dissabte, 11 d’agost del 2007

Gerrard posa justicia

Aston Villa FC 1-2 LIVERPOOL FC

FORMACIÓ:
Reina, Finnan, Carragher, Agger, Arbeloa, Pennant (Babel,73) , Xabi Alonso, Gerrard, Riise, Torres, (Vornonin,78) Kuyt (Sissoko,90)

GOLS:
'30 Laurssen (pp), '89 Gerrard.

Tensió, molta tensió s'ha viscut avui al Villa Park de Birmingham. Tal i com dèiem en el post anterior, el inici de lliga resultarà clau per el futur d'aquesta edició de la Premier League. El grup de Benítez així ho ha entès i ha disputat el partit d'aquesta tarda, amb una tensió pròpia d'un partit de final de lliga on els tres punts resulten vitals.

Novament s'han repetit els errors dels partits de pretemporada on el Liverpool FC arribava amb franca superioritat a la porteria rival, però no acabava de materialitzar aquestes opcions en gols. Aquesta tarde, Kuyt, Gerrard per sobre de tots ells Fernando Torres han gaudit d'innumerables ocasions per obrir el marcador. El davanter madrileny podria haver-se estrenat com a golejador en competició oficial al rebre d'esquena una assistència de Gerrard i amb una excel.lent mitja-volta desempallegar-se del marcatge del seu marcador per trobar-se tot sol davant del porter Taylor. Torres però, ha volgut col.locar amb poca força un xut al pal curt del porter que l'ha endevinat la intenció. El refús l'ha aprofitat un sempre atent Dirk Kuyt que fent una passada cap a enrere, ha fet que el defensa Laurssen es trobes amb la pilota sobre dels seus peus, no poden evitar introduir la pilota en la seva pròpia porteria, fent inútil l'intent de refusar l'esfèric.

Amb el gol red, el Liverpool FC ha baixat pistonada i s'ha tret de sobre l'ansietat de posar-se per davant en el marcador. Aquesta tranquil·litat ha fet que el Liverpool jugant a la contra es trobes còmode i tant Gerrard com Babel han gaudit de immillorables ocasions per incrementar l'avantatge sobre els Villans.

Però qui perdona, ho acaba pagant. I així ha estat quan en el minut 84, Jamie Carragher s'ha trobat amb una pilota compromesa i incomprensiblement l'ha controlat amb la mà dintre de l'àrea, en un error propi d'un jugador novell. El bon partit realitzat per el vice-capità red, s'ha vist enfosquit per aquesta infantil acció.

Sota els pals de la porteria red hi estava Pepe Reina, autèntic especialista en la sort d'aturar penals i aquesta era una ocasió perfecta per fer créixer la llegenda. En aquesta ocasió però, el jugador del Villa, Barry ha enganyat totalment al porter internacional i posava un injust empat a un, que deixava un mal regust de boca a la parròquia red.

Però aquest any al grup dissenyat per Benítez se li reconeixen unes ganes pròpies de fer alguna cosa important en el campionat. Sense perdre la cara al partit i reaccionant de manera fulminant, Gerrard s'ha posat l'equip a les seves esquenes i després de controlar la pilota al mig del camp, ha provocat una falta a la frontal de l'àrea dels de O'Neill.

El gran capità ha demanat ràpidament la pilota i l'ha plantada en la gespa del Villa Park. Al seu costat Xabi Alonso i Riise eren espectadors de luxe a la predisposició mostrada per el 8 red. Gerrard no ha hagut d'obrir la boca per demanar als seus companys el realitzar el xut de la falta. Amb una mirada, Alonso i Riise han entès que aquella pilota estava destinada a ser impactada per la cama dreta del gran capità.

Amb una precisió digna d'un cirurgià, Gerrard ha impulsat un xut, perfecta combinació de col·locació i potencia que ha tret les teranyines de la porteria de Taylor que res ha pogut fer per evitar que el deliri arribés a la grada ocupada per uns entusiastes red supporters. Gerrard posava justícia a un partit en el que el Liverpool FC ha patit sense cap necessitat fins al ultim minut per portar-se els tres primers punts d'aquest campionat. Que no perdonin o ho pagarem car.

14 comentaris:

Stubbins ha dit...

Aqui teniu les meves puntuacions.

Gerrard: 5 punts
Kuyt: 3 punts
Riise: 1 punt

Ara us toca a vosaltres puntuar. Feu-lo amb serietat, please.

Spitfire ha dit...

Un parell d'aspectes sobre el partit: primer de tot, penòs que per la 2 hagin conectat quan ja portaven 7 o 8 minuts jugats. L'alte dia a la Sexta va passar justament el mateix amb la Community Shield. I no em serveix que diguin "problemas ajenos a esta casa"; si us plau, que estem al segle XXI.

Sobre el partit propiament dit: impressionant el golàs de falta de Gerrard. Aquests gols només els poden marcar jugadors de la talla de Gerrard. Em trec el barret davant seu. En general, crec que heu estat molt superiors al Villa, i com bé dius, Torres i Kuyt han tingut oportunitats suficients per a que el resultat fos major. Aquí van les meves puntuacions:

Gerrard: 5 punts
Riise: 3 punts
Pennant: 1 punt

Anònim ha dit...

A mi em sembla que el que ha fet el Gerrard avui és propi de .... "Juan Palomo", ja sabeu, "yo me lo guiso y yo me lo como".

Brutal, a la jugada de després del gol jo, francament, crec que si no li fan la falta d'alguna altre manera hagués fotut el gol igual ... a això se li diu actitud. Jo l'agafo, em fan la falta, la xuto per l'escaire i ... "a otra cosa mariposa"

Anònim ha dit...

Imagino enteneu em refereixo "a la jugada de després del gol en contra" ... no he pogut escrireu-pitjor. Sorry!

Anònim ha dit...

QUIN PATIMENT PERÒ LO MÉS IMPORTANTANT SON ELS 3 PUNTS,FEIA UNS QUANS ANYS K NO COMENÇAVEN GUANYAN EN EL PRIMER PARTIT.
GERRARD 5 PUNTS
ALONSO 3 PUNTS
RIISE 1PUNT

Anònim ha dit...

mis puntuaciones:

Gerrard 5

Kuyt 3

Torres 1

El Liverpool debió sentenciar antes. El penalti fue una bobada. Torres cumplió con nota en su debut.

Anònim ha dit...

Les meves puntuacions son:

Gerrard:5.

Xabi Alonso:3.

Torres:1.

Una salutació desde el futbol un paradigma de la vida.

Javi Saiz ha dit...

Leyendo el post echaba de menos las votaciones jejeje bueno, buen comienzo aunque ahy que mejorar en la finalizacion, tenemos una gran variedad de recursos y este equipo ya juega de memoria.

Te dejo aqui las puntuaciones, yo tb tengo novedad en mi blog:

Gerrard 5
Kuyt 3
Babel 1 (nadie le ha votado y lo hizo muy bien el chaval).

Off-topic: hay que ver el robo que pegó el toulouse al lyon, digno de mencion jejeje.

Saludos

Alba ha dit...

Un aprtit dur i amb emoció al final amb l'empat del Aston villa y el gol de la victoria del Liverpool. Es nota que a tots els equips els hi falata un punt de fñisic per jugar millor.
Salutacions

Anònim ha dit...

Em va agrada el l'pool (vaig veure el partit a partir del primer gol) i especialment el treball del mig del camp en ausència de un migcampista purament recuperador. Tot i això em preocupa veure a Arbeloa de lateral esquerre ja que no és ni lateral, ni esquerrà, tot i que té bons fonaments defensius. Els meus punts:

Gerrard 5 (aquest gol val un partit i la seves conduccions un altre)

Kuyt 3 (quin tros de jugador)

Babel 1 (uns minuts d'una qualitat impressionants, la seva rematada a centrada de Kuyt va ser una joia)

SABEU COM FER-HO PER VEURE EL PARTIT DE PREVIA PER TV???

PD: Jo sóc perico i dels SPURS!!!!

el Churi ha dit...

Gerrard 5 points

Babel 3 points

Kuyt 1 points

*Reina em va fer molta por en les seves sortides per alt!*

Javi Saiz ha dit...

Por cierto Stubbins, me lo preguntaste en mi blog y no te contesté, Itandje por lo poco que he visto (no me gusta mucha la liga francesa) me parece un suplente aceptable, agil y con reflejos sobre todo, me parece que tiene raices africanas y lo parece en su juego. Estilo Kameni, tambien es capaz de lo peor...

Hubiese preferido a Carson, pero tb hay que pensar que el inglés tiene que seguir con su progresión y un año sin jugar...malo.

Saludos

Stubbins ha dit...

@ Javi

Gracias por tu detalle sobre Intadje. Si dices que es parecido a Kameni, a mi no me gusta. Prefiero los porteros sobrios y serios a los porteros felinos. Creo que no tenemos nada de atino con los porteros. Después de lo de Padelli el año pasado. El que me gusta es el joven David Martyn del equipo reserva. Creo que allí tenemos un gran portero.

@ Anonim.

No tinc ni idea de com es podrà seguir el partit de demà. De totes maneres si et dirigeixes a qualsevol pub, de ben segur que Sky ho retransmet en directe.

Malament han arrancat els Spurs.

Stubbins ha dit...

LES PUNTUACIONS

Després de tres dies per fer les vostres votacions, així ha quedat el tema.

1. Gerrard: 40 punts
2. Kuyt: 13 punts
3. Xabi Alonso: 6 punts
4. Babel: 5 punts
Riise: 5 punts
6. Torres: 2 punts
7. Pennant: 1 punt.

Així doncs la classificiació general del jugador de l'any queda d'aquesta manera.

1. Gerrard 5 punts
2. Kuyt 3 punts
3. Xabi Alonso. 1 punt.

Tindreu la classificació sempre visible a la banda dreta del blog.

Gràcies a tots per les vostres votacions.