dijous, 19 de març del 2009

RAFA HA SIGNAT.

Fi a l’interrogant. Rafael Benítez va signar ahir, segons informava la pàgina web del club, el contracte que l’uneix al Liverpool FC fins al final de la temporada 2013-2014, acumulant d’aquesta manera, en el cas de complir la totalitat del contracte, deu anys al front del club d’Anfield.

Després de diverses negatives del tècnic madrileny als contractes oferts pels mandataris americans, s’ha arribat a un acord definitiu. Benítez sempre havia manifestat que les divergències no eren pas económiques i si a nivell de l’organigrama de la vessant esportiva del club. En aquest sentit, l’acord entre tècnic i club havia topat sempre en la figura de Rick Parry, actual Director General del Liverpool, que abandonarà el club a final de temporada, com ja es va anunciar farà unes setmanes. La renúncia de Parry, era l’anunci premonitori de que Benítez signaría el seu nou compromís amb el Liverpool FC.

La renovació de Benítez i sobre tot les condicions d’aquesta, que suposadament no són altres que el control total i absolut per part de l’entrenador madrileny de tota la secció esportiva del club, des de les divisions inferiors fins al primer equip, són un fet fins ara inèdit en la vida moderna de l'entitat. Una situació organitzativa que s’equipara a clubs com Manchester United i Arsenal, on Alex Fergusson i Arsene Wenger, disposen dels mateixos poders absoluts per tal de confeccionar el planter d’ambdós equips.

Si ens fixem en les darreres edicions de la Premier League, Gunners i Red Devils han guanyat la major part dels títols en joc amb aquest mètode de treball, bassat en el control total del tècnic sobre totes les decisions de carácter esportiu. Es per aixó, que la reestructuració a nivell tècnic del Liverpool FC era necessària ser posada completament a l'abast de, amb resultats a la mà, el millor gestor esportiu del que pot dispossar el nostre club. Rafael Benítez Maudes.


IN RAFA WE TRUST!