dilluns, 12 de febrer del 2007

PRÈVIA F.C. BARCELONA Vs LIVERPOOL F.C.

Comença el compte enrera per al nostre particular “derby”. Una eliminatòria a doble partit que enfrontarà als dos darrers campions d’Europa.
Un doble enfrontament esperat amb ansietat des de el mes de decembre quan el sorteig de 1/16 final de la Champions va deparar una eliminatòria, que esportivament des de l’òptica red ningú volia, però sens dubte era dessitjada per tots els BARCELONA REDS per poder asistir in situ al matx. Per aquella època la eterna vanitat culé es fregava les mans per lo asequible del rival. En aquells moments el Barcelona havia arrasat a l’Amèrica de Mèxic al Mundial de clubs i el Liverpool anava perdut per la meitat de la taula. Molt han canviat les coses des de llavors. El Barcelona va ser derrotat a la final del Mundial de Clubs per el Internacional de Porto Alegre i viu una crisis de joc (no de resultats) que fins fa poques jornades havia posat el neguit entre la culerada. En canvi, el Liverpool ha viscut una revifada de resultats i de joc que fins i tot ha fet pensar en la consecució de fites insospitades tal i com anaven les coses en el primer terç de lliga. Lamentablement l’empat sense gols a Anfield en el derby enfront del etern rival i la derrota de dissabte a Newcastle ha fet disminuir notablement aquestes opcions.

Els dos equips afronten el partit d’anada de la setmana que ve de diferent manera.

El Liverpool ha començat avui dilluns un petit stage de cinc dies a la regió portuguesa de l’Algarve, aprofitant que aquest cap de setmana no disputarà cap competició per la seva prematura eliminació a la FA Cup per part de l’Arsenal. La expedició red s’ha vist sorpresa per un importat seisme que s’ha fet sentir a tot el sud de la península ibèrica. Comencen mogudes les coses a l’equip del Mersey.

Per la seva part, el Barcelona ha d’afrontar aquest cap de setmana un dificil e important compromís lliguer a Mestalla enfront del València. Un partit que per a be o per a mal per a les files blaugranes tindrà una important influència per al xoc del proper dimecres 21.
En els seguents dies farem un analisis detallat de tots els factors i els protagonistes de l’enfrontament. El camí cap a Atenes comença a Barcelona.