dissabte, 24 de novembre del 2007

Sense fer llenya de l'arbre caigut.

Newcastle United 0-3 LIVERPOOL FC.

En condicions normals, una victòria per 0-3 a St. Jame's Park caldria qualificar-la d'autèntica gesta. Aquesta tarde, o millor dit aquesta temporada, aconseguir la victòria a l'estadi dels magpies no resulta res d'extraordinari. En la memòria de molts supporters del conjunt de Newcastle, encara crema la victòria d'ara fa dues jornades del Portsmouth per 1-4, amb un parcial de 0-3 en només 11 minuts, posant en seriós entredit la línia defensiva que prepara Sam Allardyce. Aquesta tarde, els dubtes han tornat a planar sobre els defensors blanc-i-negres i el Liverpool FC ha sabut aprofitar-ho.

Cal dir però, que el conjunt de Benítez s'ha exercitat a mig gas i fent-ho amb un ritme de joc molt lleuger i parsimoniós, ha estat a punt d'ocasionar una veritable sangria, que no ha estat tal, tant sols per pura mala sort en la definició de Fernando Torres, que per qüestió de centímetres i un pal, ha pogut signar en la tarde d'avui una de les seves millors actuacions com a jugador del Liverpool FC.

El partit començava amb la sorpresa de la alineació inicial de Lucas Leiva i de Momo Sissoko, com a acompanyants en la mitja de Gerrard i Kewell, qualsevol aficionat hagués assegurat que el 8 del Liverpool retornaria a la posició de mig-campista per la banda dreta, tornant a les hores a l'etern debat de si Steven Gerrard rendeix òptimament en aquesta posició. Sorprenentment, qui ha ocupat la posició dreta del mig del camp red, ha estat Momo Sissoko, deixant amb llibertat de moviments al capità del Liverpool, que ha fet el que ha volgut sense cap mena d'oposició rival. Això si, amb els constant xiulets de l'afició local, que l'assenyalava amb el dit com a un dels principals culpables de la desfeta anglesa del passat dimecres. Rapidament, Gerrard ha fet callar les protestes locals, amb una canonada que ha tret les teranyines de la porteria local.

Però si cal destacar algun aspecte novedós en el comportament tàctic del conjunt de Benítez, aquest és el de les permutacions. El partit d'aquesta tarde, s'ha caracteritzat per les constants variacions en les posicions del mig del camp. Com dèiem, Sissoko ha iniciat el partit com a interior dret (nefasta actuació del malí en aquesta posició) per després prendre el relleu d'un recuperat Harry Kewell.

El ball de posicions i la desorientació proòpia que comporta aquest fet, no ha perjudicat en absolut a l'atac red. Tant Dirk Kuyt, com Fernando Torres han trobat de forma continua, auténtics passadissos que els conduien a la mateixa boca de gol, amb la impossibilitat de la defensa local per aturar les escomeses reds. Tant sols el infortuni de Torres cara a porteria, no ha fet que el marcador assenyalès una autèntica golejada al final del partit.

Realment, poca cosa més a destacar de la plàcida victòria red d'aquesta tarde. Pot ser com a únic retret, denunciar que els reds podrien haver afegit una marxa més al tempo del partit per donar una millor imatge i aconseguir una victòria d'escàndol. No cal però, dessagnar a un equip bastant inferior i ferit de mort com el Newcastle i cal estalviar forces i gols per els propers partits que falta faran.

FORMACIÓ:
Reina, Finnan, Hyypia, Carrragher, Arbeloa, Gerrard (Crouch, 80), Lucas Leiva, Sissoko, Kewell (Babel, 58), Torres i Kuyt (Riise, 76).

GOLS:
0-1 Gerrard: '27
0-2 Kuyt: '47
0-3 Babel: '66

13 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Gerrard: 5 punts
Lucas Leiva: 3 punts
Kewell: 1 punt.

Javi Saiz ha dit...

Me ha gustado mucho esta alineación, si me cambian a masche por sissoko claro, el moreno ha vuelto a batir su record de balones perdidos por minuto jejeje.
Que agusto nos hemos quedado con el zambombazo de Gerrard, desde entonces St James Park no le ha pitado tan fuerte.
Hemos llegado mucho y es lo que dices, hoy Torres no ha tenido suerte, sino era una goleada escandalosa. Tambien hay que destacar a Babel, hoy no lo ha hecho nada mal.

mis puntuaciones:
-gerrard: 5 puntos
-babel: 3 puntos
-leiva: 1 punto

saludos stubbins, perdón por mi ausencia en el blog, pero ya se sabe con los examenes. Leí tu artículo de Albert Stubbins y es para enmarcar. Se aprende mucho con este tipo de post, y la foto era impresionante jejeje.

Stubbins ha dit...

@ Javi

Me halaga mucho que hayas aprendido algo nuevo sobre el club, gracias a uno de mis artículos.

Bueno, sobre el club y porque no, un poquito de cultura general. Bien poca gente sabe que un jugador de futbol aparece en la PORTADA (con mayusculas). Sin duda es pregunta de Trivial y merecedora de un quesito (el rojo claro), que leches!

Anònim ha dit...

Gran victoria. Además, se recortan puntos con el Manchester United. Esta vez, el parón liguero no afectó al Liverpool. Mis puntos:

Gerrard 5

Leiva 3

Torres 1

un abrazo

Carlos ha dit...

Joder, ganáis tres cero y encima nosotros perdemos... ¿nos podría haber ido peor?

La verdad es que el primer gol de Gerrard es una maravilla... madre mía, a treinta metros a la escuadra...

El Newcastle fatal, no saben a que juegan. Ese equipo con un mejor entrenador... quien sabe.

PD: Viste al United?? por mucho que nos faltaran Rooney y Ronaldo deberiamos haber ganado... ¡Que es el Bolton!; madre mía, que cagada...

Saludos

juan ha dit...

Les meves puntuacions:

Stevie G 5 punts
El Torrezno 3 punts (vaya calidad, que maravilla de jugador)
God save the Queen 1 punt (que paradón al remate de Viduka. Impresionante. Vale que era fuera de juego, pero vaya mano sacó después de que no tuviese que intervenir en todo el partido).

I buried Paul.

Anònim ha dit...

Mes o menys lo comentat pel stubbins en el teu post,també gran post el dels beatles i el del albert sttubins,dimecres champions i novament un altre final.bé les mevas puntuacions.
Gerrrard 5 punts
Babel 3 punts
Kewell 1 punt


records a tothom i a guanyar dimecres.

Alba ha dit...

Una bona victoria del Liverpool, que va saber no fer mal al rival. Un gest que en moltes ocasions s'agraeix.
Salutacions

Pablo Malagón ha dit...

Una victoria muy importante y que da mucha moral de cara a lo que os jugais el miércoles.

Un saludo maestro.

Stubbins ha dit...

@ Pablo

Por favor, el Maestro sois vos.

lover ha dit...

Gerrard: 5 punts
Lucas Leiva: 3 punts
Torres: 1 punt.

Babel merecería otro punt, en mi opinión, aunque sea solo por el gol...

Anònim ha dit...

Gerrard 5 points
Towers 3 points
kuyt 1 point

Stubbins ha dit...

Tancades les votacions.

Gerrard: 35 pts.
Lucas Leiva: 10 pts.
Torres: 8 pts.
Babel: 6 pts.
Kewell: 2 pts.
Reina: 1 pt
Kuyt: 1 pt.

Puntuen per la general
Gerrard: 5 pts.
Lucas: 3 pts.
Torres: 1 pt.

Gerrard torna a recuperar el liderat.

Gracies novament per les vostres votacions.