diumenge, 16 de desembre del 2007

Una errada decideix el derby

LIVERPOOL FC 0-1 Manchester United.

Minut 43 de joc. El United es disposa a servir un corner a la esquerra de la porteria de Reina, en el gol de The Kop. En l'interior de l'àrea petita tant sols un jugador de l'United esperant la centrada, Carlos Tevez. Ryan Giggs executa el corner mol obert fora de l'àrea gran, on Wayne Rooney rep la pilota. Els defensors del Liverpool donen una passa endavant per descol·locar l'ofensiva dels mancs. L'ex-jugador de l'Everton, dispara a porta de manera no gaire lluïda i la pilota gairebé de rebot l'aprofita Carlos Tevez que continuava dins de l'àrea petita red. L'oportú toc de l'argentí fa inútil la estirada de Reina i la pilota acaba entrant dintre de la porteria red. Els jugadors del Liverpool reclamen fora de joc. Es inútil. Yossi Benayoun en una clara errada tàctica, continuava immòbil cobrint el segon pal des de que el corner havia estat executat. No hi ha lloc per a la queixa. El gol era perfectament legal.

Aquesta greu i infantil errada ha decidit el partit de la màxima en favor dels homes de Fergusson. En les darreres visites del United a Anfield en partit de Premier, els red devils han aconseguit quatre victòries per un sol empat i en les darreres dues visites, s'han dut els tres punts en joc, d'una forma immerescuda.

El cert, és que el partit d'avui ha estat carent de ritme i s'ha caracteritzat per un futbol molt travat i de molta lluita, que ha estat sinònim de desencert i de constants imprecisions. Benítez repetia avui l'onze titular que aconseguí dimarts passat la clara victòria envers de l'Olympique de Marsella, però en aquesta ocasió, cap dels jugadors no ha tingut la claredat d'idees ni la suficient inspiració per decantar el partit en favor dels colors red.

I no ha estat per falta de ganes ni de domini del joc. El Man.U. ha confeccionat un partit clarament a la contra i deixant el pes creatiu als homes de Benítez. Els jugadors red però, no han en cap moment el seu lloc en el terreny de joc. Tant sols Fernando Torres en els minuts inicials ha donat mostres de perill contra la porteria de Van der Sar. La banda dreta de la defensa visitant, era una de les zones per les quals els homes de Benítez podien dur més perill, sabedors de la superioritat de Kewell sobre el lateral Wes Brown. Però aquest duel en ben poques ocasions s'ha pogut resoldre.

La segona meitat s'iniciava amb el gol visitant encara molt fresc a la memòria dels jugadors red. El Liverpool ha dominat per complert els segons quaranta cinc minuts, tot i que sense dur un perill real a la porteria de Van der Sar. Tant sols la sortida de Ryan Babel, ha significat una amenaça seriosa cap a la porteria visitant. Al final, el Manchester United es tornava a portar tres punts d'Anfield sense haver fet res de l'altre mon. Un dur cop per l'afició red, que veu com en els dos darrers partits de lliga, el Liverpool ha pogut llençar les opcions de conquerir l'anhelat títol de Premier League, disset anys després. No es pot defallir. Encara queden molts punts en joc, però el cert és que en els enfrontaments directes amb els aspirants al títol, el Liverpool tant sols ha pogut sumar dos punts dels nou possibles. Números gens alentadors.

Aquest equip però, encara mereix crèdit. Tothom ens donava per morts després de les derrotes consecutives en Champions League enfront d'Olympique i Besiktas i finalment l'equip va treure el caràcter suficient per demostrar la seva vàlua. El mateix ha de succeir en el que queda de Premier, que encara és tot un mon.

15 comentaris:

Stubbins ha dit...

La veritat és que el partit ha estat molt deslluit, malgrat tot deixo les meves puntuacions.

Mascherano: 5 pts.
Riise: 3 pts.
Carragher: 1 pt.

Keep the faith men!!!

juan ha dit...

Tot un mon...ja!

Les meves puntuacions:

5 punts Carradona
3 punts Samy Hyypia
1 punt Ryan Babel

Como cantaba Rosendo, ¡Qué desilusión!

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

Lo más justo hubiera sido un empate. El Liverpool no ha estado fino, pero el Manchester United tampoco ha hecho nada del otro mundo para ganar. No han aprovechado a Torres.

Puntos:

Hyppia 5

Risse 3

Babel 1

Pablo Malagón ha dit...

Podría decirte que el Liverpool jugó un partido de frontón, que no encontró juego por las bandas y que se empecinó en buscar a sus delanteros por arriba, pero lo cierto es que el United llegó a Anfield a poner el autobús y aprovechar la ocasión aislada y eso es aún menos loable.

Ánimo stubbins.

Hyppia 5
Riise 3
Arbeloa 1

el Churi ha dit...

Les meves puntuacions:

carragher 5p
arbeloa 3p
mascherano 1p

Anònim ha dit...

Dieu que el Liverpool era qui portava el pes del joc peró en canvi els més votats són jugadors de perfil més aviat defensiu. Pot ser per que van tenir més feina de la que ens pensem?

Pot ser vam veure diferents partits peró crec que el manchester sabia a que jugava i el Liverpool no. Crec que el fet de tenir la iniciativa del partit davant del United ens incomodava més que no pas jugar al contraatac. Per desgracia no vaig veure en el Liverpool prou capacitat creadora com per sorprendre la defensa contraria.

Alba ha dit...

Una llàstima que per uan errada puntual es decideixi un partiti entre els primer clasificats de la Premier. Esperem que no pasi factura al liverpool una derrota com aquesta i torni al camí de les victories.
Salutacions

Anònim ha dit...

He escrit al bog de Juan sobre l'errada (sota el meu parer gravíssima de Yossi), una veritable llástima perque va ser un partit de 0-0 absolut, inclinat lleugerament cap el vostre cantó.

Per mi:

Babel 5 (tot el perill el va generar ell en 15 min)
Carra 3 (que gran viatge a migcamp)
Riise 1

psiko

Anònim ha dit...

En realidad fue un partido desastroso de los dos equipos, o así lo vi yo, en la segunda parte tuve la sensación de que aunque colgáramos 200 balones mas al área, todos y cada uno de ellos sería despejado por Rio Ferdinand. La diferencia entre equipos campeones de liga y los que no es que los primeros ganan los partidos que no merecen ganar, cosa que a nosotros no nos pasa casi nunca, (p.e. partido del madrid ayer, o el manchester - tottenham o sunderland). En fin, que sigo confiando pero tenemos que ganar algún partido tirando una sola vez a puerta para que me lo crea.

Les meves puntuacions:

Babel - 5 punts
carragold - 3 punts
Gerrard - 1 punt

P.D: Stu quita la palabra de verificación, que es un rollo.

Anònim ha dit...

Siguiendo con el rollo melónamoliverpudlian de este blog, mi canción para este partido sería Life is a pigsty de Morrisey:

"Every second of my life I only live for you
And you can shoot me
And you can throw me off a train
I still maintain

Life is a pigsty"

Stubbins ha dit...

@ Juan

Ya estamos con el pesimismo? Quedan un porrón de puntos en juego todavia. Yo no pedia el título esta temporada, tan solo optar a él hasta la última jornada si es posible. Aún estamos a tiempo.

@ Longui

Bona apreciació. El fet de puntuar a jugadors de tall defensiu, ve donat per que van ser ells qui tractaven d'organitzar el joc. Jugadors com Gerrard, Houdini o el mateix Torres, van estar desapareguts, o be anulats en tasques ofensives.

@ Psiko

Correcte!! Es increïble com un jugador internacional i de la experiencia de Houdini, no va sortir de dintre de la porteria en veure que el corner anava a la mitja lluna. Errada infantil i molt cara. Imagino la bulla de Benítez al vestidor. Menudo es Rafa per a jugades d'aquest tipus.

@ Luis.

Pero tio! como se te ocurre de mentar a The Smiths y Morrisey tras la derrota con el Manure?? Desconozco las filias futbolísticas del bueno de Morrisey, pero siendo de Manchester...

Con lo bonito que hubiera sido ganar y cantar a unos cuantos la de BIGMOUTH.

He quitado el tema de la palabra de verificación de los comentarios.

Otra cosa. He actualizado el ranking de MVP 2007/08 que hacia dias que no lo modificaba. No constan todavia los resultados del partido de ayer. Como vereis se ve pesimamente, todavia no entiendo porque, pero Gerrard lidera con 44 pts., seguido de Mr. Towers con 42. Hace entrada en el top 10 Mr. Houdini con 10 pts.

Salut a tothom y a confiar en el equipo OSTIAS!!!

Stubbins ha dit...

@ Psiko

Per error he posat que el jugador que es va quedar clavat al pal en la jugada del gol era Houdini (Kewell) m'he confos totalment, era Yossi evidentment.

Anònim ha dit...

Tira del grupo Stu, que de peores hemos salido.

Tengo que admitir que mentar a un manc reconocido no es lo mas oportuno, pero es que la letra le iba al pelo, una especie de YNWA a lo mozzer.

Se agradece lo de la verificación, era un coñazo.

Carlos ha dit...

Bueno, un partido emocionante... al final nos llevamos el gato al agua. Lo siento Stu, pero así son las cosas, lástima que el Chelsea no consiguiera al menos un empate, de esa forma ahora seríamos LIDERES (pero tranquilo, pronto lo seremos...)

Saludos!!

Stubbins ha dit...

Finalitzat el plaç per a les votacions.

Carragher: 17 pts.
Hyypia: 13 pts.
Babel: 12 pts.
Riise: 10 pts.
Mascherano: 6 pts.
Arbeloa: 4 pts.
Gerrard: 1 pt.

Puntuen per la general:
Carragher: 5 pts.
Hyypia: 3 pts.
Babel: 1 pt.

Novament gracies a tots per la vostra col.laboració.