dijous, 10 d’abril del 2008

Això no toca.

Seria d'estranyar que els supporters poguéssim gaudir d'un èxit esportiu com és la brillant classificació per a unes semifinals de la Champions League. No han passat ni 48 hores de la certificació de la brillant victòria del quadre de Benítez sobre l'Arsenal del passat dimarts, que entre Tom Hicks, George Gillett i Rick Parry han tornat a embolicar la troca. Aquesta vegada, el safareig respon a la sol·licitut de dimissió de Rick Parry, cap executiu del club, per part de Tom Hicks.

Ha estat aquest matí, quan Rick Parry ha rebut una carta de tres folis emesa per Tom Hicks, on el co-propietari del club, demanava formalment la renúncia de Parry al seu càrrec, tot argumentant la baixada d'ingressos en el capítol de merchandising del club. Ràpidament, Parry ha sortit al pas d'aquesta sol·licitud de dimissió, sabedor que aquesta ha de ser refermada per George Gillett, l'altre part propietària del club.

En realitat, el que ha fet revifar els nervis de Hicks, han estat unes declaracions de Rick Parry a BBC Radio, on el cap executiu animava a tots dos magnats nord-americans a trobar una solució ràpida a les seves diferencies respecte a l'oferta econòmica de compra del club per part de Dubai Invest Corporation. "Si no són capaços de conviure, a les hores cal una solució on una de les parts vengui i l'altre compri, o bé que totes dues venguin".

Tal és l'enuig de Tom Hicks amb Parry i el seu soci Gillett, que tant sols aquest darrer va estar present aquest dimarts en la llotja d'Anfield, seient al costat de Rick Parry, per presenciar in situ la victòria del Liverpool.

Tot sembla indicar doncs, que Rick Parry es decanta de la banda de Gillett. L'astúcia de Parry és innegable. Tothom coneix que George Gillett vol desprendre's del seu 50% del club i que el nord-americà és nega a vendre la seva part al seu soci i compatriota, preferint la opció de DIC. Aquí és on entra Parry per veure si pot treure una part del suculent pastís, tot animant públicament a que una o totes dues parts en el conflicte, acceptin l'oferta de DIC, que ja ha manifestat d'una altre banda, que no pensen reprendre les negociacions fins que Hicks i Gillett no resolguin les seves diferències.

Una vegada més, Mr. Parry posa de manifest la seva veritable cara. La d'un personatge que es ven al millor postor utilitzant l'escut d'un club per al seu propi benefici, obviant per complert el moment decisiu de la temporada en la que es troba l'equip. Una actitud realment miserable de la que tampoc se'n salven ni Gillett ni Hicks.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Y Stubbins corta de raíz el partido redsBCN - redsMadrid, dejando en bandeja de plata el mismo a Juan.

Stubbins ha dit...

Jajaja!

Venga, venga. Que aquí hay tres capullos que intentan apoderarse de lo nuestro.

Matizo que los 3 capullos son Hicks, Gillett y Parry. No fotem!!

Stubbins ha dit...

Perdón.

Disculpad mi vocabulario. Rectifico el adjetivo despectivo anterior y lo reemplazo por "personajes".

En el post anterior he pedido moderación en los comentarios y yo mismo me la impuesto y soy el primero que se la salta a la torera.

Anònim ha dit...

¿A estos U.S.A. que c..... les pasa?

¿No hay nadie que les puedan decir que ahora es el peor momento para entrar en otra guerra?

¿lo que tenga que pasar no lo pueden dejar para final de Temporada?

¡¡¡¡¡¡¡¡ Que nos jugamos la Champions !!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Buen ejemplo de trepa, el amigo Parry, si señor.

Por favor que alguien les ponga esparadrapo en la boca hasta el 21 de Mayo.

Rafadalton ha dit...

Vaja vaja vaaaajaaaa

Veig que a tots llocs couen faves

Aiii, és que hi ha pocs clubs que pertanyin als seus socis, i no als capritxos de 3 milionaris...

;^D

Anònim ha dit...

Lamento el rebombori que va organitzar-se ahir arran del meu comentari, probablement del tot desproporcionat i per això, us demano disculpes.

@ Rafadalton
¡Si et plau, escull amb cura els partits en que portes a l'Stubbins al Camp Nou que conec el seu currículum!

Alba ha dit...

La veritat es que la tranquilitat mai es completa en un equip. Quan l'equip respon a nivell directiu sempre hi ha merder, en fi, això es el que crema i deteriora a l'equip.
Salutacions

Stubbins ha dit...

@ Dolors

No tens res que lamentar. M'alegra tornar-te a llegir per aquí.

I no et preocupis, et puc assegurar que no li demanaré a RafaDalton que em convidi al partit contra el Man Who. ;-)

Rafadalton ha dit...

jeje, no et porto a aquell partit ni boig

Anònim ha dit...

lo único bueno de todo esto es que parece que Rafa y el equipo ya están acostumbrados a la situación. Antes afectó al rendimiento en el campo, pero ahora parece que no, o eso esperamos hoy!

s(a)imon