dissabte, 24 de febrer del 2007

Liverpool FC 4 - 0 Sheffield United. VICTÒRIA SENSE DESPENTINAR-SE.

Els de Benítez sumen tres punts necessaris per tal de continuar mantenint-se en la tercera posició que li donaría la classificació per a la fase prèvia de la propera edició de la Champions League

Benítez ha sorprés amb un once titular amb Dudek a la porteria, i Fowler acompanyant a la punta a Peter Crouch, en el que era el debut com a titular en Premier de la llegenda d'Anfield. Respecte al partit del dimecres han entrat en el equip inicial el finés Hyypia, Pennant i González a les ales i el debut del fitxatge d'hivern Javier Mascherano.

Formació:
Dudek, Finnan, Carragher (Agger, 77), Hyypia, Mascherano, Gerrard (Xabi Alonso, 75), Pennant, Mark González, Crouch (Kuyt, 20) i Fowler.

El partit s'ha iniciat sota una intensa pluja i amb un Liverpool molt poc fresc d'idees i fins els 13 minuts del partit no ha arribat la primera aproximació a la porteria dels blades. Ha estat una passada llarguísima de Sami Hyypia cap a Mark Gonzalez que controlant la pilota amb el pit ha enviat la pilota molt per sobre de la porteria dels de Sheffield. I és que davant de la descolocació inicial del mig-centre argentí, era el defensor finés qui recollia la responsabilitat de conduïr el joc red.

Poc després, a la sortida d'un corner l'arbitre xiulà una pena màxima per una agafada a Gerrard un tant confusa dintre de l'area dels blades. En la mateixa jugada el gegant Crouch havia d'abandonar el terreny de joc amb un important trau a la seva cella. Robbie Fowler plantava la pilota en el punt de penal i no dubtava en etzibar un fort tret que batia al porter . Kuyt entrava substituint a Crouch formant parella atacant amb Fowler.

Minuts després una combinació de Kuyt amb Gerrard acavaba amb aquest per terra dintre de l'area, després que el defensor Montgomery el derribés aquesta vegada molt clarament. Novament Fowler anotava enganyant al porter fent pujar el segon gol a favor dels d'Anfield. Vint minuts i tot de cara, sense haver merescut tant gran premi. Com a anécdota destacar que Fowler aquesta temporada ha marcat tres gols al conjunt de Warnock i tots tres de penal.

Fins el minut 38 en una jugada pràcticament calcada a la primera oportunitat del matx entre Hyypia i Mark González, ha acabat aquesta vegada amb un fort xut creuat del xilè al que ha respost amb una brillant intervenció del porter Kenny. D'aqui al final de la primera part, tant sols destacar que Mascherano s'ha anat acomodant al seus nous companys i ha realitzat algunes intervencions de mèrit en la recuperació de pilota.

La segona part s'ha iniciat amb gran sopor, només trencat per la bona compenetració entre Kuyt i Gerrard. Fruit d'aquest bon enteniment ha arribat un xut de Gerrard que ha sortit desviat de la porteria de Kenny, després d'una excelent deixada amb el pit del davanter holandés.

Novament l'holandés com a protagonista d'una meritòria jugada de combinació. Pennant s'interna fins a la línea de fons després d'un teva meva amb Kuyt, la centrada de Pennant cap al punt de penal és rematada molt suaument per Fowler quan per darrera seu venia com una exhalació disposat a engatellar el capità Gerrard.

El Liverpool començava a treure's la son dels ulls i Riise provaba fortuna amb un xut amb la seva potent esquerra desde molt lluny, que se'n va anar desviat de la porteria de l'equip de Neill Warnock.

Al minut 70 arriba el tercer gol red. Un córner és tret des de la banda dreta del Sheffield. La pilota penjada queda morta a l'interior de l'area petita que és aprofitada per Sami Hyypia que afusella sense miraments la porteria dels blades.

Els de Neill Warnock tot seguit van disposar de la seva primera oportunitat al rematar Hulse una pilota que Dudek va aturar sense problemes amb una acció per el seu lluiment després de les seves frustrants actuacions davant de l'Arsenal en els partits de Carling i FA Cup.

El festival red va continuar amb el quart gol. Gerrard després de fer una diagonal sense pilota molt intel.ligent rep una passada al primer toc de Fowler i marca creuant la pilota davant de la sortida de Kenny. Acte seguit el gran capità fou substituit per Xabi Alonso, rebent una gran ovació del Kop que el va acomiadar cantant el ja clàssic "Ste Gerrard, Gerrard".

Amb un Liverpool molt relaxat, novament el davanter Hulse va estar aquesta vegada molt a prop d'aconseguir el gol de l'honor per els de Warnock. Hulse va rematar a boca de canó estabellant la pilota violentament al travesser de la porteria d'un batut Dudek.

Victòria contundent sense cap mena de lluiment per part dels de Benítez davant d'un rival que va notar en excès l'inesperat càstic de dos gols consecutius en el primer quart d'hora.

PUNTUACIONS:

Kuyt: 5 Punts
Gerrard: 3 Punts
Hyypia: 1 Punt

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran partido de Kuyt, que encima entró en él cuando no estaba escrito en los planes por la desafortunada patada a Crouchy. Me alegro un montón de los goles de GOD, que como dices le ha marcado tres goles al Sheffield, los tres de penalti, pero es que además son los tres únicos que ha marcado en Premier. Por cierto GOD va a acabar con buenas cifras goleadoras tanto en Premier como en Copa de Europa sin apenas haber jugado, el olfato no abandona.

Javi Saiz ha dit...

Partido muy tranquilo y relajado. Buen partido de todo el equipo en general y destaco a Kuyt, Gerrard y Mascherano que jugó de maravilla en su debut, ofreciendo libertad total a Gerrard

sergio ha dit...

hola amigos
soy culé y del Liverpool. El motivo de este post es que tengo 2 entradas para la final de la champions en Moscú el 21 de mayo de categoría 2 y no podré asistir. Si alguno está interesado que contacte conmigo en serranosergi@hotmail.com