diumenge, 30 de desembre del 2007

El bon joc no es tradueix en victòria

Manchester City FC 0-0 LIVERPOOL FC

El futbol és així. El tòpic al que molts al·ludeixen en infinitats d'ocasions, es pot aplicar perfectament per definir breument el succeït en la tarde d'avui al City of Manchester Stadium. El Liverpool més seriós, més posicionat, més consistent i amb més alternatives i opcions ofensives de la temporada, tant sols ha trobat el premi d'un punt de la seva visita al terreny del Manchester City.

L'empat contra l'equip d'Ericsson, no es pot qualificar de mal resultat i més encara tenint en compte que el City tant sols havia deixat escapar dos punts en deu partits actuant com a local. Però el cert, és que després de veure el bon partit efectuat per els homes de Benítez, queda un sabor agredolç de boca, donada la clara superioritat del quadre red sobre els Citizens, i per sobre de tot, la gran oportunitat perduda de retallar tres punts a un dels grans aspirants a obtindre el títol de lliga com és el Manchester United, que ahir sortia derrotat de la seva visita al West Ham United.

El partit es presentava amb la novetat de la possibilitat del retorn als terrenys de joc de Daniel Agger, després de prop de tres mesos de absència en una convocatòria. Finalment, Rafa Benítez ha optat per no precipitar la tornada del central danès i ha donat entrada en l'onze titular a Alvaro Arbeloa com a company de Jamie Carragher. El jugador salmantí ha patit de valent en la seva nova ubicació i s'ha vist sempre superat en col·locació i en el xoc per els davanters blues. per sort per a l'equip del Mersey, Jamie Carragher ha anul·lat per complert totes les accions ofensives del quadre local, en una de les actuacions més lluïdes del jugador scouser, que ha hagut de multiplicar-se per pal·liar el desencert del lateral (avui central) espanyol.

Ja avançat el partit, el Liverpool ha començat a trobar el seu lloc en el terreny de joc, tot dirigint llargues passades en diagonal cap a la banda esquerra on Harry Kewell en diverses accions desequilibrants ha portat les primeres ocasions de perill favorables al Liverpool. També des de la banda dreta de l'atac red, el Liverpool aconseguia portar perill cap a la porteria local. Benayoun s'ha mostrat força actiu i Fabio Aurelio ha provat fortuna amb dos duríssims xuts que el porter local Hart ha sabut anular. Defensivament, tot intent d'atac dels homes d'Ericsson, eren tallats impecablement per Mascherano i Carragher, molt segurs durant tota la tarde.

La segona part, ha estat de clar color red. Al reprendre's el partit, Fernando Torres ha gaudit de dues grans oportunitats en tant sols un minut, però el porter Hart ha sabut evitar l'ansiat gol dels homes de Benítez. Però no tant sols el jove porter del City ha sabut aturar amb encert les accions del davanter madrileny. El capità dels Citizens Richard Dunne, ha protagonitzat un espectacular duel amb el golejador de Fuenlabrada, evitant una vegada darrera d'un altre les escomeses d'un actiu i participatiu Torres. Precisament Dunne, ha estat el salvador del seu equip, quan ha refusat una pilota que portava camí de entrar a la porteria després d'un remat de cap de Dirk Kuyt. En la darrera oportunitat dels d'Anfield, el mateix Dunne ha sabut refusar un molt ben dirigit xut de Yossi Benayoun.

S'ha deixat passar una oportunitat perfecta per demostrar als equips que comanden la classificació, de que el Liverpool també opta al títol. Queda el consol d'haver ofert una imatge seriosa que esperem que sigui definitiva d'aquí a final de temporada. El proper dimarts, el Liverpool iniciarà l'any 2008 amb la visita del Wigan Athletic.

FORMACIÓ:
Reina, Finnan, Arbeloa, Carragher, Fabio Aurelio, Benayoun, Mascherano, Gerrard, Kewell (Babel '75), Torres i Kuyt.

5 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Carragher: 5 pts. S'ha multiplicat en defensa.

Mascherano: 3 pts. El Jefecito segueix manant al mig del camp.

Benayoun: 1 pt. Molt actiu ofensivament.

Salut i èxits a tothom per el 2008!

juan ha dit...

Les meves:

Carra 5 punts
Aurelio 3 punts
Gerrard 1 punt

Anònim ha dit...

qué lastima! Como bien dices, el Liverpool jugó mucho mejor y tuvo más ocasiones, pero falló en la definición.

Mis puntos:

Mascherano 5

Fabio Aurelio 3

Torres 1

Alba ha dit...

Llàstima de l'empat, hauria estat una jornada propicia per aproparse als dos primer equips de la premier. A veure si no es deixen perdre punts d'aquesta manera
Salutacions

Stubbins ha dit...

Puntuacions finalitzades.

Carragher: 10 pts.
Mascherano: 8 pts.
Fabio Aurelio: 6 pts.
Torres: 1 pt.
Gerrard: 1 pt.
Benayoun: 1 pt.

Puntuen per la general:

Carragher: 5 pts.
Mascherano: 3 pts.
Fabio Aurelio: 1 pts.