha dit...

Encara tinc l´esperança, de que la final sigui Liverpool- Barça.

Aixi com a minim et tocara mira els msn.

Salut!!!

The loco stones

Stubbins ha dit...

@ Mecalbakur:

Tiooooo!!! T'has canviat de movil o que??? Envia'm un mail i me'l dius, granuja!!!

Puntuacions tancades:

Xabi: 31 pts.
Skrtel: 22 pts.
Kuyt: 14 pts.
Carragher: 6 pts.
Gerrard: 4 pts.
Babel: 2 pts.
Mascherano: 2 pts.

Puntuen per la general.

Xabi: 5 pts.
Skrtel: 3 pts.
Kuyt: 1 pt.

Després actualitzo la classficació.