dimarts, 6 de novembre del 2007

Auto-estima

LIVERPOOL FC 8-0 Besiktas JK

Si cal qualificar amb algun adjectiu la victòria d'aquesta nit del Liverpool FC davant del Besiktas JK, cal fer-ho amb els adjectius de victòria necessària i importantisima. Parlar de golejada, de victòria impressionant, de victòria record en la Champions League, seria un acte propi del pitjor sensacionalisme i allunyar-se de la crua realitat de la que parla a dia d'avui la classificació del grup A de la Champions League 2007-2008. Tant sols cal fer un cop d'ull a la taula i comprovar que les dues victòries en els dos partits que resten, son ara per ara, gairebé vitals.

Un altre qüestió, és el factor anímic que sense cap mena de dubte hagi pogut, o de fet, ha provocat la golejada d'aquesta nit. Avui a efectes matemàtics, tant feia guanyar per 2 a 0 com per el 8 a 0 final. Però el que està clar i ningú ho pot negar, es que aquest equip i la seva afició necessitava una victòria d'aquesta contundència per guanyar l'auto-estima que fins ara mancava. Aquesta nit pot ser no s' ha solucionat res en el tortuós camí que s'ha llaurat el Liverpool innecessàriament en la competició continental, però a llarg plaç, ben segurament aquesta victòria pot tindre una importància vital en el factor anímic de l'equip.

Analitzar els noranta minuts del partit, és ben ràpid i contundent. Aquesta nit el Liverpool ha jugat sol, sense rival, sense oposició. Als de Benítez, tant sols els ha fet falta moure amb suficient velocitat la pilota per fer miques al mateix equip que ara fa quinze dies aconseguia batre incomprensiblement a l'actual sots-campió d'Europa.


La pregunta que tot supporter es fa és, Per què es va perdre aquell partit a Istambul? I el que és encara pitjor. Per què es va donar aquella patètica imatge a Anfield davant de l'Olimpyque de Marsella? Tant de bó no ens haguem d'enrecordar d'aquestes dues preguntes el proper 11 de desembre.

Un Voronin espectacular i participatiu en gairebé totes les jugades que han acabat amb l'esfèrica dintre de la porteria turca. Un Benayoun reencarnat en el mateix Ian Rush, en el dia en que es complien 25 anys dels 4 gols del galés a Goodison Park en aquella mítica victòria enfront del màxim rival ciutadà per 0-5. Un Peter Crouch amb un instint golejador recuperat. Un Alvaro Arbeloa desbordant per banda dreta, etc, etc.

Avui tot l'equip s'ha agradat. Pot ser massa tard. O no. Pot ser encara aquest equip està a temps de retrobar-se a si mateix i redreçar un camí que ell solet s'ha complicat. Dissabte cal confirmar aquesta millora enfront del Fulham.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Hyypia, Fabio Aurelio (Babel, 63), Benayoun, Mascherano, Gerrard (Lucas, 72), Riise, Voronin (Kewell, 72) i Crouch.

GOLS:
1-0: Crouch '19
2-0: Benayoun '32
3-0: Benayoun '52
4-0: Benayoun '56
5-0: Gerrard '69
6-0: Babel '78
7-0: Babel '81
8-0: Crouch '88

14 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Benayoun: 5 pts.
Voronin: 3 pts.
Crouch. 1 pt.

KEEP THE FAITH MEN!!!!

Anònim ha dit...

Joer Stu, leyendo el artículo parece que no tenga ningún mérito, disfruta un poco el momento, un 8-0 no se ve todos los días. También creo que es justo resaltar el excelente ambiente en la grada desde el principio y es que cuando The Kop está en el partido el equipo también lo está.

Puntuacions:
Benayoun: 5 points
Voronin: 3 points
Arbeloa: 1 point

Que pase el siguiente...

Rafadalton ha dit...

Coi, Stubbins, disfruta una mica de la golejada nen, que ja sembles un culé ;-)

He estat molt desconectat (un mes a Austràlia), pero m'he posat una mica al dia i veig que aquesta temporada aneu a una de cal i una de sorra, no? Esperem que això hagi acabat i que a partir d'aquest gran resultat, agafeu la dinàmica guanyadora.

Salut!

Anònim ha dit...

Gran victori. Cada vez entiendo menos como se pudo perder en Turquía. De todos modos, la clasificación sigue complicado. Creo que será necesario ganar los dos partidos que restan para meterse como segundos.

Torres estuvo en el banquillo o no fue convocado ?

un abrazo.

juan ha dit...

Vaya chiste de partido.
Mis puntos:
5 Crouchy
3 Voronin
1 Yossi

Pablo Malagón ha dit...

Me dió la sensación de que les podíais haber metido quince si los hubieseis necesitado. Fue de esos días en los que entra todo. Mis puntuaciones:

5 Crouch
3 Benayoun
1 Voronin

Stubbins ha dit...

@ Luis i RafaDalton

No es que no disfrutara la victoria. El equipo necesitaba un a victoria de esta magnitud para resarcirse de los malos resultados y a buen seguro esto hará que se gane en confianza. Lo que ocurre es que hay que analizar que pasó antes para llegar donde estamos.

Collons Rafa! A Austràlia? Tu si que saps nano! Has vist algún partit de rugby? Pot ser fins i tot vas veure allà la desfeta dels aussies contra el quinze de la rosa.

@ Fernando

Si. Torres estuvo en el banquillo. Como es natural, su concurso no fue necesario ayer.

Anònim ha dit...

QUE BONITO QUE BONITO CUANDO SE GANA ¿NO?SI SE GANO SON DE ESOS PARTIDOS QUE DISFRUTAS,ETC ETC ,PERO YO VEO OTRA REALIDAD CHICOS,PRIMERO LA PERSONA QUE EN SU VIDA HAYA JUGADO A FUTBOL SE DARA CUENTA QUE EL RIVAL DE AYER ERA DE RISA,ESTOS RESULTADOS SON ENGAÑOSOS O SIRVEN PARA REANIMAR EL EQUIPO O OCULTAR SUS CARENCIAS,YO VEO QUE ANTE RIVALES DE UN POCO DE NIVEL AUN NOS FALTA MUCHO,YO DIRIA MAS QUE SE HIZO LO QUE SE TENIA QUE HACER QUE ERA GANAR EL 1 MATCH BALL.AUN FALTAN SALVAR 2 MATCH BALL MAS.ESA ES REALIDAD.

Carlos ha dit...

Bufff, Bien Yossi Benayoun, cuando me enteré de su fichaje me descojoné, para que negarlo, pero parece que os está dando más o menos resultado, pese a que es muy intermitente. Joder la mayor goleada en Champions, ya os vale... pa un título que tenía el mónaco... jaja

Saludos, y permiteme el lujazo de escribir en tu blog... GLORY GLORY MAN UNITED!

Saludos

PD: No borres el comentario eeeH!

Stubbins ha dit...

@ Papi

Yo tengo la misma visión que tu sobre el partido de ayer. Enfrente del Liverpool no hubo nadie! Pero también es verdad que un partido así de vez en cuando, también va bien. Sin duda el sábado frente al Fulham saldrán mejor con un 8-0 que con un pírrico 2-0 en el partido anterior.

Per cert, on son les seves votacions??

@ Carlos

Yosi como bien dices es un jugador muy intermitente. Igual en un partido te hace dos acciones brillantes y desaparece por completo el resto del encuentro. Ayer estuvo muy bien.

En cuanto a lo del cántico, no te lo borraré en absoluto pero si que te cantaré con la misma melodia el...

WHO THE FUCK ARE MAN UNITED???

jejeje. Donde las dan, las toman. Un saludo Carlos.

Anònim ha dit...

LES MEVES PUNTACIONS
Crouch 5 punts
Benayoun 3 punts
Kewell 1 punt

Anònim ha dit...

ELS MEUS VOTS:


BENAYOUN; 5
CROUCH: 3
BABEL: 1

YOU´LL NVER WALK ALONE MIGHTY REDS!!!!!!!!!

JORDI.

Alba ha dit...

Un partit que el Liverpool no podía fallar i no ho va fer. Malgrat aixó, encara haurà de lluitar molt per aconseguir passar a la següent ronda. Esperem que això dongui la suficient moral pels dos partits vitals que lo queden.
Salutacions

Stubbins ha dit...

Tancat el periode de votacions.

Benayoun: 22 pts.
Crouch: 19 pts.
Voronin: 10 pts.
Arbeloa: 1 pt
Kewell: 1 pt.
Babel: 1 pt.

Puntuen per la general:

Benayoun: 5 pts.
Crouch: 3 pts.
Voronin: 1 pt.

Novament gracies per les vostres votacions.