dijous, 2 d’agost del 2007

Demà comença el camí cap a Moscou

Demà a les 12:00 arrancarà en Nyon (Suïssa), la seu de la UEFA, el sorteig que dona inici a la trajectòria europea de la temporada 2007/08 per el Liverpool FC. 46 equips participaran en el sorteig de la ronda prèvia a la fase de grups on el conjunt de Rafa Benítez parteix com a cap de sèrie, la qual cosa significa, que evitarà a rivals d'entitat en el sorteig.

Entre els equips amb més renom que podrien tocar, hi destaquen l'Sparta de Praga de la República txeca, el Fenerbahçe turc, l'AEK d'Atenes grec i l'Spartak de Moscou de Rússia.

Les eliminatòries classificatories es disputarien a doble partit el 14/15 d'agost i el 28/29 d'agost.

La final d'aquesta edició de la Champions League, tindrà com a escenari l'estadi Luzhniki de Moscou el 21 de maig del 2008.

PARTICIPACIÓ EN EL TROFEU PORT OF ROTTERDAM.

Aquest cap de setmana el Liverpool FC, pendrà part en el trofeu Port of Rotterdam que es disputarà a la ciutat portuària holandesa. Juntament amb el grup de Benítez, hi pendràn part el conjunt local del Feyenoord, el Porto de Portugal i el Shanghai FC.

Precisament demà a les 18:30 hores els reds obren el trofeu enfrontant-se al conjunt asiatic. El diumenge tindrà lloc el partit més important per els del Mersey quan a partir de les 20:00 s'enfrontin al Feyenoord holandès, en el que significarà el retorn de Dirk Kuyt al seu antic estadi i el retrobament amb una afició que l'adoraba.

Tots dos partits seràn emessos per Teledeporte en directe.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

STUBBINS,LOVER I NICK NOS VEMOS EN MOSCOU!!! BUENO I TODOS LOS QUE VENGAN JE JE JE

BUENASVACACIONES TODOS, UN SERVIDOR LAS PILLA MAÑANA

WALK ON REDS!!!!


JORDI.

Anònim ha dit...

Mi blog es:

http://sheva7futbol.blogspot.com/

Anònim ha dit...

A ver si Elmander y compañía os dejan sin Champions...no habeis tenido suerte en el sorteo, pero podreis desplazaros facilmente.

psiko

Anònim ha dit...

A tocat el Toulouse tercer equip de la lliga francesa. No crec que tinguem problemes per passar peró no es precisament l'equip més feble dels que hi habia al bombo.

Anònim ha dit...

Estic mirant la "pachanga" del Madrid per TVE.1 i acaban d'anunciar que aquesta nit (no recordo si a les 12 o 12.30) faran el partit que el Liverpool ha jugat avui a Rotterdam ... no us dic res més ... per si algú vol veure'l sense saber el resultat ni cap altre dada.

Anònim ha dit...

Espero que Fernando Torres marque ya su primer gol como red.

Stubbins ha dit...

@ Longui

No serà gens facil no. L'any passat amb el Maccabi Haifa vam patir de valent!

@ Psiko

Podries fer-nos una breu descripció de com juga el TFC??

@ Fernando

Ahí lo tienes!!!