dijous, 30 d’agost del 2007

Sorteig benèvol

FC Porto, Olympique de Marsella i Besiktas. Aquests seràn els rivals als que el Liverpool FC deurà enfrontar-se a partir del proper 18 de setembre en la lligueta de grups, per determinar els dos equips del grup A que passaràn a la ronda de vuitens de final.

A priori, es pot estar satisfet amb el resultat del sorteig celebrat aquesta tarde a Monaco. Tot i que entre els tres rivals, dos d'ells sumen tres Copes d'Europa en el seu palamarès (Porto 2 i Olympique 1) tots dos clubs semblen estar bastant lluny dels equips que van assolir els èxits continentals en el passat.



El llarg camí donarà inici el proper dia 18 de setembre a Porto. A l'estadi do Dragao, els Reds es veuran les cares amb l'actual campió portuguès on hi destaquen jugadors com l'internacional argentí Lucho González o l'hàbil extrem portuguès e ídol local Ricardo Quaresma. Jugador aquest que va estar immers durant tot l'estiu dintre de la rumorologia del mercat de fitxatges per formar part del combinat de Rafa Benítez. Els "dragons" entrenats per Jesualdo Ferreira, rendiràn visita a Anfield el dia 28 de novembre. El FC Porto encapçala la lliga portuguessa, empatat amb el Marítimo, havent aconseguit dues victòries en els dos partits disputats, l'últim d'ells davant de l'Sporting Club de Portugal.

El següent partit de la lligueta i primer que es disputarà a Anfield, serà contra el sots-campió gal, l'Olympique de Marsella el dia 3 d'octubre. El conjunt francès compta amb velles cares conegudes per els supporters, com ara són, els ex-jugadors Reds Djibril Cissé i Bolo Zenden. Però el veritable perill de l'OM radica en el jove francès d'origen argelí, Samir Nasri, al que molts qualifiquen com el successor de Zinedine Zidane. Malgrat el renom del club francès i les seves figures, l'inici del campionat de lliga no ha estat gens positiu per el conjunt entrenat per Albert Emon, que ocupa una més que discreta 14a plaça amb 6 punts aconseguits en el mateix número de partits. El Liverpool FC visitarà l'estadi d'el Velodrome el 11 de desembre tancant d'aquesta manera la lligueta.

El Liverpool FC visitarà novament la ciutat d'Istambul (24 d'octubre), lloc de grans records per als supporters. Si l'any passat en la mateixa lligueta de grups es va viure l'enfrontament amb el Galatasaray, en aquesta ocasió es produirà amb el Besiktas, inicialment l'equip més feble del grup. L'actual sots- campió de la lliga turca, compta en les seves files amb el porter internacional Rustu Recber. El 6 de novembre els homes entrenats per Ertugrul Saglam visitaran Anfield. El Besiktas encapçala la lliga turca empatat a punts amb el Galatasaray, després d'haver-se disputat 3 jornades.

Sense refiar-se en absolut per el resultat del sorteig, podem manifestar que vista la composició d'alguns grups com ara el B integrat per València, Chelsea, Schalke 04 i Rosenborg. O el mateix grup C amb Lazio, Real Madrid, Werder Bremen i Olimpyakos, el Liverpool FC ha estat afortunat amb la designació dels seus rivals. Si la lògica impera (que mai ho fa en el mon del futbol) el combinat Red no deuria de passar cap angunia per ocupar una de les dues places que donen dret a estar present en el sorteig dels vuitens de final de desembre.

Comença l'aventura.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Veo al Liverpool primero de grupo. El Olympique de Marsella será su máximo rival.

Pablo Malagón ha dit...

No es que vaya a ser un camino de rosas, pero creo que no os podeis quejar. Viendo lo que había por ahí, habeis tendio mucha suerte. Habeis evitado a españoles y alemanes que eran los cocos.

Mucha suerte. Iré a muerte con vosotros.

Javi Saiz ha dit...

Asequible. Lo que menos me gusta es el calendario, sacar 3 puntos de Oporto no va a ser nada fácil, aunque los portugueses han perdido ha jugadroes vitales para ellos.

Empieza el camino, Moscu 2008!

Stubbins ha dit...

NOTA INFORMATIVA

Malgrat que el passat diumenge durant la retransmissió del partit entre el Man. Utd. i els Hotspurs, van anunciar que aquest dissabte s'emetria en directe el partit del Liverpool, avui la web oficial de TVE anuncia la emissió del Man. Utd - Sunderland.

Vaja negoci hem fet amb TVE. I enorme el favor que ha fet Digital + als seus abonats.

Anònim ha dit...

Atención, minuto 80:

Liverpool 6 Derby County 0

Dos goles de Fernando Torres

Y mientras TVE nos priva de disfrutar.

Alvaro ha dit...

Grupo fácil, a priori. Creo que el Liverpool pasará sin mayores apuros.

Felicidades por la goleada.

Saludos!!