dijous, 13 de desembre del 2007

A qual pitjor.

Els errors es paguen car a la Champions League, la derrota enfront de l'Olympique de Marsella en el partit d'Anfield, va suposar una complicació innecessària per a la classificació per a la propera ronda de la competició. Finalment la classificació es va aconseguir amb un rush final impecable en els darrers tres partits de la lligueta, on a part d'aconseguir els 9 punts en disputa, els homes de Benítez van trencar tots els registres golejadors amb 16 gols a favor, per tant sols un en contra. Però el preu pagat per la fatídica nit d'Anfield enfront dels gals, és realment car. Havent quedat en la segona posició del grup, per darrera del Porto, el Liverpool FC, es veu obligat a jugar-se el pas als quarts de final, davant dels veritables aspirants a guanyar la competició (tret dels clubs anglesos). Amb la fase de lligueta, ja definitivament complerta, el Liverpool espera rival entre cinc equips ben durs de pelar. FC Barcelona, Real Madrid CF, Sevilla CF, Internazionale FC i Milan AC. I per si el castic no era encara prou dur, els de Benítez es veuran obligats a disputar el partit de tornada, fora del fortí d'Anfield.

El FC Barcelona ja sap el que és caure eliminat per els de Benítez i ho tenen ben present encara. El Barça ha perdut gran part de la seva regularitat i futbol de fantasia practicat ara fa dues temporades. Però ningú no amaga que les seves múltiples individualitats, poden definir un partit en qualsevol moment. El sentiment de revenja, pot ser un factor determinant si el bombo torna a deparar un "derby" com el de l'any passat.

El Real Madrid, tot i que no practica un futbol convincent ni brillant, és el lider inqüestionable del campionat espanyol. El seu líder natural Raúl, ha renascut després d'unes temporades grises i ha retrobat el gol. El club més llegendari a nivell europeu, és un conjunt que sempre es reserva les seves millors actuacions per a les nits europees.

Sevilla CF és el nou vingut a la competició i ha aconseguit una brillant classificació a vuitens com a campió de grup per davant de l'Arsenal. Malgrat la seva inexperiència en la màxima competició europea, el Sevilla és l'actual doble campió de la Copa UEFA i per tant la seva experiència europea, és més que provada. El Sevilla practica un futbol ofensiu i aquesta temporada ha aconseguit els millors resultats a Europa, mentre que a la Liga ocupa una posició mitja.

Inter de Milan és un clàssic de la competició que porta un munt d'anys quedant-se a mig camí de les rondes finals de la competició. Amb un planter amplíssim, domina la Serie A del calcio, sense grans dificultats. Per el club nero-azzurro, assolir la Champions League, s'ha convertit en una obligació.

L'AC Milan, és un vell conegut del Liverpool. En els tres darrers anys, tots dos clubs s'han disputat el trofeu en dues finals, repartint-se honors entre tots dos. El seu gran handicap, és disposar d'un planter molt veterà, però que mai falla en les grans ocasions.

Us toca a vosaltres escollir rival.



10 comentaris:

Anònim ha dit...

También se puede ver desde otro punto de vista, cualquiera de esos equipos tendrán al Liverpool en el último lugar de preferencia, (si yo no fuera del Liverpool te aseguro que el Liverpool sería al último equipo al que querría enfrentarme, mas que nada por nuestra competitividad)

Mi voto ha ido para el Sevilla, aunque bien es cierto que no tengo claras mis preferencias. Desde luego no quiero al Barça, porque en este tipo de revanchas casi siempre sale ganador el revanchista.

Por ese mismo motivo me motivaría mucho la re-edición de la re-edición de la final de Estambúl.

Con el Inter nunca se sabe, 100% irregular.

El Madrid desde luego es deseable, mas que nada por la posibilidad de que las gestiones del futuro branch madrileño acaben con una entrada en mis manos.

Y el Sevilla, ¿Quién sabe como estará el Sevilla dentro de tres meses?.

Anònim ha dit...

Hey Ankur,

Fiz here, the author from LiverpoolLivesInMe. Quite shocking to see Blogger deleted my blog which they claimed had breached some copyright issues.

Now I'm working on my new site.
http://kop-tv.com
It's already launched, and feel free to join us at the forums.
http://kop-tv.com/forum

See you there.

Stubbins ha dit...

@ Luis

Yo soy el que ha votado por el Milan. Creo que es el mejor rival que nos podria tocar. A dos partidos creo que son perfectamente superables. La eliminatoria seria parecida a la de la Juve del 2005. Se conseguiria un buen resultado en Anfield, con una salida en tromba y en San Siro a aguantar el resultado. Mira que si pasa esto....

@ Fiz

I'll visit your new site and change the link.

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

yo apuesto por un R.Madrid-Liverpool. Y sueño con un gol de Torres que elimine al Madrid en el último minuto de la prórroga.

ah, si pasas por mi blog, veras algo que te agradara.

un abrazo

Rafadalton ha dit...

@Stubbins

Perfecte definició. Cal afegir que el Sevilla és l'únic equip de la història de la Chamions que debutant queda 1er de grup.

He votat al Madrid, folleuvos-els. Sense vaselina.

Go reds!

Rafadalton ha dit...

Champions, no Chamions, off course

Alba ha dit...

Es veritat que ser segon de grup té el desavantatge de no jugar la tornada a casa, pero no crec que això sigui un problema per el Liverpool. Pot pasar si es centra amb el seu joc.
Salutacions

Pablo Malagón ha dit...

Yo he votado por el Inter. Van como un tiro en su liga pero no les veo llegando muy lejos en la Copa de Europa. El Milan es como un zorro sin dientes pero que sigue mordiendo. No me gusta.

Un saludo Stubbins.

Javi Saiz ha dit...

Yo me pido el Madrid, ya es hora de que un buen equipo ponga en su sitio a los blancos. Aunque confío en los reds salga la eliminatoria que salga, y me gusta mucho jugar el primer partido en casa.

saludos

Anònim ha dit...

Primer de tot, felicitar-te per la teva crònica del partit contra l'OM, no me l'havia llegit fins ara. Està genial, m'ha agradat molt. Quin "palique" tens, tio, i quines ganes hi poses a l'hora d'escriure del teu equip!.

I pel que respecta al sorteig de la Champions, jo també prefereixo que us toqui el Madrid. A veure si els feu fora i li baixeu els fums al xerrameca del Schuster i companyia. Això sí, abans d'això nosaltres els hi fotrem un 5-0 al Camp Nou el proper diumenge (je, je, je)

Salut i força!

El Karim