dissabte, 10 de febrer del 2007

DERROTA FRUSTRANT A ST. JAME'S PARK / Newcastle Utd.: 2 Liverpool FC: 1

Ocasió perduda. Aquesta tarda el Liverpool FC ha deixat passar l'ultim tren que el podia mantindre amb vida a la lliga.
La injusta derrota d'aquesta tarda a Newcastle ha estat acompanyada per les victories de Manchester Utd. i Chelsea. Aquests segons s'allunyen ja a 10 punts dels de Rafa Benitez. Al Liverpool li queda un llarg periple a la Premier League en el que l'unic premi és la classificació a la fase previa de la Champions League de l'any que ve. Tot i així el calendari és favorable i encara queda molta lliga per optar a un premi major.
El resultat del partit és realment frustrant. El Liverpool ha estat el clar dominador del partit. Durant la primera mitja hora els reds han estat constantment posant setge a la porteria magpie. Fruit d'aquest acosament, ha vingut ben aviat el primer gol del partit obra de Bellamy després d'una errada en el refús del porter del Newcastle Harper que davant de la presió del propi Bellamy ha entregat la pilota als peus de Pennant que després d'endinsar-se a l'area ha fet una passada enrere al gal.les que ha marcat molt habilment per sota les cames d'un defensor. A partir d'aqui s'han vist els millors minuts dels reds. El propi Bellamy ha gaudit d'una doble oportunitat amb rebuig del porter i pilota al travesser. Bolo Zenden ha xutat al cos d'Harper quan es trobava tot sol davant la porteria blanc-i-negra. El jugador holandés ha fet també un fort xut després d'una molt bona combinació del mig del camp red que Harper ha refusat a corner amb moltíssims problemes.
Però quan el Liverpool ho tenia tot al seu favor, ha arribat la desafortunada jugada de l'empat. Una pilota al forat perseguida per l'ex jugador de l'Inter de Milà el nigerià Martins i el defensor danés Agger ha estat rebutjada per Reina amb el peu amb la mala fortuna de que el rebuig ha anat a parar als peus del jugador nigerià fent sense oposició l'empat a un. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.
A la represa el Liverpool ha sortit bastant tocat per la desafortunada acció de l'empat i no ha gaudit de la frescura inicial. Al minut 70, en una jugada aïllada de l'equip magpie, Riise ha comés un infantil penalt sobre Steven Taylor. El penalt l'ha transformat el veterà peruà Norberto Solano amb gran maestria enganyant al porter Reina i colocant la pilota a la arrel del pal dret d'aquest.
D'aquí al final el Liverpool ha atacat insistentment amb més cor que cap i amb molt poc encert. Tant sols destacable un xut impressionant des de 30 metres del jove defensor danés Agger que Harper ha refusat de punys amb prou problemes. Al final una derrota que deixa als de Benitez amb una única opció clara per aconseguir un títol aquesta temporada. Repetir la heroicitat d'Istambul. El Camp Nou espera el 21 de febrer.
Com a notes positives destacar la tornada als terrenys de joc de Sissoko, lluitador e infatigable com sempre i els debuts a Premier del jove Guthrie i el nou fitxatge procedent del Deportivo de la Corunya, el jugador de Salamanca Alvaro Arbeloa.
PUNTUACIONS:
Bellamy: 5 pts.
Sissoko: 3 pts.
Finnan: 1 pts.

1 comentari:

juan ha dit...

Tendremos que aprender catalán, je, je.
Muy bueno el escudo!