dimarts, 4 de març del 2008

A la caça i captura.

Bolton Wanderers 1-3 LIVERPOOL FC.

Continua la persecució sobre el quart classificat. El Liverpool FC no cedeix en el seu intent d'aconseguir la darrera plaça que dona accès a la pròxima edició de la Champions League. Es l'únic i trist objectiu que queda en l'actual campionat. L'equip de Benítez però, no defalleix i va aconseguir la victòria el passat diumenge en el Reebok Stadium de Bolton. Els Reds no aconseguien una victòria a domicili en Premier League des de el passat dia de Sant Esteve, quan va aconseguir treure els tres punts en l'últim sospir del terreny del Derby County.

Aquest cop, joc i resultat van ser prou convincents i la victòria va ser del tot justa per els homes de Benítez. Tot i així, el partit va començar amb un parell de bons ensurts contra la porteria de Pepe Reina, per part de l'ex-jugador red El Hadji Diouf que va enviar fins i tot una pilota al travesser. Rapidament però el Liverpool va reaccionar amb un dels gols més ridiculs i inversemblants del que portem de temporada. Jaaskelainen, porter dels Trotters encara no enten com el llançament de cama dreta de Steven Gerrard, va acabar entrant a la seva porteria després d'aturar la pilota i que aquesta fes un estrany efecte de retrocès per introduir-se dintre de la porteria. L'expressió del capità Red duent-se la mà a la boca, tapant el seu somriure, és prou ilustrativa.

Ja en el segon temps i amb el Liverpool controlant sense problemes el partit, arribaria el segon gol. Carragher, novament actuant com a lateral dret, efectuava una bona centrada a l'interior de l'àrea que Kuyt rematava, trobant l'obstacle del pal esquerra de la porteria local. El rebot era aprofitat per Ryan Babel per fer el 0-2, que era acompanyat d'una vistosa tombarella amb mortal enrere del davanter holandès.

Fabio Aurelio ampliava l'avantatge visitant amb un fort i colocat xut de cama esquerra al rebre un refús de la defensa local a la frontal de l'àrea. Cohen rubricaria amb el seu gol el resultat final del partit amb el gol de l'honor local.

Bona victòria del conjunt de Benítez, que demà disputarà el seu partit pendent amb el West Ham United, amb la qual cosa igualarà finalment en el número de partits disputats amb tots els seus rivals directes en la lluita per la quarta plaça del campionat. És necessari aconseguir la victòria.

FORMACIÓ:
Reina, Carragher, Hyypia, Skretl, Fabio Aurelio, Xabi Alonso, Mascherano, Gerrard, Babel, Kuyt (Arbeloa '87) i Torres (Riise '78)

GOLS:
0-1: Jaaskelainen (og) '10
0-2: Babel '60
0-3: Fabio Aurelio '75.

7 comentaris:

Stubbins ha dit...

Disculpas por el retraso en la crónica, pero uno anda muy liao.

No puntuaré porque no vi el partido, aún así y retando al amigo Juan, he colgado la crónica.

Son válidos los votos de Javi colgados en el post anterior.

Voten uZtedeZ ZeñoreZ

Anònim ha dit...

Gerrard 5
Babel 3
Torres 1

Anònim ha dit...

Ha pasado tanto tiempo que casi no me acuerdo del partido, jeje.

LMP:

Babel: 5 punts
Gerrard: 3 punts
Skrtel: 1 punt

Vamos a ver si dura esto del 4-3-3 con Gerrard de media punta, porque si prospera nos vamos a divertir.

Anònim ha dit...

Victoria muy imporante. Incluso se ganó sin los goles de Torres. Ahora a seguir así en Liga e ir preparando la vuelta ante el Inter. un abrazo.

Alba ha dit...

Sembla ser que últimament va milloran l'equip. Ara toca passar l'eliminatoria de Champions, sino sería un greu problema per l'equip.
Salutacions

Stubbins ha dit...

Puntuacions tancades.

Babel: 13 pts.
Gerrard: 11 pts.
Skrtel: 2 pts.
Torres: 1 pt.

Puntuen a la general:

Babel: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Skrtel: 1 pt.

Gracies a tots.

Stubbins ha dit...

Puntuacions tancades.

Babel: 13 pts.
Gerrard: 11 pts.
Skrtel: 2 pts.
Torres: 1 pt.

Puntuen a la general:

Babel: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Skrtel: 1 pt.

Gracies a tots.