dissabte, 25 d’agost del 2007

Això pinta be

Sunderland AFC 0-2 LIVERPOOL FC.

Tercer partit oficial de la temporada fora d'Anfield i tercera victòria del Liverpool FC. Si en les darreres temporades el principal defecte dels Reds eren els pobres resultats aconseguits fora de casa, aquest any almenys en el seu inici, el conjunt de Benítez s'està mostrant com un equip molt solid i eficaç actuant com a visitant. A les victòries aconseguides a Birmingham i Toulouse, s'ha d'afegir el 0-2 aconseguit aquesta tarda en l'Stadium of Light davant del Sunderland AFC de Roy Keane.

Els gols han estat aconseguits per Momo Sissoko, gol que ha significat el gol 7.000 del Liverpool FC en lliga. Mentre que a les acaballes del partit, Andrey Voronin portava la tranquil·litat per els Reds i assegurava tres punts en el caseller de la classificació per el Liverpool FC.

El jugador de Mali que entrava en el onze titular en detriment de Steven Gerrard, ha marcat el seu primer gol com a jugador Red, al recollir una pilota morta en la frontal de l'àrea i etzibant un potent xut ras de cama dreta al que el porter dels Black Cats, Craig Gordon res ha pogut fer. Molt bona actuació del jove porter escocès, que ha evitat amb les seves brillants intervencions una autèntica golejada.

En el segon gol, "Pocholo" Voronin ha donat novament mostres de les seves qualitats, fins ara desconegudes per l'àmplia majoria de supporters, al marcar el gol de la tranquil·litat tot retallant a un defensor dintre de l'àrea, per després creuar la pilota de fort i col·locat xut de cama dreta. El gol ha vingut precedit per una brillant jugada trenada per tot l'atac Red, amb Fernando Torres donant l'assistència definitiva de gol al davanter ucraïnès.

Però no tot ha estat positiu en la tarda d'avui a Sunderland. Malgrat la victòria, cal lamentar les desafortunades lessions de Sami Hyypia i de Jamie Carragher, que han hagut d'abandonar el terreny de joc per un més que probable trencament del tàbic nasal, en el cas del central finlandès i la fractura d'una costella en el cas del vice-capità de l'equip, Jamie Carragher. Caldrà esperar però, a les properes hores, per confirmar l'abast real de totes dues lesions.

Vents a favor bufen per Anfield Road en aquest inici de temporada. El Liverpool FC, sembla haver presentat una candidatura ferma per la lluita del títol de campió de la Premier League i un calendari força favorable en els primers deu partits de lliga, poden confirmar a l'equip de Benítez en aquesta privilegiada posició.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher (Riise, 76), Hyypia (Agger, 16), Finnan, Pennant, Xabi Alonso, Sissoko, Babel (Kuyt, 88), Torres, Voronin.

GOLS:
0-1 Sissoko, 37'
0-2 Voronin, 87'

11 comentaris:

Stubbins ha dit...

No he pogut veure el partit, així que no fare puntuacions. Us ho deixo a vosaltres.

@ Papi Papito.

A l'esquerra de la pantalla veuràs la classificació general fins al dia d'avui. Ara per ara l'encapçala Gerrard amb 8 punts.

Anònim ha dit...

Les meves puntacions son les seguents:
SISSOKO 5 PUNTS
PENNANT 2 PUNTS
ARBELOA 1 PUNT
No ser vosaltres pèrò Sissoko avui a fet un partidasssssssss.

Anònim ha dit...

Yo no ví el partido, tampoco puedo dar puntuaciones de forma objetiva. He leído crónicas que destacan la movilidad y la profundidad de Torres. Resulta un gran dato que el Liverpool sólo ha encajado dos goles y ambos de penalti, además de llevar dos victorias a domiclio, gran talón de Aquiles de la temporada anterior. Un abrazo

Alba ha dit...

De mica en mica, la imatge es més bona. Esperem que segueixin en aquesta línea
Salutacions

juan ha dit...

A ver chavales, que los rivales tampoco eran gran cosa, sobre todo en el día de ayer. El año pasado, las salidas, exceptuando el primer día con el Sheff Utd no tenían comparación: Everton, Chelsea, MUFC, Arsenal...

Punts:

5 Momo Sissoko
3 Jermaine Pennant
1 The Kid

Stub, llegó el CD, por supuesto. Increíble! Perdona no haber confirmado. Detallazo el tuyo.

Anònim ha dit...

El SabadellencRed puntua a:

3 Voronin
2 Sissoko
1 Torres

Per cert, el vaig poder veure gràcies al programa tvants.... tenia 2 minuts de retard, però tampoc l'estava escoltant per la ràdio :-P

Salut!

Pablo Malagón ha dit...

Pinta muy bien la verdad, pero estoy de acuerdo con Juan, aún no ha habido una salida complicada (salvo la de Toulouse, por lo que implica jugar Champions). Solamente he visto un resumen del partido por lo que no podría dar mis votaciones con objetividad. Parece que van funcionando las rotaciones de Benítez.

Anònim ha dit...

The Kid, no mereix cap punt. A veure si s'espavila, i deixem de dir-li nen i eterna promesa, el partit que va fer amb la selecció contra Grècia va se de pena.
salut!, us he afegit als meus links.

www.thepremier.blogspot.com

Anònim ha dit...

@ JUAN
Evidentemente el inicio de temporada,a lo k se refiere a salidas,no se puede comparar,a las del año pasado,pero se trata de no perder la onda al principio de temporada,y de no estar en la jornada 6 y estar a años luz de liga,como estas 5 ultimas temporadas,tambien no considero el campo del villa un desplazamiento facil,estos equipos como villa ,bolton ,portsmouth,boro,y perder en casa de los grandes donde la cagamos cada temporada,y donde chelsea y manud,sacan los partidos adelante,hasta k no saquemos los 3 puntos en estos estadios nunca haremos nada en la premier. un saludo a los redmens de Madrid y hasta pronto.

Alvaro ha dit...

Hola. Pásate por cualquiera de mis dos blogs y únete (si quieres) a la campaña de apoyo para Antonio Puerta. Copia el código y pégalo en tu blog. Esque aquí no me deja pegar el código.

Saludos.

Stubbins ha dit...

@ Alvaro.

Lo siento, desgraciadamente he llegado tarde a tu brillante iniciativa. En tu blog he dejado mi pésame a toda la familia sevillista. Aunque esta tragedia, afecta por igual a cualquier aficionado al futbol.

@ Red Sabadellenc.

Les puntuacions són 5, 3 i 1 punt. Així és que les modifico respectant l'ordre de la teva valoració.

@ Juan.

Más o menos lo comentado por Papi. No hay que lanzar las campanas al vuelo, pero vamos en la buena linea. No seas tan pesimista.

@ Teixi.

Jajaja. Aqui tant sols valorem els partits del Liverpool. Les actuacions en compromissos internacionals ni sumen ni treuen punts. Pel que veig, ets dels grans detractors de El Niño. Veurem qui porta raó al final de temporada. Salutacions.

PUNTUACIONS:

Ja s'ha tancat el plaç per fer les puntuacions del partit Sunderland - LFC. La cosa ha quedat així.

Sissoko: 13 punts
Pennant: 6 punts
Voronin: 5 punts
Torres: 2 punts
Arbeloa: 1 punt

D'aquesta manera, Sissoko suma 5 punts, Pennant 3 punts i Voronin 1 punt per la classificació general.

Us recordo que la General està exposada en el marge esquerra de la vostra pantalla.

Gracies a tots per les vostres votacions.