diumenge, 2 de desembre del 2007

Plàcid, plàcid, plàcid.

LIVERPOOL FC 4-0 Bolton Wanderers FC

S'esperava amb cert recel la visita del Bolton a Anfield aquesta tarde, després que els Trotters haguessin fet recordar el sabor de la derrota al Manchester United en la jornada passada. A l'hora de la veritat, el Bolton ha resultat ser un equip sense esperit i sense orgull que ha deambulat per el camp, amb l'únic objectiu de no rebre una golejada per part de l'equip de Benítez.

Però no tot ha estat tant senzill com assenyala el resultat final del marcador. Una incomprensible falta d'enteniment entre Carragher i Pepe Reina, quan el partit s'apropava al descans, ha estat apunt de canviar radicalment el signe del partit. Però afortunadament per els interessos dels reds, si incomprensible havia estat l'errada entre porter i defensor locals, més incomprensible i fins i tot ridícula ha estat l'errada de Nicolas Anelka, que tot sol amb tota la porteria per ell, ha enviat la pilota fora, davant de la mofa de tot Anfield.

Abans de la comentada jugada, el Liverpool s'havia apoderat per complert de la pilota i amb un joc viu i de ràpides combinacions feien inútil la pobre oposició de la defensa visitant. El porter Jaaskelainen, ha hagut d'emprar-se a fons per evitar el primer gol red a dos xuts de Crouch, un d'ells a boca de canó, en una perfecta jugada combinativa entre Kewell i Benayoun, que han estat els veritables protagonistes dels primers vint minuts de partit, per la seva mobilitat i el trepidant ritme de joc que han imprès al partit.

El clar domini red no trigaria en traduir-se en gol. Una falta executada per Gerrard en el minut 17 de partit era pentinada suaument per Sami Hyypia sense que el porter fines pogués fer res en absolut per evitar el gol. Es portaven gairebé vint minuts de joc i el Liverpool ha comprovat com amb molt poc era capaç d'arribar amb molta facilitat a la porteria visitant. La relaxació ha comportat que el Bolton despertés de la seva letargia i sense perill però amb constància s'apropava a l'àrea i porteria de Reina.

Després de l'ensurt provocat per Anelka. El Liverpool ha pres novament el comandament del partit i ha estat Gerrard qui tornès a posar les coses en el seu lloc. El capità red ha estat protagonista en l'acció del segon gol red, al iniciar la jugada amb una extraordinària passada des de el propi camp red, cap a Fernando Torres. El Niño, sense tocar en cap moment la pilota ha arribat a l'interior de l'àrea visitant en carrera i en pugna amb el defensor trotter i quan el porter Jaaskelainen l'ha sortit als peus, ha fet passar la pilota per sobre del cos del porter amb un subtil toc en vaselina. Desmarc, velocitat, habilitat i definició. Per si algú encara no s'ha adonat, aquest és Fernando Torres. Onzè gol oficial com a jugador red i sisè en lliga. Era el minut quaranta-cinc de partit i el Bolton s'ha donat per vençut.

Amb un Bolton totalment superat, el Liverpool s'ha agradat en la represa del partit. Benítez vista la poca ferocitat dels visitants, ha optat per donar descans a Carragher, fent debutar en partit de lliga al jove Jack Hobbs, que ha mostrat bones maneres en les poques accions en les que ha degut d'intervenir. D'aquesta manera, un Liverpool jugant a mig gas, ha pogut ampliar en diverses ocasions el marcador, però tant sols Gerrard de penal i Ryan Babel ho han aconseguit.

Per els darrers partits es pot deduir, que el conjunt de Benítez ha arribat a aquell punt en el que sense fer gran cosa solventa amb escreix els seus compromisos. Com a mínim quan el rival que té al davant és suposadament inferior. No fa tant, a aquests equips o se'ls guanyava per la mínima amb un gran patiment, o fins i tot els oponents esgarrapaven algun punt. El proper partit davant del Reading dissabte que ve, ha de confirmar aquesta tendència.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher (Hobbs '51), Hyypia, Riise, Benayoun, Gerrard, Lucas Leiva, Kewell (Babel '67), Torres (Kuyt '77) i Crouch.

GOLS:
1-0 Hyyia '17
2-0 Fernando Torres '45
3-0 Gerrard '56 (pen)
4-0 Babel '84

19 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Gerrard: 5 pts.
Torres: 3 pts.
Riise: 1 pt.

juan ha dit...

Les meves puntuacions:

Gerrard, capitán maravilla, impresionante, que partido, me ha salvado una pésima jornada en el Fantasy, 5 punts

El Torrezno, como no, un fuera se serie, jugador de primer nivel, que manera de definir, 3 punts

Lucas, nos hizo olvidar que Xabi Alonso sigue sin recuperarse (¿cuándo vuelve?, hablaban para finales de Noviembre y estamos a 3 de Diciembre), 1 punt

Saludos,

Anònim ha dit...

Que importante es Kewell, y que mes lleva Gerrard, he perdido la cuenta de las asistencias de gol que ha dado y de los goles que ha metido, parece que le hemos recuperado.

Les meves puntuacions:

Gerrard: 5 pts.
Torres: 3 pts.
Riise: 1 pt (porque se lo merece, y porque le hace falta)

Stubbins ha dit...

@ Juan y Luis

Tenia dudas entre Lucas y Riise en la otorgación del punto. Al final se lo he dado a Riise, pero su insistencia en chutar desde lejos en los últimos minutos me ha sacado de quicio. Quitando eso, ha hecho un partido extraordinario.

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

Torres sigue sumando goles geniales. La afición del Liverpool ha encontrado su nuevo ídolo junto a Gerrard. Mis puntos:

Fernando Torres 5

Hypia 3

Lucas Leiva 1

Stubbins ha dit...

@ Fernando

Como barremos para casa eh! Evitas dar puntos a Gerrard para que no sume y facilitar el liderazgo de Torres eh!. jajaja. Que grande.

Anònim ha dit...

Les votacions.

Gerrard: 5
El niño Torres 3
Kewell: 1

Walk on Mighty Reds

Jordito_Red

Pablo Malagón ha dit...

Siempre que televisan al Liverpool en directo me coincide con partido del Getafe en casa y luego termino acostándome a las mil viendo la repetición nocturna de Teledeporte. Conclusión: El Liverpool es el culpable de mi insomnio. Jajajaja.

Torres - 5 puntos

Gerrard - 3 puntos

Leiva - 1 (como me gusta este chaval)

P.D. Menudo gol falló Anelka.

Un saludo crack!!

Anònim ha dit...

Parece que volvemos a coger el rumbo de principio de temporada,a ver como nos va en el gram slam navideño.
GERRARD 5 PUNTOS
kewell 3 puntos
leiva 1 punto

Anònim ha dit...

Empiezo a estar muy harto de que la gente haga caso al S*N, un períódico que trata de vender periódicos a costa de mentiras sobre el Liverpool desde hace veinte años. Basta ya, acaso no se podrían inventar crisis, conflictos,... sobre otros equipos?.


http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/internacional/es/desarrollo/1064471.html

Stubbins ha dit...

@ Pablo
Si te apetece coger el sueño viendo futbol y a los reds. Te presto un Aston Villa - Liverpool del año pasado, jugado el 18 de marzo con la resaca de San Patricio. De lo peorcito que he visto. jejeje.

@Luis
No merece ni la pena comentar el artículo de The S*n. No entiendo como les dan cancha en medios como Marca. Ahora bien, todo lo que sea amenazar a los yankees, ya me parece bien. Que s'han pensat que són aquests??!!

I'd rather be a spaniard than a yank
I'd rather be a spaniard than a yank
I'd rather be a spaniar, rather be a spaniard, I'd rather be a spaniard than a yank!

En cuanto a las puntuaciones, la temporada es un mano a mano Gerrard-Torres que da gusto. El resto se reparten las migajas. Es decir el puntito de cada matx.

Marco ha dit...

Amplia superioridad de Liverpool.
Que jugador Torres!!!!

Guim ha dit...

En Torres no m'ha agradat mai, però com ja he dit altres vegades penso que al Liverpool ha trobat el seu lloc ideal. Molta sort amb "The Kid".

PD: Fa temps que tinc problemes amb internet i no puc accedir a tota la blogosfera com m'agradaria.
I remarcar que l'incident entre l'Europa i el Sant Andreu...segur que va ser cosa d'en Gaspart! Jejeje! Sempre Europa! Vagi bé! Una abraçada

Martin17 ha dit...

Gran partido, y gran resultado, que invita a ilusionarse nuevamente con la "deuda interna" de Liverpool, esa que esperemos pueda saldarse pronto, llevamos muchisimos años de espera...

Me gustó mucho este blog a pesar de que entiendo apenas el catalán, y como vi que otorgan una especie de puntaje, no me resisti a opinar.

Gerrard 5

Torres 3

Lucas 1 (Grandisimo jugador, mucho futuro).


Saludos! Te invito a pasar por mi blog (muy humilde, recien comienza)

Alba ha dit...

Bon partit del Liverpool i nova demostració dels aficionats el seu suport al técnic. En fi, cada partit sembra més clar que si Benítez marxa de l'equip sería a final de temporada, encara que la patat calenta està a la directiva amb el manifest dels jugadors de marxar si el tècnic ho fa.
Salutcaions

futbol blanc-i-blau ha dit...

que bonic és veure una sintonia així de gran entre entrenador-jugadors i entrenador-afició. salvan les distancies i sense voler comparar a ningú, a mi personalment em recorda la situació de camacho a l´espanyol. per mi benitez és el crak del liverpool,es pot votar per ell?jejeje.

Anònim ha dit...

Poc abans de l'afer entre els "owners" i Benitez s'intuïen corrents crítiques envers Benítez des de la premsa i fins i tot dels afeccionats.
Sembla ser que tot aquest merdé a servit per tallar tot aixó.

Com deia Mark Twain, "que sigui un paranoic no vol dir que no em persegueixin".

Stubbins ha dit...

@ Longui

Contades participacions en el blog, però d'un nivell d'aportació a la cultura innegables. Que gran ets tiu!!!

Señores, Votaciones concluidas. Aqui están los resultados.

Gerrard: 33 pts.
Torres: 25 pts.
Lucas: 5 pts.
Kewell: 4 pts.
Hyypia: 3 pts.
Riise: 2 pts.

Puntuen per la general:

Gerrard: 5 pts.
Torres: 3 pts.
Lucas: 1 pt.

Com sempre mil gràcies a tots per la vostra col.laboració.

Javi Saiz ha dit...

Entre tanto examen se me olvida que tengo un blog, que existe una página llamada blogger, que me la han liao cambiandola al inglés (por cierto, lo apruebo) y que estamos aqui para hablar de fútbol.

Bueno Stu, no se si tienes tu tb examenes y por eos no has actualizado entre semana jejejeje, a ver si ganamos hoy en el Majedski! Vamos Rojos