dimecres, 19 de desembre del 2007

Un rebot i expulsats de la Carling

Chelsea FC 2-0 LIVERPOOL FC

Un desafortunat gol de rebot i una incomprensible e inexplicable expulsió, han sentenciat en tant sols dos minuts al Liverpool FC en les seves aspiracions de donar un pas més endavant en el camí cap a les semifinals de la tercera competició a nivell nacional.

Amb un onze inicial plagat de jugadors reserves i amb la reaparició de Xabi Alonso com a mariscal del mig del camp red, el Liverpool FC reeditava un nou duel amb el Chelsea, amb la novetat per part dels visitants de la absència en la banqueta del sempre polèmic Jose Mourinho. Com els duels anteriors entre tots dos conjunts, el partit ha resultat una batalla tàctica en el mig del camp i en contades ocasions els davanters o jugadors ofensius de tots dos equips han gaudit d'ocasions per estrenar el marcador. Especialment clares han estat les ocasions desaprofitades per cadascun dels equips en les botes de Lampard i Lucas Leiva que en un ma a ma contra els porters rivals, no han sabut definir de cara a gol, atorgant a tots dos porters una sensacional oportunitat per donar mostres dels seus reflexes, especialment en el cas del porter local.

Tot i que la batalla es dirimia en la zona central del terreny de joc, era el Liverpool qui mostrava més clarividència a moure la pilota una vegada es superava la zona central, amb ràpides combinacions al primer toc. En aquesta fase del partit, especialment brillant ha resultat l'actuació de Lucas Leiva, que actuant com a clar mitja-punta per darrera de Peter Crouch, ha portat sempre perill amb la seva visió de joc i ràpids moviments de pilota.

D'aquesta forma i amb empat a zero gols en el marcador, s'ha arribat al descans. A la represa, el guió del matx era exactament el mateix, fins que abans d'arribar a la hora de joc, el jove central red Jack Hobbs, refusava defectuosament una pilota dirigida cap a Shevchenko, el refús l'ha recuperat Frank Lampard, internant-se dintre de l'àrea red en direcció cap a la porteria d'Itandje, en el camí del capità blue, s'ha creuat Jamie Carragher, que avui actuava com a capità dels d'Anfield, amb tant mala fortuna que el xut de Lampard ha picat en la cama de l'irreductible jugador scouser, dibuixant una estranya paràbola que ha descol·locat per complert al porter gal del Liverpool.

No acabaria aquí l'infortuni del conjunt de Benítez. Al restablir-se el joc, Peter Crouch en pugna amb Obi Mikel, ha propinat una dura i incomprensible entrada en tisora cap al jugador nigerià del quadre londinenc. L'arbitre no ho ha dubtat ni un sol segon i ha expulsat al jugador internacional anglès amb gran criteri. Encara desconeixem que haurà passat pel cap del llarguerut jugador per haver comès una errada impròpia d'un jugador de la seva categoria.

Aquí s'acabava el que es donava. Restava encara mitja hora per endavant, però era clar que el Chelsea no deixaria escapar el resultat i encara menys disposant amb l'avantatge de jugar amb un jugador més. A partir d'aquest moment, l'equip d'Avram Grant, ha jugat a plaer els minuts restants del partit, disposant de més espais en el centre del camp per combinar amb facilitat. A les acaballes del partit, Andrei Shevchenko feia pujar el segon gol blue al marcador, que acabava per soterrar qualsevol esperança red d'aconseguir la pròrroga.

FORMACIÓ:
Itandje, Arbeloa, Hobbs, Carragher, Fabio Aurelio, Xabi Alonso (El Zhar '60), Sissoko, Voronin, Lucas Leiva, Babel (Benayoun '73) i Crouch.

7 comentaris:

Stubbins ha dit...

Els meus punts:

Carragher: 5 pts.
Arbeloa: 3 pts.
Lucas Leiva: 1 pt.

Al menys ja tenim a Xabi!!!

Anònim ha dit...

Vaya hombre ya me has cambiado la coletilla de las puntuaciones. Como dices la gran noticia del partido es la vuelta de Xabi para el sprint navideño. Para mi gusto es muy triste que el Chelsea sea el único grande que juega con los titulares, pero bueno allá ellos. En la primera parte hicimos jugadas con muy buenas paredes, donde destacó mucho el amigo Lucas.

Lo de Crouch es realmente llamativo, porque no te lo esperas de un jugador como él, sería mas propio de Pennant, una ingrata sorpresa.

Pues nada, els meus punts:

Lucas: 5 punts (vaya primera parte)
Carra: 3 punts (cuasi-omnipotente, 1 solo fallo, si se puede considerar fallo)
Itandje: 1 punt (me alegra ver que tenemos un buen segundo portero)

Amics, bon nadal i pròsper any nou, me vaig al poble.

Anònim ha dit...

Em sembla que hem tornat a veure un partit diferent Stubbins, dos bones convinacions a la primera part no poden arreglar tota la imprecisió de passades que hi ha hagut durant tot el partit. Només m'ho sembla a mi o no sabiem controlar les pasades més senzilles?

Puntuacions
Carragher: 5 pts
Arbeloa: 3 pts
Boronin: 1 pt (només per intentar-ho)

el Churi ha dit...

Les meves:

Carragher 5 punts
Arbeola 3 punts
Itandje 1 punt

juan ha dit...

Els meus punts,

Itandje 5 punts
Xabi Xabi a long show 3 punts
Alvarito The Rash Arbeloa 1 punt

El Chelsea juega con lo que puede porque tiene lesiones para aburrir.

Saludos,

Alba ha dit...

Ena eliminatoria a partit únic és el que comporta, emoció i nervis. Això és el que va passar en un partit entre dos grans equips. El problema va ser que el Chelsea va saber portar millor el fet de clasificar-se o a la cuneta amb només 90 minutos. Ja m'agradaria que la Copa del Rei fos així...
Salutacions

Stubbins ha dit...

Puntuacions tancades.

Carragher: 18 pts.
Arbeloa: 10 pts.
Itandje: 7 pts.
Lucas Leiva: 6 pts.
Xabi Alonso: 3 pts.
Voronin: 1 pt.

Puntuen per la general:

Carragher: 5 pts.
Arbeloa: 3 pts.
Itandje: 1 pt.

Carradona es coloca en 3ª posició, després de sumar 10 pts. en els dos darrers partits.

Gràcies per les votacions.