dissabte, 24 de novembre del 2007

Un comunicat amb segones.

"Hem fet una important inversió en el planter durant el passat estiu i esperem que aquest equip tingui èxits"

"Venen alguns partits importants en les següents setmanes i ens hem de centrar unicament en guanyar aquests partits i treure el màxim dels jugadors que actualment tenim en l'equip"

"Deixarem de banda qualsevol intent de comprar o vendre jugadors fins que tornem en decembre a Liverpool i serà a les hores quan seurem amb el Manager per parlar del tema"

Amb aquest escuet i perturbador comunicat procedent de Texas, Tom Hikcs i George Gillett dirigien publicament contra el tècnic Rafa Benítez un toc d'atenció als moviments de despatx que el màxim responsable tècnic del club realitza. Una publicació d'aquesta mena en una web oficial, no creiem que sigui la manera més correcta de dirigir-se a un empleat del club per fer-li conèixer possibles desavinences en les seves formes d'actuació i com no, ha provocat les primeres especulacions sobre el futur del tècnic madrileny.

Pel que sembla, tot ve donat per la urgència que posa Benítez a la contractació definitiva de Javier Mascherano, en la actualitat jugador cedit i que abandonaría el club en el proper mes de juny. Benítez coneixedor com és dels moviments del mercat futbolístic, no ha amagat mai el desig de lligar de manera immediata i definitiva al mig-campista argentí, futbolista desitjat per un bon grapat de importants clubs europeus de primera línea.

Destigem que amb l'arribada dels "owners" a Liverpool en el proper mes de decembre, totes dues parts s'asseguin en una taula i solventin les possibles diferencies de manera privada i pensant sempre en el interès del club. Que cadascuna de les parts es dediqui a les tasques que el càrrec els hi encomana. El tècnic a entrenar, dirigir i estudiar el mercat per possibles incorporacions, tasques en les que fins ara ha donat uns resultats prou satisfactoris. Per la seva banda, els propietaris haurien d'actuar pròpiament com a tals. Es a dir, posant els diners i passant de la forma més desapercebuda possible. Algú recorda qui és David Moores?.

2 comentaris:

Alba ha dit...

Sembla ser que no es l'únic equip on les aigües baixen amb un caudal poc controlat. Esperem que el retorn després de les seleccions no pasin factura.
Salutacions

Stubbins ha dit...

Doncs si Alba. Com diu la dita castellana, "En todas partes cuecen habas".

Realment, no crec que Rafa mereixi un comunicat com aquest, fet public des de milers de quilometres de distància i per dos tipus, que posiblement és la primera pilota rodona que veuen en la seva vida.

A posar la pasta i a callar!