dimecres, 28 de novembre del 2007

Torres manté viva la fe

LIVERPOOL FC 4-1 FC Porto.

Guanyar al Velodrome. Remontant-nos un parell de mesos enrere, tots parlàvem i fèiem mil i una càbales per arribar al 11 de desembre amb possibilitats d'aconseguir la classificació a vuitens de final. Finalment el desenllaç final del grup, es resoldrà a l'última jornada i tal com tots els càlculs preveien, aquestes opcions passen per aconseguir la victòria a terres marselleses. No val cap altre resultat ni esperar resultats de tercers. Tant sols val la victòria. Així doncs, l'escenari que el Liverpool FC es trobarà a França, serà el que en el millor dels cassos imaginava. Guanyar o guanyar.

Per tal d'arribar vius a Marsella, el Liverpool FC necessitava imperiosament la victòria en la nit d'avui enfront del FC Porto. La victòria s'ha aconseguit, però no sense dificultats i després de suar de valent. El marcador final reflexant una clara victòria local, tant sols és un miratge del que ha estat el partit. Un Liverpool FC massa precipitat, cometia constants errades víctima, ben segurament, de la situació extra-esportiva originada durant els darrers dies.

Malgrat la falta d'encert en el joc i en les combinacions, el conjunt de Benítez s'ha avançat en el marcador als vint minuts, gràcies a un gol de Torres (el primer en Champions League) al rematar de cap un corner executat per Gerrard. El madrileny ha rematat sense oposició dintre de l'àrea petita en la que ha estat la primera de múltiples errades d'una defensa insegura com a poques que s'han vist en el que portem de temporada.

Amb el gol al cabàs i vista la inseguretat de la defensa visitant, el Liverpool s'ha relaxat un gra massa i ho ha pagat car quan Lisandro ha igualat el partit al anticipar-se a un confiat Arbeloa i rematant de cap aerobicament a un Reina, que hagués pogut fer alguna cosa més per evitar el gol. Quedava un quart d'hora per acabar la primera part i el Liverpool ha notat i força el cop rebut.

La primera part finalitzava i la segona s'iniciava amb un conjunt de Benítez, tant voluntariós com desencertat. Calia donar un altre aire al partit i Benítez es decidia per moure la banqueta. Kewell i Crouch eren els escollits per tal de fer capgirar l'enfrontament i ho han aconseguit. L'entrada del jugador aussie, ha dotat de més frescor al joc ofensiu dels Reds, mentre que l'espigat davanter anglès ha portat de corcoll a tota la defensa portuguessa descolocant-la totalment amb les continues baixades del davanter fora de l'àrea per rebre pilotes.

Però qui ha trencat el partit de forma definitiva, ha estat novament Fernando Torres. El jugador del qui molts posaven en dubte la seva capacitat per marcar les diferències, ha tornat a deixar en evidència als seus detractors en el moment més necessari. Era el minut 78 quan desempallegant-se de forma brillant de dos defensors estant d'esquenes a la porteria, "El Niño" batia a l'estrafolari porter Helton per segona vegada aquesta nit, fent perillar els ciments del vell Anfield que esclatava després de la enorme tensió acumulada.

A partir d'aquí, festival red que ha finalitzat amb la rúbrica dels gols de Gerrard de penal i de Crouch rematant amb el cap un córner sense oposició. D'aquesta manera, els tres punts es quedaven a Anfield, al igual que les opcions per estar presents al bombo en el sorteig de vuitens. Cal però guanyar a Marsella. Depenem de nosaltres, però tant sols val un resultat. Guanyar.

FORMACIÓ:
Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Arbeloa, Benayoun (Crouch '73), Gerrard, Mascherano, Babel (Kuyt '85), Voronin (Kewell '63) i Torres.

GOLS:
1-0 Fernando Torres '19
2-1 Fernando Torres '78
3-1 Gerrard (pen)'82
4-1 Crouch '87

ANFIELD ÉS UN CLAM EN FAVOR DE BENÍTEZ.


Per si quedava cap dubte sobre de quin costat estan els aficionats del Liverpool en tot el trist affaire d'acusacions i comunicats produïts en la darrera setmana, aquesta nit ha quedat ben clar que el supporter està del costat del tècnic Rafa Benítez. Convocatòries de suport al tècnic per Internet, marxes a l'exterior de l'estadi i com no podia ser d'altre manera, a l'interior del mateix, continus càntics i mostres de suport. Totes aquestes manifestacions honestes i sentides des d'el cor dels aficionats, han de fer recapacitar per força als propietaris del club. Per el be de tots, cal que tota aquesta situació es recondueixi a la plena normalitat. Cal un tercer i darrer comunicat per part dels senyors Hicks i Gillett. Un comunicat que digui, Hem pres nota, rectifiquem i seurem totes les parts per aclarir tots el malentesos ocasionats. El bé del club està per sobre de tot.

10 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Torres: 5 pts.
Finnan: 3 pts.
Crouch: 1 pt.

Anfield com sempre es mereix un 10.

Anònim ha dit...

In Rafa we trust, Anfield Dixit. Que grandes somos. Para mi la clave del partido (aparte del partidazo de Torres) ha sido la entrada de Kewell y Crouchy, el primero le ha dado sentido al juego y ha demostrado que es el mejor (y único) extremo del equipo y el segundo le ha dado salidas al equipo bajando balones importantes (la simple idea de venderle en invierno me pone malo). Lo de Anfield con Rafa ha sido increíble, no me esperaba menos pero aun así me siguen sorprendiendo.

Les meves puntuacions:
Torres: 5 punts (parece que por fin tenemos un delantero de 20 goles por año)
Kewell: 3 punts
Crouch: 1 punt

P.D: No deja de ser curioso que al final este partido no sirva para nada, ya que aunque hubieramos perdido estaríamos en la misma situación.

juan ha dit...

Les meves puntuacions:

El Torrezno 5 punts
Kewell 3 punts
Crouchy 1 punt

Anònim ha dit...

torres torres torressssssssssssssssssss

se merece los 5 puntos, luego le doy 3 a Babel y 1 a Gerrard.

El "Niño" mantiene viva la ilusión en Liverpool. Ahora a ganar en Marsella.

Muy grande, el apoyo de la afición a Benítez.

un abrazo.

Stubbins ha dit...

@ Luis y Juan

Así es. Kewell y Crouch cambiaron la dinámica del partido.

@ Fernando

No hizo mal partido Babel. Cada vez le veo más asentado y será de gran ayuda de aqui a final de temporada.

Anònim ha dit...

Yo con Babel tengo un problema, no se cual es su mejor posición, es rápido, por lo que podría ser extremo, pero no tiene un buen regate, y no le he visto un buen centro, así que no es extremo. Podrías ser media punta por la izquierda, pero se empeña en disparar con fuerza pero sin colocación, así que no. Podría ser segundo delantero, por su potencia, pero no parace un gran conductor del balón, aunque creo que esta es su mejor posición.

Anònim ha dit...

Estaba el otro dia en un bar,hablando con un cule un colchonero,y un perico,menuda mezcla,y decian que torres no estaba triunfando en los reds que solo jugaba bien contra el barÇa etc... como la mayoria de gente que dice que torres no es tanta torres, atoda esta gente que piensa asi, que les den por el piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
torres es realidad y quien no lo vea es ciego.

super torres 5 puntos
kewell 3 puntos
crouch 1 punto

adeu parroquia.

Stubbins ha dit...

@ Luis

Yo creo que el puesto ideal de Babel seria el de delantero escorado a la izquierda, pero jugando un sistema 4-3-3. Un sistema que el año pasado Rafa experimentó en varios encuentros jugados fuera de casa y que funcionó muy bien con Bellamy aprovechándose de su punta de velocidad, cosa que podria hacer Babel.

@ Papi-Papito
Menys mal que no has enviat a ningú a prendre per el piiiiiiii. Que si no t'elimino el comentari ràpid. jejeje.

Hasta mañana familia. Me la foto a dormir.

Alba ha dit...

Una victoria molt important per mantenir les esperances de clasificarse per la següent ronda. A més, malgrat les males relacions entre Benítez y la directiva, el seguidors han manifestat el seu suport a favor del técnic. Ara la patata calenta la té la directiva, que segurament el mantindrá fins a final de temporada.... a partir del juny, això ja es una altra història.
Salutacions

Stubbins ha dit...

Votacions tancades.

Fernando Torres: 25 pts.
Kewell: 9 pts.
Crouch: 4 pts.
Finnan: 3 pts.
Babel: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Puntuen per la general:

Fernando Torres: 5 pts.
Kewell: 3 pts.
Crouch: 1 pts.

Torres recupera el liderat. Com sempre, moltes gracies per les vostres votacions.