dimecres, 2 de maig del 2007

A HARD DAY'S NIGHT

It's been a hard day's night, and I've been working like a dog.

No hi ha millor preambul per descriure tot allò que ha passat aquesta nit al temple del futbol mundial. Tot un equip, tota una afició, al camp, arreu del mon, han treballat fins a arribar a l'extenuació per a aconseguir l'objectiu. Ser a Atenes el proper 23 de maig.

Quan han passat tant sols unes poques hores després de que Kuyt marqués el penalt decisiu. Quan han passat tant sols unes poques hores després de fer l'última pinta de les moltes de la nit d'avui, no és moment de posar-se a analitzar el partit ni la gesta, aixó ho deixarem per demà (o fins i tot per demà passat) Tant sols és moment de felicitar a tots els red supporters d'arreu del món.

Avui, una vegada més, ha quedat demostrat, per si a algú li quedava algún dubte, de que és el Liverpool FC. El Liverpool FC és aquella energia que es desprén del cor de 45.000 supporters a la grada d'Anfield i que es transmet a les cames de jugadors com Carragher, Gerrard, Reina, Mascherano, etc., etc. que després d'haver-se buidat físicament, s'eixequen i tornen a lluitar fins a l'últim sospir.

A tots els reds supporters d'arreu del mon...

FELICITATS, FELICIDADES, ZORONIAK, CONGRATULATIONS.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

PEPEPEPEPEPEPE PEPE REINA!!!!!!!!

WALK ON LIVERPOOL SUPPORTERS.

FELICITATS A TOTS I ARA SI:

JA SOM A ATENAS 2007, ARA A GUNYAR LA FINAL

A LA SRTA. MOURINHA QUE SEMPRE PLORA, A CALLAR QUE ETS UN CANSINO.

L I V E R P O O L

L I V E R P O O L

L I V E R P O O L

BONA NIT REDS, JO MARXO A MIMIR

JORDI.

Rafadalton ha dit...

Felicitats reds!

Sincerament, crec que el Liverpool a nivell tècnic no és el millor equip europeu. En aquest aspecte pot ser àmpliament superat per equips com el Chelsea o fins i tot el Barça. Ara bé:

Lluitant així no es pot perdre. Mare meva! Quina entrega!!!

Felicitats d'un culé amb enveja sana i gràcies per haver-me fet disfrutar ahir.

Anònim ha dit...

LIVERPOOL F.C. YOU HAVE A BIGGER SOUL THAN OTHERS

Stubbins vas a tener que dar los cinco puntos a muchos entre ellos a Reina (tanto en lodres como ayer genial), A Carra (que decir del alma del Liverpool), a Gerrard 8infatigable), y al Masche (que volvío a ser el que habíamos visto en esta liga y no la cosa que salió en Londres).

Enhorabuena a vosotros también, yo creo que cada vez que algún red del mundo grita comeon a la tele algo de energía llega a Anfield, y creo que ayer los delos mini-kops españoles cumplimos con creces.

GRACIAS LIVERPOOL F.C.

Anécdota: Cuando iba a iniciarse el partido y The Kop estaba cantando el YNWA, le dije a mi padre, "esto es impresionante", y su respusta fué "ppttttsss, calla, y dejame oír", creo que es la primera vez que me ha gustado que me manden callar (jeje)

juan ha dit...

Felicidades Stubbins, Jota, Javi, Jordito, Nash, etc...!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown ha dit...

Impresionante partido. Anfield no cayó y Reina se salió. Merecidamente, el Liverpool finalista.

Que grande es Anfield! Un saludo!

kr3st0 ha dit...

....but of all these friends and lovers, there is no one compares with you. And these memories lose their meaning, when I think of love as something new. Though I know I'll never lose affection, for people and things that went before. I know I'll often stop and think about them, in my life I love you more.

Ahhhhh, que noche. Me quedé sin voz y en los penaltis terminé en suelo comiendome las uñas. Enorme Anfield!!!

We love you Liverpool, We do!!!