dilluns, 26 de novembre del 2007

Anfield prendrà la paraula.

Moltes son les veus que des de les illes asseguren que els dies de Benítez com a entrenador del Liverpool FC, estan comptats. Molts són els que posen en entredit la continuïtat de Benítez l'any que ve a la banqueta d'Anfield i fins i tot molts són els que apunten que una desfeta aquest dimecres de l'equip red davant del Porto, precipitaria la sortida de Benítez del club. Sense valorar la veracitat de les informacions aparegudes des de el passat dimecres, el cert és que la situació que s'ha creat en el club s'allunya molt de la desitjada per el supporter de carrer.

Es realment trist que els propietaris del club estableixin contacte amb un dels seus empleats de més responsabilitat des de milers de quilometres de distància, desautoritzant-lo en públic amb o sense raó. I ben lluny de recapacitar i de rectificar, han tornat a emetre un nou comunicat retractant-se de les seves paraules, després que Rafa Benítez fes públiques en la roda de premsa posterior al partit del dissabte unes declaracions prou raonables on assenyalava el desconeixement dels propietaris del funcionament del mercat d'hivern, fent creixer encara més les especulacions sobre el futur del tècnic.

En el mes de febrer, quan George Gillett i Tom Hicks es feien amb el control del club, l'afició red, els donava la seva confiança per tractar-se de gestors de clubs esportius i per tant coneixedors de totes les particularitats que envolten a un món en el que moltes vegades 2 i 2 no són quatre. Doncs be, els "owners" han oblidat la primera regla que deuria de regir en el decàleg de qualsevol gestor empresarial. DISCRECIÓ.

No és qüestió de donar la raó a una de les parts per treure-li a l'altre. De ben segur, totes dues parts compten amb una part de raó. Es tracta de demanar seny i cordura a la gestió del club i sobre tot que no es tornin a repetir episodis de safareig com l'actual, on l'únic perjudicat és el club i la seva imatge. L'equip es troba davant d'un moment crucial de la temporada i el que menys necessita el club és un enfrontament fraticida com aquest.

La realitat és que tristament s'ha obert una confrontació dins dels club. Rafa contra els texans, els texans contra Rafa. Dissabte els milers de supporters desplaçats a St. James Park ja van deixar clar quin era el sentir de l'afició envers d'aquest lamentable episodi. Aquest dimecres hi haurà l'autèntic referèndum. Anfield parlarà clar i ben alt. Via satèl·lit, Hicks i Gillet rebran en les seves llars texanes el só atronador de una multitud cridant un sol nom. RAFA, RAFAEL, RAFA, RAFAEL, RAFA, RAFAEL, RAFAEL BENÍTEZ!!

Els BARCELONA REDS s'afegeixen a la campanya de suport a Rafa Benítez i posa a disposició dels lectors del blog el enllaç on poden deixar constància d'aquest recolçament, si així ho consideren oportú. Podeu fer-ho clicant aqui.

IN RAFA WE TRUST - EN RAFA CONFIEM - EN RAFA CONFIAMOS

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo también confío en Rafa. Colocó al Liverpool, de nuevo, en la élite europea. Este año logrará un nuevo éxito.

un abrazo.

p.D: Semana de pasión en la Champions ;)

Anònim ha dit...

Como bien dices, esta situación es muy mala en cualquier momento de la temporada, pero aún lo es peor justo antes de un partido que seguro va a estar entre los cuatro o cinco partidos mas importantes del año. Me parece increible que no se produzca una ratificación de Rafa en su puesto, aunque solo sea de cara a la galería y para dar al menos una sensación de estabilidad, los trapos sucios en casa, seamos un poco inteligentes. La verdad es que yo no fuí crítico con la llegada de los americanos, pero mi opinión está empezando a cambiar, G&H cuando algo funciona no hace falta tocarlo.

P.D: A todo esto el que peor está actuando es Rick Parry, ejerciendo de trepa en toda regla.
P.D2: Te digo lo mismo que con el lio del Algarve, las notías que llegan a España son del S*n y del News os the world, credibilidad = 0, aunque esta vez si que puede que haya noticia real tras el rumor.

IN RAFA WE TRUST, YANKEES GO HOME

Gerek! ha dit...

IN RAFA WE TRUST

http://liverpoollivesinme.blogspot.com/

lover ha dit...

Luis, entra en el Liverpool Echo, el periódico de allí y le dan mucho crédito a las informaciones. No son falsas, es lo que ha pasado. Yankees go home!

juan ha dit...

Ojo que Chirs Bascome es uno de los que firma los artículos.

Stubbins ha dit...

@ Fiz

Thank you for you your visit and your add for the support campaign to Rafa.

@ Luis

Yo también recibí cordialmente a los tejanos. De hecho este blog nació el mismo dia del anuncio de la compra del club, puesto que necesitava expresar todo lo que por mi cabeza pasaba y compartirlo con la familia red. Pero esta actuación ha sido muy desacertada y espero una rectificación por su parte en cuanto vean de que parte están los Kopites.

@ Tod@ la Red Army

No es coña, pero acabo de recibir una visita desde Texas. A que me funden el blog, como el traductor al inglés funcione correctamente?? jejeje.

@ Texan owners

We've got the best manager of the world. DON'T SACK RAFA!!!

IN RAFA WE TRUST!! WE SHAME ON YOU!!

Anònim ha dit...

Jejeje, Stu se te ha ido la pinza.

Carlos ha dit...

Hola! Soy Carlos, de Fútbol de Carlos, solo quería transmitirte que he cambiado la URL del blog, antes era Fútbol de Carlos, ahora es www.betisymas.blogspot.com , espero que me añadas a tus links, yo ya lo he hecho!

Saludos

Alba ha dit...

Compeltament d'acord, el partit de Champions dictará sentecia a l'entrenador. Esperem que facin un bon presultat i torni, como a mínim durant un temps curt, la calma
Salutacions