dissabte, 3 de novembre del 2007

Ocasió desaprofitada

Blackburn Rovers FC 0-0 LIVERPOOL FC

La jornada es presentava que ni pintada per el Liverpool FC quan a les quatre de la tarde Arsenal i Manchester United acabaven per empatar a dos gols en el seu agònic duel a l'Emirates Stadium de Londres.

El millor resultat possible per els interessos dels d'Anfield es feia efectiu i Blackburn Rovers i Liverpool FC es disposaven a reduir diferencies quan dues hores després de que sonés el xiulet final a Londres, els homes de Hughes i Benítez saltaven a la gespa d'Ewood Park. A l'hora de la veritat, ni un altre s'han vist amb cor de realitzar l'assalt a les posicions capdavanteres de la taula, quan per a tots dos equips era una ocasió idònia per fer-ho.

Benítez disposava una alineació molt conservadora i fins aquesta temporada inaudita amb un 4-2-3-1, actuant amb un sol davanter centre com Kuyt i amb Steve Gerrard actuant per darrera de l'holandès en funcions de mitja-punta amb plena llibertat de moviments. Obviament Benítez havia dissenyat un partit a la contra sabedor de que era el Blackburn Rovers, per la seva condició de local, qui tenia i devia portar el pes del partit, donades les opcions per els d'Hughes (al igual que el Liverpool) de donar un important pas endavant i reduir diferencies amb les posicions capdaventeres del campionat en cas de conseguir aquesta tarde la victòria.

A l'hora de la veritat, els Rovers han estat, si cal, més conservadors que el conjunt de Benítez i han cedit en tot moment terreny de joc i la possessió de la pilota al conjunt del Mersey. De sobte doncs, el Liverpool s'ha trobat amb la necessitat de dur tot el pes organitzatiu del joc en les figures de Mascherano i Sissoko, jugadors amb unes qualitats prou allunyades de la creació eficient de joc. Resultat? Una soporifera primera part plena de desproposits i on el primer xut a porteria dels de Benítez ha arribat al minut 41 quan Ryan Babel posava a prova els reflexes de l'ex-porter Red Brad Friedel. I encara pot donar gràcies el Liverpool d'haver-se retirat als vestidors amb empat a zero quan fins en dues ocasions els pals de la porteria de Reina, repelien dos xuts de Bentley i Dunn.

Els inicis de la segona part han portat el mateix guió que els primers 45 minuts. Es a dir, apatia total per part de tots dos conjunts. No ha estat fins que es portava un quart d'hora de la repressa, quan Rafa Benítez movia fitxa i buscava la reacció dels seus homes donant entrada a Harry Kewell.

L'aussie ha estat l'autèntic revulsiu del partit i la seva entrada en el terreny de joc ha dotat a l'equip de major frescor de idees i desequilibri constant per la banda esquerra de l'atac del conjunt red. Minuts després, Benítez posava totes les naus en joc amb la entrada de Peter Crouch. L'espigat davanter ha protagonitzat la jugada de més perill dels de Rafa quan en el minut 86 una pilota pentinada amb el cap per el davanter anglès ha estat impactada per Gerrard des de el punt de penal, però Brad Friedle novament ha estat encertadíssim rebutjant la pilota a còrner.

No hi ha hagut temps per res més i el Liverpool que tant sols ha reaccionat a vint minuts per a la finalització del partit, ha desaprofitat una oportunitat immillorable per batre a un equip que el superava (i el supera) en la classificació i l'oportunitat de reduïr diferencies amb els dos grans aspirants al títol.

FORMACIÓ:
Reina, Finnan, Carraher, Hyypia, Riise, Mascherano, Sissoko, Benayoun (Crouch, 72), Babel (Kewell, 63), Gerrard i Kuyt

EL CHELSEA RIVAL A QUARTS DE LA CARLING CUP.

Per acabar d'arrodonir la tarde, el nou Chelsea de Ten Cate serà el rival que es trobarà el Liverpool FC als quarts de final de la Carling Cup i per si faltava major infortuni, l'eliminatòria a partit únic, es disputarà a Stamford Bridge. El partit tindrà lloc a mitjans del mes de desembre.

17 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Gerrard: 5 punts
Kewell: 3 punts
Crouch: 1 punt

Anònim ha dit...

AVUI NOMES DONARÉ LES PUNTACIONS,PERQUÉ COM DIGUI LO K PENSO DE LO K HE VIST AVUI,STUBBINS EN CENSURES DE PART VIDA ELS MEUS COMENTARIS AL BLOG:
Gerrard 5 punts
Finnan 3 punts
Carragher 1 punt

Anònim ha dit...

Sin Fernando Torres, el equipo de Benítez pierde mucho en ataque. Yo ya contaba con reducir la distancia con los primeros, pero una vez más ha fallado el Liverpool. Y ahora a jugarse todo en la Champions.

un abrazo.

juan ha dit...

Lamentable el Liverpool una vez más. Empate a cero ante un equipo que no hizo nada. Lo peor es que no creamos ni una sola ocasión clara de jugada bien hilvanada. Pelotazos a Crouch y rechaces para Gerrard. Que poquito aportan los fichajes, sobre todo Babbel. Ha sido horrible. Y la defensa otra vez mal. Hyypia y Carragher de pena.

5 puntos Gerrard
3 puntos Crouch
1 punto Kewell

Stubbins ha dit...

@ Papi

Bueno quan et serenis, ens comentes tot el que penses que per aixó està creat aquest blog.

@ Juan

Totalmente de acuerdo respecto al rendimiento de Babel. No ha aprovechado ninguna de las titularidades que le han ofrecido, ni jugando como delantero, ni como extremo. Ayer lo único positivo fue la brillante reaparición de Kewell.

El_Acertijo ha dit...

se puede hacer algo para leerla en castellano? me encanta y algo puedo leer, pero no todo!

abrazo de gol

www.tremendamentemotivados.blogspot.com

RUben

Stubbins ha dit...

Hola Rubén

Dispones de un traductor en la banda izquierda del blog del català al castellano (botón ca - es), que traduce con bastante corrección.

Saludos Argentina!

Anònim ha dit...

Mis votos:

Gerrard 5
Kewell 3
Mascherano 1

Salutacions Reds.

Jordi.

Javi Saiz ha dit...

Gerrard 5, Kewell 3, Crouch 1. Otro partido soporífero, en la tónica habitual. Sobre el tema Babel, ponerlo en banda es como jugar con uno menos, le deberían dar mas oportunidades como delantero centro, aunque a mi desde el principio no me convencía su fichaje.

saludos

Alba ha dit...

Una pena que no sapiguessin aprofitar aquesta ocasió. Malgrat això, les coses han millorat i sembla que les cares llargues van desapareixent.

Anònim ha dit...

COMENTARIO EN DIFERIDO (como los partidos de La 2):

El gran Jack Hobbs es la mayor venta de la historia de mi otro equipo de Inglaterra, el Lincoln, por lo que evidentemente espero que llegue a ser un nuevo Carra, o algo así.

Carlos ha dit...

Buff la verdad es que el Balckburn me está sorprendiendo, están teniendo un buen inicio de temporada, sobre todo me gusta su pareja de delanteros, con McCarthy y Roque Santacruz.

Por cierto, partidazo en la Carling contra el Chelsea... que pena que nosotros nos quedaramos en el camino contra el 'todopoderoso' COVENTRY.

Qué te parece lo que está haciendo la dos con los partidos de la Premier?? La verdad es que no los veo cuando los dan en diferido por no darles audiencia... partidazo en el Emirates ehh emoción hasta el final! qué pena que nos maracara Gallas ahí al final, estaba ya saboreando los 3 puntos.

Saludos !

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

Torres se ha recuperado y jugará este noche ante los turcos. Hay que ganar como sea.

un abrazo.

Javi Saiz ha dit...

Tnego pocos motivos para creer en una victoria esta noche, tendré que remitirme a la que siempre funciona, somos el liverpool.

Vamos rojos!!!!!!

Anònim ha dit...

Stu, le quiero dar 20 puntos a Benayoun,¿puedo?

Javi Saiz ha dit...

pues eso, somos el liverpool, y si algo me enseña este equipo, es creer siempre en lo sobrenatural. Gracias a todos, y gracias al Kop, se les echaba en falta.

Stubbins ha dit...

Cerradas las votaciones.

Gerrard: 25 pts
Kewell: 10 pts.
Crouch: 5 pts.
Finnan: 3 pts.
Carragher: 1 pt
Mascherano: 1 pt.

Puntuan para la general

Gerrard: 5 pts.
Kewell: 3 pts.
Crouch: 1 pt.

Gerrard se convierte en el nuevo lider y Kewell se estrena.

Gracias a todos.