dilluns, 9 de març del 2009

Jornada de transistors.

Marató radiofònica la que es presenta per a la branch en les hores prèvies al duel de Champions de demà entre el Liverpool FC i el Real Madrid a Anfield. Fins a tres intervencions radiofòniques amb presencia dels Reds de Barcelona podreu gaudir durant la tarde-nit d'avui i el migdia de demà.


El primer en intervindre serà Francesc, que novament prendrà part en el programa "Hala Madrid" de Real Madrid Radio, com ara fa quinze dies en el "partit de tornada" particular entre ell i Nacho Olmedo, seguidor madridista resident a Liverpool. Francesc en aquesta ocasió, comptarà amb l'ajut inestimable de Neil, el president de la branch germana de Madrid que viurà el partit in situ a Anfield en el dia de demà. El programa el podeu seguir en directe fent click aquí, a partir de les 21:30 hores d'aquesta mateixa nit.


Ja de matinada, qui us escriu intervindrà en el programa de Catalunya Ràdio Els millors anys de la nostra vida, conduit per Bernat Soler. La intervenció tindrà lloc sobre les 00:15 o 00:30 hores d'aquesta matinada. Podeu seguir el programa a través de la radio convencional en el dial de Barcelona 102.80 de la FM, o bé, a través d'Internet fent clic aquí.


No acaba aquí la cosa. Demà al migdia nova intervenció radiofònica aquesta vegada a ONA FM en el programa La Graderia, que condueixen en Dani Senabre i en Carles Cortés. La nostre participació estaría programada a partir de les 12:30 hores del migdia. Podreu seguir-ho a través del 103.5 FM del dial de Barcelona.


En cas de que no podeu seguir en directe les nostres intervencions, durant el propers dies afegiríem a aquest post els enllaços per poder escoltar els programes en qualsevol altre moment.

5 comentaris:

Luis JFT96 ha dit...

Molt bé Stu!
Pero tenías la grada a favor, en catalán los periodistas guardan menos las formas contra el Madrid.
Sempre amb el Barça!

Anònim ha dit...

http://www.as.com/futbol/articulo/anfield-oporto-hora-futbolistas-verdad/dasftb/20090310dasdaiftb_48/Tes

La frase de Robinson Gerrard es punto y aparte, es tan bueno que ni el tacticismo de Benítez va a convertirle en malo.

Sentimiento Perico ha dit...

Enhorabona per la vostra repercusió mediática, intentare escoltar-vos.
Salutaccions.
http://sentimientoperico.blogspot.com

Luis JFT96 ha dit...

Stu, todavía no te has recuperado???

Stubbins ha dit...

Durante los próximos dias, haremos una recopilación de las muchas intervenciones radiofónicas en las que intervenimos.