dissabte, 1 de març del 2008

Mascherano signa.

Definitivament el cas Mascherano ha arribat al seu final feliç. El mig-campista argentí posava en el dia d'ahir la seva signatura al nou contracte que el lligarà amb l'entitat Red per els propers quatre anys, després de molts mesos d'especulacions sobre el seu futur.

Javier Mascherano que va arribar a Anfield ara fa un any i mig en qualitat de cedit per la societat MSI propietària dels seus drets, s'ha convertit en aquest curt període en una peça vital en el dibuix tàctic de Rafa Benítez. El jugador internacional per Argentina, va donar-se a conèixer en el concert futbolístic internacional en les files del River Plate i en les divisions inferiors de la selecció argentina, on conquerí l'or olímpic als Jocs d'Atenes l'any 2004. Abans de recalar en el Liverpool FC, Mascherano va defensar les samarretes del Corinthians brasiler i del West Ham United londinenc.

"El Jefecito" que mai es va cansar de repetir el seu desig de quedar-se de manera definitiva en el club, va declarar instants després d'haver signat, que aquest era el moment més important i gran en la seva carrera futbolística. El jugador amb passaport italià va afegir, que finalment es podria concentrar en els assumptes merament esportius.

També Rafa Benítez es va mostrar feliç per l'acord que uneix al jugador de 23 anys fins l'any 2012 amb el club d'Anfield. Benítez va afirmar que Mascherano és un jugador vital en el seu sistema i que seguia al jugador des de que aquest militava al River Plate de Buenos Aires.

Aquesta és també una bona noticia per a tots els supporters que veuen com un dels jugadors que demostra partit a partit el seu compromís amb la samarreta red, es queda definitivament en el club, posant fi a totes les especulacions aparegudes.

Per ara no s'han fet públiques les xifres de la operació, però es creu que la despesa del Liverpool FC per el jugador argentí, podria estar al voltant dels 24 milions d'Euros.

AGUANTE MASCHE!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

La mejor noticia desde el fichaje de torres por el liverpool....................que contento toi.

Anònim ha dit...

La mejor noticia desde el fichaje de torres por el liverpool....................que contento toi.

Anònim ha dit...

Vale lo mismo que Carrick o Hargreaves..........vaya negocio hemos hecho, y encima con un año y medio de prueba.

Notición muy esperado.

Stubbins ha dit...

Pues si nanos. Es para estar contentos, muy contentos. No conozco a centrocampista defensivo de mayor talla que el Masche. Ya es nuestro!!

En cuanto al precio, no se ha publicado el total desembolsado, con lo que, a buen seguro serán aquellos 24 o 27 millonazos de euretes. Creo que los mafias de MSI no han tenido en cuenta que en el año y medio que "The little Boss" ha estado por Liverpool, se ha revalorizado un rato largo. Eso en el West Ham no lo hubiera conseguido. Con lo cual podrian haber rebajado una pizca el precio. Pero bueno, como yo no pago, pues bienvenido sea.

Anònim ha dit...

un acierto. Y pensar que el At.Madrid tuvo casi fichado a Mascherano hace unos años ....

un abrazo.

Anònim ha dit...

A veur si ara que s'ha lligat al jefecito el que marxarà serà Gerrard. Sabeu alguna cosa "real" sobre si vol o no vol marxar Gerrard?

Javi Saiz ha dit...

Gran renovación, aunque sea carillo. Respecto al partido de ayer, vaya golito el que marcó el capitán jejeje. Por fín entró Xabi, debe jugar poco a poco porque no se le ve su soltura habitual.

te dejo aquí mis puntuaciones, que preveo una semana ajetreadilla.

5 puntos - Babel (al cesar lo que es del cesar, el mejor sin discusión).
3 puntos - Gerrard.
1 punto - Skrtl.

Por cierto, gol de Sissoko en la Juve, aunque no sirviera de nada.

saludos!

Anònim ha dit...

gol no, golazo, es el nuevo Ronaldinho. Si es que ya lo decía él, que Rafa le tenía atado y no le dejaba sacar al autentico Momo. jejeje