dissabte, 8 de març del 2008

Gerrardo & Fernando.

LIVERPOOL FC 3-0 Newcastle Utd.

Fidel a les darreres quatre temporades amb Benítez al càrrec, el Liverpool FC torna a mostrar la seva millor imatge en el ultim terç de la mateixa. Amb un futbol solvent, pràctic però no exempt de jugades brillants, efectiu i sobre tot amb una associació letal per als conjunts rivals com és la formada per Steven Gerrard i Fernando Torres. Les xifres parlen per si soles al referir-nos al duet format per l'anglès i l'espanyol. En els darrers cinc partits disputats per els Reds (Inter, Boro, Bolton, West Ham i el d'aquesta tarde davant del Newcastle), Torres ha aconseguit 7 gols per 4 del capità Gerrard. I això és tant sols la fredor dels números i les estadístiques. Parlant de joc, l'associació Gerrard - Torres nodreix a l'equip de profunditat, imaginació i com no, de gol.

Es presentava el Newcastle de Keegan i McDermort a Anfield sabedors del bon estat de forma de l'equip que els va veure triomfar com a jugadors. Disputar un partit a Anfield davant del Liverpool, no és en aquests moments el millor remei per un equip en hores baixes. I el Newcastle ho està i força. Els dos ex-jugadors del Liverpool de finals dels setanta, no eren els únics que retornaven a Anfield. Michael Owen també ho feia tot i que la seva actuació ha estat més que discreta.

De bon principi s'ha pogut comprovar com la defensa visitant patia veritables atacs de nervis quan els reds s'apropaven a l'àrea blanc-i-negre. El lateral espanyol José Enrique ha estat una mostra evident d'aquests nervis quan una vegada i un altre era superat amb facilitat per Jermaine Pennant. Tot i així, el gol no arribava i ha estat en el minut 43 quan en una jugada ben còmica quan en un intent de refús del lateral valencià, la pilota ha picat en l'esquena de Pennant per dibuixar una paràbola que ha descol·locat per complert al porter Harper.

El gol arribava en un moment idoni. Tot just abans d'enfilar el camí de vestidors, quan més mal pot fer a un rival encaixar un gol. Però el Newcastle no marxaria a vestidors amb un gol en contra sinó amb dos. Tot just en el 45, Gerrard assistia a l'espai buit per a que Torres donés una nova mostra de la seva gambada i velocitat en carrera. Però la demostració no quedaria tant sols en això. "El Niño" afegiria una nova sort al seu ampli ventall d'aptituds com a davanter centre, marcant-se un joc de cintura per superar la sortida del porter, ben propi d'un "recortador" taurí. El regat li afegia un toc més de suspens a la jugada, però Torres no errava i feia pujar el segon gol al marcador i el seus 18è en el campionat de lliga.

El partit estava vist per a sentència quan ben aviat, després de la represa, Torres conduïa la pilota directe cap a porteria amb la companyia del capità red a la seva esquerra. Gerrard dubitatiu, optava per fer una diagonal, que el madrileny ha entès a la perfecció per enviar-li una magnífica passada a l'espai que el 8 del Liverpool no ha desaprofitat per marcar el tercer i definitiu gol del partit, que garantia que els tres punts es quedaven al Merseyside.

Amb tres gols a zero i amb la feblesa mostrada per el rival, Anfield es disposava a presenciar una segona part tranquil·la i plàcida amb l'únic al·licient de la possibilitat d'assistir a un fet històric com hagués estat un tercer hat-trick consecutiu d'un jugador a Anfield. Tot i que hat-trick es considera al fet de marcar tres gols de manera consecutiva i no a tres gols en un mateix partit. No ha estat així, tot i que el mateix Gerrard, Benayoun o Riise haurien pogut ampliar l'avantatge.

Benítez optava sàviament per donar descans als dos veritables protagonistes del partit, per reservar-los per el vital enfrontament d'aquest dimarts a Milan davant de l'Inter i també, per premiar a tots dos jugadors amb una merescuda ovació per part de tot Anfield.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Riise, Pennant (Hyypia 79'), Lucas Leiva, Xabi Alonso, Benayoun, Gerrard (Kuyt 63') i Torres (Crouch 72').

GOLS:
1-0 Pennant 43'
2-0 Fernando Torres 45'
3-0 Gerrard 51'

6 comentaris:

Stubbins ha dit...

Puntuacions:

Gerrard: 5 pts.
Torres: 3 pts.
Pennant: 1 pt.

Anònim ha dit...

No se si se puede hacer pero yo lo hago:

Gerrard 5
Torres 5
y nadie mas,esta pareja es letal si continuan a si hasta el final de temporada aun nos llevaremos alguna sorpresa agradable.

Recuerdos para toda la branch.

juan ha dit...

Esta vez si vi el partido:

Alonso 5 puntos
Gerrard 3 puntos
Torres 1 punto

Anònim ha dit...

el dúo dinámico, vaya dos cracks. Gerrard y Torres pueden formar una pareja de oro en la historia de los reds.

Mis puntos:

Torres: 5

Gerrard: 3

Xabi Alonso: 1

y ahora a eliminar al Inter. un saludo .

Anònim ha dit...

Venga, recupero lo de la canción de la jornada (o de las jornadas). Yo creo que a esta racha le viene bien una miqueta de gospel:

Oh happy day (oh happy day)
I'm talking about the happy days (oh happy day)
C'mon and talk about the happy days (oh happy day)

*curioso poner una canción de misa el dia que el PSOE gana las elecciones, pero, che, que aquí somos democráticos jeje.

Les meves puntuacions:

Torres, Torres ....5 punts , estuvo flojo, un gol, un casi gol, una asistencia de churri-gol y una asistencia de mediapunta argentino a Gerrard. Necesita mejorar, o tres goles en Milán o al banco.
Gerrard....3 punts, que bien le ha venido el nuevo sistema, este es nuestro Stevie G.
Xabi Alonso, clap clap, clap clap, clap!!! ....1 punt

Anònim ha dit...

@ Stubbins

Este mensaje es para desearte un feliz viaje a milan, espero y deseo que cuando vuelvas no relates tus vivencias en la capital Lonbarda con victoria incluida claro esta, que luego nos esperara el Barça

Venga campeon feliz viaje y suerte en San Siro haber si le fastidiais el centenario a estos Italianos, ja ja ja ja.

Un Abrazo.