divendres, 3 d’agost del 2007

L'aventura europea comença a Toulouse

Toulouse serà la primera etapa que hauran de superar els homes de Benítez en el llarg camí que els separa de la gloria russa de Moscou. El sorteig d'aquest migdia a Nyon, ha deparat que els tercers classificats de la lliga francesa i anglesa, es disputin una plaça per accedir a la lligueta de grups de la Champions League en la seva edició 2007/08.

No es tracta d'un rival gens fàcil. Podríem dir que s'han evitat rivals de més gran nivell, però el tercer classificat d'una de les lligues més potents d'Europa, ha de ser sempre tractat amb un cert respecte. Malgrat tot, s'ha de recordar que des de fa més de cinc temporades la lliga francesa és un regnat total i absolut d'un únic club com és el Olimpyc de Lyon, mentre que la resta d'equips es disputen els premis de consolació.

El Toulouse F.C. és un club d'una fundació molt recent. L'any 1970 es fundà la Union Sportive Toulouse, passant a anomenar-se a l'actual denominació en l'any 1977. Conegut popularment com el TFC, ha estat un club dels denominats ascensors, que pugen i baixen de categoria constantment. La temporada 2000/01, va patir un descens administratiu de dos categories al no poder fer front a les deutes amb els jugadors. Tres anys després, però, va aconseguir retornar a la divisió d'honor francesa.

Entre els seus jugadors hi destaca per sobre de tots, el davanter suec Johan Elmander, arribat al conjunt francès la temporada passada, on va ser l'autor de 11 gols en el campionat de lliga.

El Toulouse FC comença aquest cap de setmana la seva competició de lliga amb la visita al camp del Valenciennes.

SHANGHAI 0-2 LIVERPOOL FC.

VICTÒRIA AMB JOC A MIG GAS I PRIMER GOL DE TORRES.

Avui ha pogut acabar l'estat d'ansietat amb el que Fernando Torres hi vivia des de la seva arribada a Anfield. Després d'una magnífica passada de Yossi Benayoun que ha sabut llegir un excel.lent desmarc de "El Niño", ha arribat el primer gol de Torres com a jugador red, després de superar la sortida del porter xinès amb una subtil vaselina. El primer gol ja ha arribat. De ben segur el davanter madrileny s'haurà tret de sobre una espina que duia clavada des de el penal fallat a Hong-Kong. El segon gol ha estat obra d'Steven Gerrard amb un col.locadíssim xut en rosca, a l'escaire de la porteria xinesa, quan el capità red tot just portava un minut al terreny de joc.

Pocs aspectes més es poden destacar d'un partit davant d'un rival desconegut, inofensiu e innocent de cara a porta. Tant sols resaltar que una vegada més, si el director de joc red és Mohamed Sissoko, la inoperància ofensiva és similar a la del rival d'avui. En l'haber del jugador de Mali, cal dir, que defensivament és un autèntic colós i l'amo i senyor del mig del camp.

Un altre fet destacable, és que Torres quan realment pot explotar les seves grans virtuts, és envoltat dels jugadors més creatius de l'equip. La seva bona sintonia amb Yossi Benayoun (el MVP del partit d'avui) i posteriorment rebent passades al forat de Gerrard, així ho testimonien.

El partit d'avui ha significat la tornada al seu antic estadi de Dirk Kuyt, rebut com a ídol local per part dels seguidor del Feyenoord. Una rebuda a la inversa ha rebut l'altre jugador holandés del Liverpoool FC, Ryan Babel. Quan aquest rebia la pilota, les xiulades de la grada eren evidents per el seu passat ajjacied.

El proper diumenge, els de Benítez disputaràn l'últim i més important test davant del Feyenoord, abans de donar inici el proper dissabte a l'assalt a la tant ansiada Premier League.

5 comentaris:

Javi Saiz ha dit...

fue bastante sorprendente que se clasificaran para la champiosn los franceses, habia varios equipos con mas categoría que ellos que quedaron atrás.
lo compararía con un osasuna o real sociedad, por poner ejemplos cercanos, de cuando se metieron en champions...equipos de zona media-baja que tienen un año brillante.
no creo que nos planten muchos problemas, pero ojo a elmander y mathieu...para mi los 2 mejores de este equipo.

Por fin marca Torres! y vaya golazo de Stevie-g.

saludos!

Stubbins ha dit...

@ Javi

Ahí está!!! Ese peazo de analista del futbol internacional.

Gracias y bienvenido de nuevo Javi.

Anònim ha dit...

El Liverpool eliminará al Toulouse. ES mejor equipo, aunque bien es cierto que los franceses podrán resistencia.

Me gustó el primer gol de Torres. Supo definir muy bien. Además, se movió perfectamente en el ataque, va cogiendo el ritmo.

Stubbins ha dit...

@ Fernando

Así es. Como explico en el post, Torres es letal cuando esta acompañado de jugadores de talento a su alrededor. El gol de ayer tras la magnífica asistencia de Benayoun, es una prueba evidente.

El blog dispone de un traductor del catalán al castellano bastante correcto, por si tienes dificultades al entenderlo.

Un saludo amigo.

Teixi ha dit...

Si es la prueba de fuego para Torres, ahora o nunca, no puede dejar escapar esta oportunidad para consegrarse como uno de los mejores delanteros del mundo.

Saludos desde www.thepremier.blogspot.com