divendres, 30 de novembre del 2007

Liverpool FC for sale?

Segons una publicació apareguda en el dia d'avui en el rotatiu britànic Daily Mirror, Tom Hicks, co-propietari del club, estaria disposat a vendre la seva part accionarial de l'entitat del Mersey, després de que la setmana passada es fessin publiques serioses desavinences entre la cúpula directiva i el màxim responsable tècnic del club, Rafa Benítez.

La mateixa informació, esmenta que el grup inversor saudí, Dubai International Capitals, encapçalat per el Xeic Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, estaria disposat a abonar la quantitat sol·licitada per el dirigent texà. Recordem que un any enrere, el Liverpool FC ja va desestimar la opció de venda del club cap a les mans saudís, per tractar-se d'una oferta gens clara i de foscos interessos, segons paraules del propi David Moores, antic responsable executiu del club.

El Cap Executiu, Rick Parry, ha sortit ben ràpidament al pas de la noticia, declarant en nota oficial a la pàgina web del club, de forma textual però breu, que la informació apareguda es tracta d'una autèntica porqueria.

El que no deixa de ser una veritable porqueria, és l'actual situació creada al voltant del club, per la pura indiscreció d'uns directius que han jugat a les notetes com si de dos escolars es tractessin, per mostrar unes diferències corrents i normals entre la direcció d'una empresa i un dels seus executius o caps, provocant d'aquesta manera, la creació de mil i una especulacions, que en moltes ocasions poc tenen a veure amb la realitat.

Els mateixos que han provocat aquest rebombori, deurien de donar-ho per conclòs amb una rectificació clara, contundent i com no, pública.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ya está bien, que pasa que cada dia se van a tener que inventar algo para desestibilizarnos. Yo lo que veo es que hay mucho miedo de que este sea el año y la Premier vuelva a casa.

Albert Olivé ha dit...

En el mòn del fútbol sempre hi ha rumors.

És impossible en el mòn que vivim, però lo bé que aniria que els equips seguissin siguent dels seus socis. O que les accions es poguessin repertir entre tots els aficionats del club.

Però clar sempre hi ha aquests rics que fan i desfan el que volen.

Per altra banda, em va encantar veure el moviment de gent que hi va haver en el avantmatx del partit de Champions en favor de Rafa Benitez. Això és una afició.

Stubbins ha dit...

Mañana publico un artículo sobre Mr. Hicks, que os interesará.

Solo avanzo que versa sobre los tejes y manejes del vaquero en su Dallas natal.

Anònim ha dit...

NO ME ESPANTIS STUBBINS

Alba ha dit...

Això es el potjor que pot pasar que els rumors agafin força quan un equip no està en el seu millor moment.
Salutacions