dimecres, 12 de març del 2008

"Centenariazo"

Internazionale 0-1 LIVERPOOL FC

A vuitens de final per la porta gran. Divendres que ve, una de les vuit pilotetes que seran sortejades, durà el nom del Liverpool FC. Els homes de Benítez van despatxar a l'Inter de Milan per un 3-0 global en la eliminatòria i guanyant tots dos partits a l'equip que es presentava amb el millor registre de tot Europa amb un sol partit perdut fins visitar Anfield en tota la temporada.

Ahir a San Siro, tant sols va ser suficient amb aguantar les escomeses inicials dels jugadors de Mancini, per passar gradualment a dominar per complert el partit fins l'aparició de Fernando Torres que novament va ser letal de cara a porteria amb un gol inapel·lable.

Ambient de celebració i festa a San Siro que va presentar un ple fins a la bandera amb més de 72.000 espectadors, 9.000 dels quals eren supporters reds. El club italià, en plena celebració del seu centenari, s'havia pres el partit com un acte més de l'assenyalada data i la premsa local apel·lava a l'esperit d'Helenio Herrera en aquella eliminatòria de 1965 per superar el desavantatge de dos gols del partit d'anada disputat a Anfield.

I el cert és que els jugadors de Mancini van saber impregnar-se d'aquest ambient durant el primer quart d'hora de partit, posant setge a la porteria de Reina i fent-se el senyor del partit. Per sort per els interessos reds, els davanters neri-azzurris van estar força desafortunats i no van aconseguir perforar la porteria de Pepe Reina, que va salvar en varies ocasions el gol local, sobre tot a una acció de Cruz a la qual va reaccionar amb una superba aturada.

Mica en mica, la pressió local s'anava esvaint, gràcies sobre tot, a l'actuació una vegada més de Javier Mascherano que va donar una nova exhibició de com aturar la creació de l'equip rival. "El Jefecito" va donar ahir una autèntica lliçó de joc destructiu del rival, en un dels països i lligues on més s'aprecia aquest tipus de jugadors. Malauradament per els equips italians, Mascherano va signar ara fa pocs dies un nou contracte amb el Liverpool FC que assegura la seva estada a Anfield fins d'aquí a quatre anys.

El Liverpool era el clar dominador del partit i tant sols feia falta la rubrica en forma de gol per sentenciar definitivament la eliminatòria. Com no podia ser d'altre manera, l'executor de la sentència no va ser altre que Fernando Torres. L'ex-jugador de l'Atlético de Madrid, va fer un gol sensacional al realitzar una mitja volta davant de la oposició de Chivu, i fent introduir la pilota al primer pal de la porteria de Julio César, que res va poder fer per evitar el gol a la fi decantaria el partit en favor dels de Benítez.

Els prop de 9.000 supporters desplaçats fins a la capital de la Lombardia per donar suport a Rafa i als lads, celebraven d'allò més el gol i ja no van parar de cantar fins a la finalització del partit. Entre aquests supporters, la presència de 3 dels BARCELONA REDS en les grades de San Siro, que van viure in situ el partit i com no, la festa prèvia a l'inici del matx a la popular plaça del Duomo. Però això formarà part d'un altre article. No us ho perdeu. Quin festival nanos.

FORMACIÓ:
Reina, Carragher, Hyypia, Skrtel, Fabio Aurelio, Kuyt (Riise), Lucas Leiva, Mascherano (Pennant), Babel (Benayoun), Gerrard i Torres.

GOL:
0-1 Fernando Torres: 68'

16 comentaris:

Stubbins ha dit...

Tot i que vaig veure el partit una mica "tocadet" deixo les meves puntuacions, encara que no se si realment s'adapten a la realitat del partit.

El Masche: 5 pts.
El Pepe: 3 pts.
El Niño: 1 pt.

Paciència nanos. En els propers dies penjaré la crònica del viatge a Milan. Hi ha molt a explicar. Jojojo quina aventura titos.

kr3st0 ha dit...

Pues esperaré la nota entonces, que el partido ya se como estuvo :P

Saludos, y bien que ya estés en casa.

Anònim ha dit...

@ stubbins.

A si que hibas tocadillo, desde que te llame a las 14.30 y no te habias tomado ni una pinta decidiste recuperar el tiempo perdido eh!!!! a si me gusta que te vevas hasta el agua de los floreros como un autentico red que eres ja ja ja ja, estoy deseando leer esa cronica.

me alegro de que ya esteis en casa sanos y salvos.

un abrazo y nos vemos.

Anònim ha dit...

Mascherano 5
torres 3
Reina 1

Anònim ha dit...

HEMOS VENGADO A "BILL SHANKLY", "BILL SHANKLY","BILL SHANKLY","BILL SHANKLY"

SEGURO QUE SI NOS ESTA VIENDO DESDE EL CIELO SE SENTIRA ORGULLOSO DEL EQUIPO, Y ESA DEUDA PENDIENTE ESTA SALDADA DESDE AYER PARA SIEMPRE.

Anònim ha dit...

Aquest és el Torres que volia veure, si em trec el barret davant d'ell.

Llástima el problema amb Xabi Alonso.

salut! thepremier.blogspot.com

Stubbins ha dit...

Hola chic@s. Voy a responder a los comentarios del anterior post.

@ James.

Me hizo ilusión hablar contigo. Siento que nos pillaras comiendo tranquilamente y no pudieras vivir el ambiente aunque fuera unos segundos. Ya te digo que ambiente habia. No veas los chavales.

@ Rafa.

Osties nen! Ves en compte amb el St. Patrick's day per Dublin. Jo hi vaig ser un 15 d'agost, la festivitat de la Mare de Deu de no se que i també es celebra la mort o el naixement d'Elvis, que com tothom sap era fill d'irlandesos. Doncs be, el papón que vam enganxar per Temple St. aquella nit es dels que fan epoca. Tot deu anava disfressat d'Elvis i les pintes corrien que se les pelaven. Sobre tot.... CUIDAOOOOOOO!!!!!

@ Dolors

Hombre!! feia temps que no pasaves per aqui. Me'n alegro, llastima que un dia que et dona per passar pel Collins, ens la fotem amb els xavals i la canalla red cap a Milano.

@ Luis

Relajese. Hemos vuelto con mucho headache, pero hemos vuelto.

A todos gracias por vuestro interés y ánimos y espero que la crónica sea de vuestro agrado.

Salut a tothom!!! (Dejadme algo para mi, que después de ir con los chavales por Europa, estoy un poco falto de ella)

Stubbins ha dit...

@ Anonim (suposo que ets Teixi)

No existeix cap problema amb Xabi Alonso. Que us quedi molt clar.

Qualsevol noticia negativa que publica la premsa groga britànica sobre Benítez en particular es destaca a Espanya com si fós real. No és cert el pique Xabi - Rafa.

A qui li feu creure que un tio que serà pare se li negui un permís per ser al costat de la seva dona???

Una mica de serietat.

Anònim ha dit...

La crónica buena está por llegar, ya nos contarás , en cuanto al partido, casi me muero con el pase de Skrtel a Ibra, y con el gol delirio en la grada roja, pero eso lo sabrás mejor tú, salvo que estuvieras rodeado de interistas.

LMP:

El CHIKI CHIKI 12 punts (pásate por los comentarios a la crónica del partido en The Kid y sabrás de que va)
Obviously - Masche - 5 punts no se donde está su techo, pese a su altura.

Reina - 3 punts, que poco se habla de él pero que seguridad nos da.

Torres, por el gol y por .... no tengo que dar explicaciones - 1 punt

A recuperarse.

Anònim ha dit...

Enhorabuena al Liverpool. Sigue demostrando su grandeza. Grite el gol de Torres como si lo marcara en el Atleti.

Mis puntos:

Torres 5

Hyppia 3

Carragher 1

un abrazo.

el Churi ha dit...

Les meves:

Mascherano 5
Reina 3
Torres 1

Salut!

Sentimiento Perico ha dit...

espectacular torres!
http://sentimientoperico.blogspot.com

Anònim ha dit...

ei stubbins com anat el dia?
com diriem nosaltres pero hay partido hoy,per mi a milan qui van estar grans,van ser los chavales faré les puntacions
5 punts a todos los chavales que van estar a la p duomo,que entre birra i birra i cantics i drops i patadas a seguir van fer que ser scousser és més que ser d´un equip de futbol.
3 punts el manoplas moradas del troç tram capa léstadi,si toca el barça vaig el camp nou en el trambaix
1 punt el mafioso de la cosa nostra que realment no ens va timar,i espero que en la pasta que ens va treure li compra algo el seu fillo 3 mesos.saluti a tothom.

Stubbins ha dit...

jajaja

Molt bones les puntuacions. Jo les comparteixo plenament.

Si arriba a assebentar il ultra de la Fossa dei Leoni, de que erem supporters, ens cobra les entrades a 100 vegades més jejeje.

Il giocatore di Barcelona sonno il piu grande calciatore dil mondo. jojojo.

Anònim ha dit...

Arsenal & Liverpool, que pena que no a tocado el Barcelona, pero el Arsenal tambien mordera el polvo en Anfield.

Anònim ha dit...

El partido de Anfield contra el Arsenal lo dara Antena 3.