diumenge, 19 d’agost del 2007

Empat regalat.

LIVERPOOL FC 1-1 Chelsea FC

Empat final a un gol en una nova edició de la batalla entre reds i blues. Entre Benítez i Mourinho. El partit ha estat una calca dels precedents entre tots dos equips des de que els tècnics madrileny i portuguès, són els màxims responsables de les banquetes dels clubs del Mersey i de la acomodada barriada londinenca.

Tensió, alt voltatge, pilotes dividides disputades fins al límit del reglament, esbroncades, enfrontaments verbals i en alguns moments, fins i tot físics entre els jugadors d'ambdós conjunts. En definitiva. tots els elements que fan d'un partit de la màxima de la Premier League, un espectacle que fa aplegar davant d'un televisor a aficionats de tota condició i color.

A tots aquests ingredients, tant sols li faltava el condiment de la polèmica, per fer d'aquest partit, el tema principal de les tertúlies entre els supporters per les properes jornades i qui sap, si haurem de fer referència a la pèssima actuació arbitral d'aquesta tarde a Anfield d'aquí a final de temporada.

I és que Rob Styles, el col·legiat encarregat de dirigir el partit, s'ha passat amb el pebre, quan en el minut 61 de partit assenyalava un penal inexistent de Finnan sobre Malouda, que s'ha produït tot just davant de la seva posició, davant de la sorpresa general de jugadors i aficionats. Frank Lampard no desaprofitava el regal del referee i feia pujar l'empat a un final en el marcador, al convertir en gol la pena màxima assenyalada contra els reds.

Fins a aquell moment, el partit s'havia disputat, tal i com comentàvem, sobre el mateix guió amb el que havien estat escrits els seus enfrontaments anteriors. El Liverpool FC ha sortit amb una força i entrega encomiables. Amb un Steve Gerrard que, malgrat jugar infiltrat per una lleu fractura en el seu peu dret, no li ha perdut en cap moment la cara al partit, i ha estat el jugador que ha portat en volandes al grup de Benítez. D'aquesta manera, i quan es disputava el primer quart d'hora del partit, Gerrard rebia una pilota sobre el mig del camp red i tot veient com Fernando Torres iniciava un desmarcatge cap a la banda esquerra, enviava una passada al forat cap al jugador de Fuenlabrada. "El Niño" rebent la passada del capità red, ha encarat al defensa israelià Ben Haim, superant-lo amb un canvi de ritme espectacular que el deixava en franca avantatge per encarar l'única oposició de Peter Cech abans de cantar el seu primer gol com a jugador red. Torres amb un xut magistral de cama dreta, feia impossible l'estirada del porter txec i la pilota, en col.laboració del pal esquerra de la porteria, besava la xarxa, significant d'aquesta manera el primer gol oficial de la jove adquisició d'aquest estiu.

Primera mostra la que ha deixat Fernando Torres als seus crítics, del que pot ser la temporada que tot just s'acaba d'iniciar. Intel·ligència, velocitat, canvi de ritme explosiu i definició acurada davant de porta.

A partir d'aquest moment, el joc dels de Benítez ha baixat força en intensitat i han cedit camp i possessió de pilota als de Mourinho. Massa d'hora actuar d'aquesta forma quan tant sols es portaven disputats vint minuts de partit. Benítez ha arriscat força amb aquesta decisió tècnica i no en poques ocasions els blues s'han apropat amb veritable perill per igualar el partit.

Després del regal arbitral que ha significat l'empat dels poss, els de Mourinho han baixat la intensitat dels seus atacs contra la porteria de Reina. Amb vint i cinc minuts per disputar-se, ha semblat que a tots dos conjunts els hi semblava que l'empat era prou positiu per a tots dos, i tant sols en els minuts finals, amb les entrades de Ryan Babel i Peter Crouch per els locals, el Liverpool ha posat seriós setge a la porteria de Cech.

FORMACIÓ:
Reina, Finnan, Carragher, Agger, Arbeloa, Pennant (Babel, 68), Gerrard, Xabi Alonso, Riise (Crouch, 83), Kuyt i Torres.

GOL:
1-0 Fernando Torres '16.

20 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Gerrard: 5 punts
Torres: 3 punts
Riise: 1 punt.

Que parli la comunitat red.

Anònim ha dit...

El Red Sabadellenc diu:

Torres: 5 Punts
Gerrard : 3 punts
Arbeloa : 1 punt

Anònim ha dit...

El psiko tot i que no és un red "de vieja alcurnia" (l'any passat als Quarts de la champions vaig ser-ho a mort jiji) també vota:

Torres 5 (indubtrablement va fer la jugada del partit)

Pennant 3 (suposo que no puc vota a Ben Haim com a heroi Scouse)

Riise 1 (gran partit del norueg, llástima de la Volea que s'en va anar fregant el pal)

AIXÒ DE LA PREMIER PER TVE ACABARÀ AMB MI...AHIR SENSE VEURE EL DERBI DE MANCHESTER!!!!

juan ha dit...

Dececpción enorme la de ayer. Teníamos que haber ganado pero les perdonamos.

No me gustó Torres en su faceta de piscinero. Cada vez que sentía un contacto, al suelo que se iba. Y no me gustaron, por segundo partido consecutivo, los malos modos de Pennant. Otra vez Alonso y Carra tuvieron que ir a pararle los pies. Pronto nos dejará con diez sobre el campo.

En cuanto a las puntuaciones, considero que Arbeloa jugó realmente mal, siempre superado por SWP. La jugada del penalty fue culpa suya. Podremos discutir si fue o no falta, pero lo que es indiscutible es que si Arbeloa no la caga, el balón no llega al centro del area en la vida.

Le daría 5 puntos a Gerrard, 3 a Xabi Alonso y 1 a Torres por el gol.

Anònim ha dit...

Mis puntuaciones:

Torres: 5 puntos

Gerrard: 3 puntos

Finnan: 1 punto

Vaya árbitro! Y luego dicen que los arbitros ingleses son buenos. Le privo de la victoria a los reds.

Torres inicia a forjar su leyenda. Los críticos de "El Niño" escondidos en sus agujeros jajaja

Anònim ha dit...

hEM VA AGRADAR MOLT EL JOC DEL LIVERPOOL, AQUEST ANY SI QUE POT GUANYAR LA PREMIER, Y TORRES JA S'ESTÀ ACOPLANT MOLT BÉ.

UN SALUTACIO DESDE EL FUTBOL UN PARADIGMA DE LA VIDA

Spitfire ha dit...

Si el d'ahir va ser penal, jo sóc monjo. Crec que vau ser bastant superiors, i l'em`pat va ser un premi massa excessiu per a un Chelsea que no em va agradar gens... entenc que us quedi un mal regust de boca perque mereixieu guanyar. Aquí van les meves puntuacions:

Riise: 5 punts
Torres: 3 punts
Gerrard: 1 punt

Rafadalton ha dit...

No hi ha manera de veure el gol de Torres per youtube? merda de copyrights!!!

kr3st0 ha dit...

Han suspendido a Styles, pero tampoco nos sirve de mucho esa noticia.

Y rafadalton, aquí tienes el gol de Torres, más el regalo al Chelsea: http://vpod.tv/liverblog/285649

Stubbins ha dit...

@ Psiko

La cagada de Digital + és de les que fan epoca. Enric Banyeres va fer una critica a la plataforma digital, preguntant-se com el compensarien.

@ Juan

Tienes razón en lo de Pennant. En los dos partidos de Premier ha andado bastante salido el chaval. El de ayer fue un partido de alta tensión y se le puede perdonar. En Birmingham, a pesar de haver jugado un año con el City, tambien se le fue la castaña por las provocaciones de los seguidores locales.

@ Fernando

Tan solo fue una acción, pero quedó demostrado que el Niño, no es un producto de marketing, como muchos tratan de hacer entender. Aun queda mucho por llegar. Eso si, tal y como apunta Juan, si se deja caer con tanta facilidad, bien pronto, se ganará la enemistad de las aficiones, y eso no es nada bueno.

@ RafaDalton

El video del gol està penjat a la web de El Mundo Deportivo.

Salut a tothom!

Stubbins ha dit...

@ Kr3st0

La suspensión de Styles sirve de poco, pero al menos en Inglaterra tienen la decencia de que arbitros que cometen errores, paguen por ello con una suspensión. Ellos son parte del negocio y por tanto, si la cagan, que la paguen.

De no haberlo suspendido, el tio saltaría al campo la próxima semana con una chuleria tremenda. Más o menos lo que sucede en la liga española.

Gracias por el link del video.

Un abrazo.

Anònim ha dit...

Stubbins, el digital + ens compensa amb la apassionant lliga Rumanesa. Ahir vam poder veure un CLUJ - STEAUA, jo almenys vaig deixar de pagar fa uns quants messos i no puc queixar-me per la meva condició de "buscador de keys" professional.

psiko

Pericoscopio ha dit...

Parece ser que Torres esta dando resultado, la verdad que me sorprende. Pero como seguidor del Liverpool, no entiendo pork no juega Peter Crouch, se que también ha venido Ryan Babel, pero creo que no lo hace tan mal cuando sale. Saludos.

Alba ha dit...

Un partit en que els errors y els despistes defensius es van pagar cars. Un bon partit, pero amb poques arribades a les porteris.
Salutacions

Rafadalton ha dit...

@kr3stO

gracias por el video

golazo de Torres y teneis razón, penality inexistente. Y Mourinho en su linea, diciendo que sus jugadores son puros e inocentes o algo así... pffff.

lover ha dit...

Antes que nada, desde Madrid, un fuerte abrazo a los Barcelona Reds de los Madrid Reds (o como sea que nos acabemos llamando)y especiales abrazos al Jordito y al Stubbins (te tengo que mandar eso, no lo he hecho porque estuve en la Ciudad Sagrada en verano, venga a comprar en la tienda red)
Yo creo que el gol de Torres merece una mayor valoración. Es el caso de Ronaldo con los blancos, que no hacía nada, pero tocaba dos balones y eran dos goles. A mi, me vale. Mi puntuación:
Torres: 5 punts
Gerard: 3 punts
Reina: 1 punt.
Abrazos!

Anònim ha dit...

se sabe si se podrá ver por televisión el partido ante el Sunderland ?

Anònim ha dit...

EL Red Devil KEANO ¿tornarà a margar el dia als scousers?

Aquesta temporada sóc una mica del Sunderland només per ell.

psiko

Stubbins ha dit...

@Lover

Hombre! como va eso compañero de odiseas scousers?

Torres no tan solo debe aportar un golito habiendo tocado uno o dos balones, Torres debe de aportar y aportará muchísimo más.

Tranquilo ya me enviarás eso. Recibiste lo que os envié a tí y a Juan??

@ Fernando

Me temo que tan solo existe la posibilidad de seguir el encuentro en directo a través de Sky Tv. Es decir habrá que acudir a los habituales pubs. Gracias a la incapacidad de Digital+, este año nos quedamos sin ver a los reds en su gran mayoria de encuentros.

@ Psiko
Home!! Esas cosas no se dicen en este blog, jejeje.

PUNTUACIONS

Se da por cerrado el periodo de votaciones del 2º partido de Premier. Asi han quedado las cosas.

1.- Torres: 27 pts.
2.- Gerrard: 20 pts.
3.- Riise: 7 pts.
4.- Xabi Alonso: 3 pts.
5.- Pennant: 3 pts.
6.- Finnan: 1 pts.
7.- Reina: 1 pts.

Por lo tanto los tres que puntuan para la clasificación general son

1.- Torres: 5 pts.
2.- Gerrard: 3 pts.
3.- Riise: 1 pt.

Gracias a todos.

Anònim ha dit...

I LA GENERAL DE LA CLASIFICACIÓ COM VA ?