dimarts, 28 d’agost del 2007

Atac i gol

LIVERPOOL FC 4-0 Toulosue FC

Amb molta facilitat, molta més de la prevista, el Liverpool FC ha aconseguit una clara victòria que el permetrà ser present en el bombo que decidirà la lligueta de grups de la Champions Leaque 2007/08 en el sorteig de divendres a Monte Carlo.

El conjunt Red s'ha donat una còmode passejada nocturna per la verda gespa d'Anfield, davant d'un rival amb la feblesa com a principal característica i que no ha demostrat mai tindre la suficient entitat per estar present en una eliminatòria classificatoria per la màxima competició continental.

Tant la porteria com la defensa no han passat cap mena d'angúnia durant els 90 minuts de partit. El mig del camp no ha tingut cap mena de problema per solventar amb facilitat tots i cadascun dels duels que s'han produït. Per si fos poc, la dupla del mig del camp Red, composada aquesta nit per Sissoko i Mascherano, han desplegat una creativitat i uns fonaments tècnics propis de jugadors totalment antagònics a les seves característiques naturals. A la banda dreta, Yossi Benayoun ha fet el que ha volgut i ha penetrat, assistit, regatejat i centrat sense cap mena d'oposició. En l'atac, Kuyt i Crouch han pogut fer una autèntica sangria a base de gols, d'haver estat un xic més encertats de cara a porta i no haguessin errat les innumerables ocasions en les que s'han presentat amb claredat davant de la porteria gala.

La primera etapa en el camí cap a Moscou s'ha superat facilment. Divendres es traçarà el camí que cal seguir per arribar al maig a la Plaça Roja.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Hyypia, Agger (Finnan, 81), Riise, Benayoun, Mascherano, Sissoko (Lucas Leiva, 68), Leto (Babel, 75), Crouch i Kuyt.

GOLS:
1-0 Crouch, 19'
2-0 Hyypia, 49'
3-0 Kuyt, 87'
4-0 Kuyt, 90'

IN MEMORIAM

De vegades es fa dificil presenciar la festa que significa un partit de futbol, quan hores abans es coneix la tràgica perdua d'un jove jugador de 22 anys com és el cas del jugador del Sevilla CF, Antonio Puerta, mort en la tarda d'avui després de no poder superar una sèrie de parades cardiorespiratòries originades el passat dissabte mentre disputava el primer partit de lliga de la temportada a l'estadi del Sánchez Pizjuán de Sevilla, davant del Getafe. Tota una vida, tant futbolística com personal, es veu truncada per el fatal i inexplicable destí.

Des d'aquest blog, tots els Red supporters de Barcelona, volem fer extensible el nostre condol cap a tota la familia sevillista, que tants moments amargs deu estar passant, tot animant-los a continuar a mirar cap endavant. La vida segueix, el futbol segueix.

De la mateixa manera, els Barcelona Reds, volem ser partíceps de l'homenatge ofert per tota l'afició del Liverpool FC, aquesta nit a Anfield, cap a Rhys Jones, el nen de tant sols 11 anys d'edat i seguidor de l'Everton FC, assasinat cruelment la passada setmana als carrers de la ciutat de Liverpool. Les imatges dels seus pares i germà ataviats amb la samarreta i bufandes de l'etern rival ciutadà a la gespa d'Anfield, rebent la càlida i sincera ovació de tots els Reds supporters, és d'aquelles imatges que queden per sempre gravades a la retina i en la memòria de qualsevol aficionat al futbol, siguin quins siguin els seus colors.


Descansin en Pau
ANTONIO PUERTA PEREZ
RHYS JONES

WALK ON, WALK ON
WITH HOPE IN YOUR HEARTS
YOU'LL NEVER WALK ALONE
.

11 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Kuyt: 5 punts
Crouch: 3 punts
Sissoko: 1 punt

Me'n vaig a la piltra xatos. Bona nit.

Anònim ha dit...

Les meves puntacions:

KUYT 5 PUNTS
BENAYOUN 3 PUNTS
HYYPIA 1 PUNT
BONA NIT I K DESCANSI EN PAU ANTONIO PUERTA I RHYS JONES

juan ha dit...

YNWA Antonio Puerta y Rhys Jones

5 Yossi Benayoun
3 Dirk Kuyt
1 Peter Crouch

Pablo Malagón ha dit...

Mi más sentido pésame a todo el sevillismo y a los seguidores del Everton. Pérdidas así siguen siendo inexplicables, tanto por el lado de la medicina como por el de la conducta humana.

YNWA

futbol blanc-i-blau ha dit...

increible l´actitud de l´afició del liverpool, un 10 per ells.

Anònim ha dit...

Maravillosa la acción de la afición del Liverpool. My grande.

Del partido contra el Toulouse, no espera una goleada tan escandalosa. Encima, Benítez ha podido reservar varios jugadores.

Anònim ha dit...

Red sabadellenc

5 Benayoun
3 Kuyt
1 Hyppya

El crack és el Benitez... reservant titulars i victòria sobrats. Amb lo que es juguen a la prèvia de la xampions i tirant de banqueta.

Salut!

Javi Saiz ha dit...

Imparables. Por fin Torres jugará la Champions, a ver si hay suerte en el sorteo.

5 kuyt
3 crouch
1 benayoun

Dejo temporalmente mi blog del Liverpool, ultimamente no tengo tiempo.

Seguiré pasando por aqui, espero que mas de lo que hago habitualmente. Un abrazo!

Descanse en paz Antonio Puerta

Anònim ha dit...

Se puede dar puntuaciones sin ver los partidos ? Pregunto ya que no sé como va este sistema. Un abrazo.

Stubbins ha dit...

@ Javi

Ese dato de que abandonas tu blog del Liverpool, si que me ha dejado KO. Con las magníficas redacciones que hacias. Menos mal que te podemos seguir leyendo en Futbol de Javi.

@ Fernando.

No hay en absoluto ninguna norma escrita al respecto. Tan solo la de dar 5, 3 y 1 punto a los mejores jugadores, según el criterio individual de cada uno.

Yo por lo menos, si no veo el partido no puntuo. Es simplemente una norma particular. No opino, sobre lo que no veo. Eso si, hago la crónica sacando conclusiones de la crónica de la web oficial y otras webs como BBC, Sky Sports i Liverpool Echo.

Para el próximo partido espero ver tu puntuación, puesto que lo ofrece en directo La 2. Al menos eso dijeron.

Un saludo a tod@s.

Stubbins ha dit...

Dono per finalitzat el plaç de puntuacions del partit. Havent recollit les vostres votacions, el resultat ha estat aquest:

Kuyt: 21 Pts.
Benayoun: 14 Pts.
Crouch: 7 Pts.
Hyypia: 2 Pts.
Sissoko: 1 Pt.

Per tant, sumen per la general:

Kuyt: 5 Pts.
Benayoun: 3 Pts.
Crouch: 1 Pt.

Salut a tothom.