dimecres, 26 de març del 2008

La portada

Aquest matí molts red supporters s'hauran sorprès al anar al quiosc i comprovar com una imatge de Rafa Benítez ocupava la primera plana de El Mundo Deportivo, acompanyat per un gran titular en el que es podia llegir "Benitez el tapado", fent clara referència a l'interès del FC Barcelona, per el tècnic del Liverpool FC. Conjuntament a l'imatge de Benítez, hi apareixia un gràfic a modus de segell on es llegia "MD Top Secret". La exclusiva que du la rúbrica de Francesc Aguilar, prestigiós periodista esportiu i gran coneixedor del futbol internacional, és ampliada en les pàgines interiors del diari.

Segons Aguilar, el president del FC Barcelona Joan Laporta, hauria proposat el nom de Rafa Benítez com a possible substitut de l'actual tècnic barcelonista Frank Rikjaard, davant de la corrent majoritària en la directiva barcelonista de que el successor de l'holandès fóra Jose Mourinho, ex-entrenador del Chelsea i que no és gens ben vist per Laporta.

Segons la informació, un intermediari molt proper a l'entorn de Laporta, comunicà al president culé que Benítez era "fitxable", amb la qual cosa, Laporta va donar permís extraoficial per contactar amb el representant del tècnic madrileny, Manuel Garcia Quilón. El mateix article però, assenyala que aquesta trobada encara no s'ha realitzat a dia d'avui.

No dubtem de la credibilitat de la informació. Quan diem informació, ens referim al fet ben normal de que s'hagi pogut establir un contacte amb Rafa Benítez mitjançant un tercer per tal de fer-li conèixer una possible oferta del FC Barcelona. El que si es posa a judici del lector del blog, és si la portada és la més apropiada, donant a entendre que Benítez ocuparà la banqueta del Camp Nou l'any vinent.

De totes maneres, Francesc Aguilar no és la primera vegada que relaciona a algun membre de l'actual planter del Liverpool FC amb el club català. Si més no, veieu que publicava a inicis del present mes, sobre Steven Gerrard.

Schssst!!! Top Secret.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

I don't believe it

Anònim ha dit...

stubbins esto que es, como la noticia de que ronaldinho entrena en el gimnasio ya no vende tanto publican esto,la siguiente ira relacionado con xabi alonso al tiempo

Stubbins ha dit...

@ Papi

Buuuufff!!!

Xabi Alonso, doncs no tenen poques ganes de veure'l vestit de culé.

Pues va a ser que no.

Sentimiento Perico ha dit...

ahora todo son rumores, y claro en alguno acertarán seguro. Al Espanyol por ejemplo nos han desmontado ya mitad del equipo!!!
http://sentimientoperico.blogspot.com

Anònim ha dit...

s'han de vendre diaris. Vaja quina tortura tindria en Rafa a la nostra ciutat...

Psiko.

Anònim ha dit...

Toma rumores. The Sun ataca de nuevo
Diario As

Stubbins ha dit...

HO HAVEU VIST!!!???, HO HAVEU VIST!!!???? LA MARE QUE ELS VA PARIR!!!!

Si abans comentem lo de Xabi, abans surt. Jo veig a De la Red en el Liverpool, però ni molt menys com a un canvi de cromos amb Xabi.

Alba ha dit...

La veritat es que per Benitez no corra bon temps a Liverpool i tant el Barça com Benitez potser necesiten aire nou. Per tant, pot ser una bona opció. Malgrat això, tot s'haurà de veure a final de temporada.
Salutacions