dissabte, 1 de desembre del 2007

Texas Rangers fans contra Hicks.

Les multitudinàries mobilitzacions de la famila red des de fa una setmana cap aquí, en favor i en suport de Rafa Benítez, ja siguin presencials a la entrada o a l’interior d'Anfield o amb la recollida de signatures electròniques a través de Internet, no han demanat en cap moment (fins a dia d'avui) la sortida del club dels actuals co-propietaris, els Senyors Tom Hicks i George Gillett. Aquestes peticions han anat sempre dirigides a una rectificació i reconsideració per part dels directius texans, davant del possible cessament del tècnic madrileny.

Però vet aquí, que aquestes mostres de descontent dels red supporters, no són ni molt menys les úniques a les que, al menys un dels dirigents nord-americans ha de fer front. Diu una dita popular, que ningú és profeta en la seva terra. Doncs això és més o menys el que li succeeix a Mr. Thomas O. Hicks.

A Dallas (Texas), localitat natal del magnat, s'ha creat una corrent crítica per part dels aficionats de l'equip de baseball local, els Texas Rangers, franquícia membre de la MLB (Major League Baseball) i propietat de Tom Hicks, Des de el blog Rangers or Robbers (Policies o lladres) es denuncia constantment la mala situació per la que travessa l'equip texà culpant directament al propietari del club. El sofert i anònim creador del blog i aficionat del conjunt texà, vistos els esdeveniments per els que travessa el seu equip de l'anima des de que Tom Hicks va adquirir el club (7 temporades consecutives com a últim o penúltim classificat de divissió), culpa directament al directiu dels mals resultats i la pèssima gestió esportiva portada a terme per el club. Per tal de denunciar-ho, al voltant del mes de juliol passat, va tindre la iniciativa de crear una plataforma per a demanar la sortida de Mr. Hicks del club, fent sol·licitut a aquest, per a que posés a la venda la totalitat de les accions que actualment controla.

Tot i que fins al moment, la petició no ha tingut ni molt menys un massiu seguiment (53 peticions entre les quals, alguna de solidaria de supporters del Liverpool FC), de totes elles s'extreu un malestar creixent envers de la figura del propietari de l'equip. Els aficionats retreuen al mandatari, les seves promeses incomplertes, el seu únic desig de guanyar diners amb el club i que a aquest li importa ben poc el crear un equip guanyador que opti a títols. Al respecte de l'equip, es destaca el continu acomiadament d'entrenadors, staff tècnic i la no renovació de talentosos jugadors. Una situació, que salvant les distàncies, comença a semblar-se desgraciadament a la actualitat del conjunt d’Anfield.

L'autor del blog fins i tot, fa un irònic comentari a l'afició del Liverpool, tot anunciant que quan els red supporters es cansin de Hicks, el mateix aficionat dels Rangers, els ajudarà a fer-lo fora. I tot això a mitjans del mes de juliol passat. Profètic. Doncs pot ser que caldrà el seu ajut.... o no.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest zampagelats és deixarâ tirats a la primera de canvi,temps el temps.
adeu a tothom.

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

Nunca conseguirán acabar con la afición. Ya no tenemos el fútbol romántico de antes, pero sin afición los clubes son nada. Forza Liverpool !

Anònim ha dit...

Comunicado de Hicks en la web del club, parece que por fin ha llegado el comunicado que pedíamos hace días.

juan ha dit...

Será mejor pensar en el Bolton aunque la verdad, estoy un tanto decepcionado con la victoria del Arsenal en Villa Park. Para ganar la Liga hay que hacerlo perfecto. Estamos en Diciembre y los gunners apenas han fallado. Nosotros no lo hemos hecho mal pero estamos a seis puntos. En fin, lo veo como misión imposible. Todos los años lo mismo. Cuando no es el Chelsea, es el United y cuando no es el United, es el Arsenal pero el caso es que alguien hace una temporada casi perfecta (lo cual es muy difícil ver en otras ligas) y se hace utópico pensar en la Liga.

Stubbins ha dit...

@ Juan

PUes si Juan, ayer el Arsenal sacó su partido adelante con autoridad, remontando el resultado adverso y con el equipo plagado de bajas. Aún así en la segunda parte los villanos apretaron de lo lindo y tan solo la falta de acierto les privó de obtener un resultado más positivo para ellos.

Es cierto que la regularidad que muestra el Arsenal este año, como en anteriores fueron Chelsea o Man.U., es incuestionable. Pero no hay que desfallecer. Hay mucha liga por delante.

Por cierto! El partido de hoy, en directo por Teledeporte a las 16:00 hrs. No lo entiendo por que en Inglaterra, no está anunciado en ninguna televisión, pero bueno.

Javi Saiz ha dit...

No pensemos en arrojar la toalla, yo pienso que nadie va a acabar el año como nosotros, si es así, tendremos nuestra oportunidad.

Respecto al post, es lo que suele pasar con este tipo de individuos. Todas sus propìedades son empresas para ganar dinero, los resultados importan mas bien poco. Espero que no nos pase lo mismo.

pd- para los reds siempre hay un hueco, aunque estaré un tiempo pasandome pcoo por estos lares.

un saludo stubbins

Albert Olivé ha dit...

De veritat que llegir aquest post fa por. Com pot ser que hi hagi gent que només veient els calers puguin engegar a la merda a un club en aquest cas de beisbol. La sort del Liverpool és la gran afició que teniu. Amb això crec que es poden aconseguir grans coses i si aquests jefes no van bé potser fins i tot els podreu fer fora.

Ànims i endavant.

Anònim ha dit...

STUBBINS, FOTEU FORA A AQUEST NIHILISTA DEL HICKS.


RAFA,RAFAEL,RAFA, RAFAEL, RAFA, RAFAEL, RAFAEL BENITEZ!!!!!!!!!


El Nota.