dijous, 15 de novembre del 2007

Fernando Torres lider del MVP 2007/2008

Amb 27 punts un per sobre del segon classificat, Fernando Torres torna a liderar la classificació del jugador de la temporada 2007/2008, segons les estimacions dels lectors i participants d'aquest blog, que setmana darrera setmana deixen els seus vots després de cada partit oficial.

"El Niño" després de la seva absència per lessió, ha recuperat novament el liderat provisional de la classificació, després que fos Steven Gerrard qui romangués varies setmanes com a líder. Tant el madrileny com el 8 del Liverpool, es distancíen de manera clara sobre el tercer classificat. Posició que ocupa Dirk Kuyt amb 18 punts, a més d'un partit doncs, dels dos destacats líders.

Un fet curiós, és que Steven Gerrard ha estat el jugador que més punts ha acumulat si comptem les votacions individuals per partit. Gerrard ha obtingut fins a aquest moment (inclouen les puntuacions del darrer partit entre LFC i Fulham) un total de 146 punts parcials per 142 de l'ex-jugador de l'Atlético de Madrid. L'aspecte que ha fet decantar la balança en favor del de Fuenlabrada, ha estat que Torres ha estat el jugador que ha obtingut més puntuacions màximes (5 punts), amb un total de 4 partits a l'hora d'elaborar la computació general. Es a dir, els tres jugadors més votats en un partit que puntuen amb 5, 3 i 1 punt per a la classificació general.

Com a sorpreses destacables, trobem les posicions d'honor de Benayoun i Voronin que amb 13 punts cadascun, van a la caça de la tercera plaça. Tots dos jugadors han fet un important salt en la classificació degut a les seves bones actuacions en els dos darrers partits enfront del Besiktas i Fulham.

En el marge esquerra de les vostres pantalles, disposeu de la classificació general actualitzada a dia d'avui. Gràcies a tots per la vostra desinteresada participació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jjeje, le he dado muchos puntos al "Niño". Es que para mí es como si jugará todavía en el Atleti ya que cantó sus goles como si fueran del ATleti.

un abrazo.

Alba ha dit...

Una bona notíica pel Liverpool. esperem que aquesta aturada per anar a laselección no ho espatlli.
Salutacions