dimarts, 14 d’agost del 2007

CAP A TOULOUSE!!!

No podíem fallar. Els reds jugant a tant sols uns quatre cents quilometres de casa nostra i que no comptin amb el suport dels BARCELONA REDS, era imperdonable. Així és que, des de que es va conèixer l'emparellament entre els lads i el club del Garona, ens vam posar en marxa per estar presents demà dia 15 d'agost a terres franceses per donar caliu als carrers de Toulouse.

La proximitat del desplaçament a fer en vehicle particular i el fet de que molts estem gaudint per aquestes dates de vacances, han facilitat i molt la nostre presència en la estrena europea dels de Benítez.

L'aventura gala, donarà inici de ben d'hora demà. Com a únic equipatge, unes quantes llaunes de cervessa, una samarreta red i "el trapo", és a dir, la nostra banner que coneixerà, en aquesta ocasió, a que saben els vents de la Galia. Caldrà matinar de valent per arribar a temps a Toulouse per fer unes quantes birres i entonar els habituals càntics, abans d'emprendre camí cap a l'estadi en horari taurí. De fet, el camí cap a l'estadi pot ser ens ho estalviem, donat que a data d'avui, viatgem sense entrada. Hi ha qui diu que estem tronats, però qui hagi viscut una experiència similar acompanyant al seu equip de futbol a un partit fora de casa, de ben segur, que ho entén, i fins i tot hi haurà qui ens tindrà una enveja sana.

Vam ser presents al desafortunat epíleg grec del Liverpool a la passada edició de la Champions. Ara serem presents al pròleg de la nova aventura europea dels reds. Que les pàgines d'aquest llibre, estiguin plenes de gloria. Mai caminareu sols.

P.D.: Per motius obvis, la crònica del partit pot ser es retardi fins el dijous o fins i tot divendres que ve.

5 comentaris:

Spitfire ha dit...

Abans de res, desitjaros un bon viatge i, sobretot, aneu amb compte a la carretera que per aquestes dates hi ha molt gilipolles al volant. I, evidentment, MOLTÍSSIMA SORT! Espero que encarrileu l'eliminatòria que us guii pel camí cap a Moscú. Good luck reds! Salut!

PD: si no teniu entrades les llaunes de birra us faran moltíssima companyia, ho dic per experiència ^^

Anònim ha dit...

¡Bon viatge i bona sort!

¿Que pensarien aquests que diuen que esteu tronats si jo els expliqués que a l'any 98 vaig fer exactament el mateix desplaçament que demà fareu vosaltres per a no veure (o millor dit, per veure en un bar) l'Argentina - Japó?

Deixeu-vos la veu ...

Au revoir!

Stubbins ha dit...

@ Dolors

Argentina - Japó?? Quina malalta de futbol jajaja. De ben segur vas xalar de valent amb l'afició argentina.

Anònim ha dit...

Dolors, el meu pare va anar a aquell partit. Es va fer famós perque una TV va filmar com els japonesos recollien la brossa de la grada i la deixaven complentament neta (resultat de 4-0 si no recordo malament).

psiko

Anònim ha dit...

Ep ... això de la brosa no ho sabia ... però si les meves neurones no fallen el resultat va ser només 1-0.

La llàstima va ser que a l'autopista (a l'àrea de servei) vam coincidir amb almenys 10 autocars de japonesos ja que estaven en hotels aquí ... era més barato que a França.

Ja sabeu que poden haver 10 milions de japonesos però tots calladets ... i ¡per fi! va arribar un bus d'argentins. Ja us ho podeu imaginar ,¡la que vam montar va ser poca!