dijous, 16 d’agost del 2007

Victòria sense lluiments

Toulouse FC 0-1 LIVERPOOL FC

Amb més facilitats de les previstes inicialment, el Liverpool FC ha aconseguit una important victòria per la mínima a domicili davant del Toulouse FC, que el permet afrontar amb garanties el partit de tornada a Anfield el proper 28 d'agost.

Fins a sis novetats respecte el partit inaugural de lliga davant de l'Aston Villa, ha presentat el onze titular confeccionat per Rafa Benítez, fidel novament al seu sistema de rotacions. Entre aquestes novetats ha destacat la presència de l'espigat davanter Peter Crouch, que ha format la parella atacant amb Andry Voronin.

Precisament aquests dos jugadors, han estat els protagonistes de la jugada del gol que ha donat la victòria als reds. Poc abans de finalitzar el primer temps, Peter Crouch pentinava amb el cap una pilota que ha aprofitat el davanter ucraïnès per perforar la porteria gala, amb un fort i sec xut de cama dreta des de fora de l'àrea, que ha resultat del tot imparable per el porter local Douchez. Primer gol oficial de Voronin com a jugador del Liverpool FC, que continua mostrant una classe i una entrega encomiables, partit darrera partit.

Poca història més ha tingut el partit d'avui. Un acomodat Liverpool FC, no ha vist perillar mai el resultat i tant sols el davanter suec Johan Elmander, ha portat perill en una acció desbaratada per un segur Pepe Reina.

El partit d'avui ha significat també, el debut en la màxima competició continental de Fernando Torres, que ha disputat dotze minuts al entrar en el terreny de joc, tot substituint al golejador Voronin.

La curiositat del partit, ha estat veure com les samarretes del Liverpool FC, no mostraven cap mena d'sponsorització, degut a la restrictiva llei publicitària francesa, contra el tabac i l'alcohol.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Hyypia, Finnan, Benayoun (Riise, 59), Mascherano, Gerrard (Sissoko, 63), Babel Crouch i Voronin (Torres, 78)

GOLS:
0-1 Voronin, 43'


GERRARD SERIÓS DUBTE PER DIUMENGE.

L'aspecte negatiu de la jornada, el va protagonitzar Steven Gerrard al lesionar-se en el seu peu dret després d'una pugna amb el jugador del Toulouse FC, Sireix. El capità red que va ser substituït després d'aquesta desafortunada acció per Sissoko, podria veure seriosament amenaçada la seva presència en el important xoc de diumenge davant del Chelsea FC de Xose Mourinho, en el que representarà la segona jornada de lliga per els de Benítez. Els equips mèdics del club, realitzaran en el dia d'avui diverses proves al jugador i diagnosticaran l'abast de la lesió del gran capità red.

8 comentaris:

Stubbins ha dit...

No vaig poder veure el partit així que jo no faig puntuacios. Ho deixo en les vsotres mans.

Anònim ha dit...

Para todos los hinchas del Liverpool. Hoy en el diario "ABC" se puede leer una interesante entrevista a Fernando Torres y una crónica de su debut en Champions League. "ABC" le dedica dos páginas enteras al Liverpool, en especial, a Torres.

Stubbins ha dit...

@ Fernando

Gracias por tu aportación Fernando. Aqui dejo los links por si alguien desea consultarlos.

http://www.abc.es/20070816/deportes-futbol/plenipotenciario-boss-benitez-visita_200708160248.html

http://www.abc.es/20070816/deportes-futbol/estaba-harto-musica-champions_200708160250.html

Me ha hecho gracia lo de que no entiende ni papa del "inglés" que se habla en Liverpool. jajaja. Ya puedes ir a academias que no te va a servir de nada. Dios mio que raro hablan los scousers. Hasta el acento irlandés de Finnan es de más fácil comprensión. Madre mia.

Alba ha dit...

Un partit poc vistós, pero típic de l'inici d'una competició. Malgrat aixó sempre es important guanyar en els primers partits de lliga per no perdre la referència del primer lloc.
Salutacions

J. Urrutia ha dit...

El Niño está convenciendo a Rafa en estos inicios...Auguro buen año, tanto a él como a los 'reds'...

Un saludo.

Marco ha dit...

Titular el niño por Gerrard ante Chelsea??

vivabeti ha dit...

EL NIÑO ESTA ENCAJANDO REALMENTE BIEN EL LOS REDS. Aver si nos da bastantes alegrías este año, de momento se le ve bastante activo

Saludos

You'll never walk alone

Alvaro ha dit...

Bien por el Liverpool bien, a la Champions.

Saludos.