dimecres, 11 de març del 2009

"CHORREO" TOTAL.

LIVERPOOL FC 4-0 Real Madrid CF


L’esser humà és a sovint victima de les seves pròpies paraules i ahir es va viure la confirmació d’aquesta regla no escrita de la condició humana. Vet aquí, que el ja tant popular “chorreo” vaticinat per Vicente Boluda, dies previs a la disputa del partit d’anada al Bernabéu, es va escenificar tal i com va preveure el president blanc a Anfield. El que no comptava, és que l’equip “chorreado” seria un Real Madrid superat totalment per l’equip de Benítez i per un Anfield, que una vegada més va crear l’atmosfera tant peculiar que es viu en els partits de Champions. Altre dita, diu que el temps posarà en el seu lloc a tothom. A Vicente Boluda, la història universal del futbol, l’ha colocat en el racó de l’absurd més vergonyós i ranci.

El Liverpool FC va superar els vuitens de final de la Champions League, endosant a un històric com el Real Madrid, la golejada més amplia mai rebuda a Europa, per el club guanyador en fins a nou ocasions de la màxima competició europea, després de la rebuda a San Siro per "La Quinta del Buitre" allà per l'any 1989. No va haver-hi lloc per a la especulació amb el gol de Benayoun aconseguit a l’anada. Des de el pimer minut, els de Benítez posaven seriós setge a la porteria d’un Casillas convertint novament en sant del madridisme, evitant una golejada d’escàndol, de la qual no és gens pressumptuós afirmar que ben bé haguès pogut ser un 8 o 9 a zero.

Iker Casillas va respondre amb aturades miracoloses durant els primers cinc minuts de partit a xuts de Fernando Torres i Mascherano, que ja haguessin pogut decantar el partit i la eliminatòria a favor dels reds ben aviat. Tampoc es va tindre que esperar molt. Fernando Torres perforava la porteria del Real Madrid al quart d’hora de partit. Gol molt especial per a “El Niño” tantes vegades negat de cara a porteria quan aquesta era defensada per Casillas. No haurà estat ni de bon trós el gol més maco del de Fuenlabrada, però de ben segur, a Torres li semblarà un dels més importants de la seva carrera.

Continuava el festival amb un Liverpool jugant a plaer i desintegrant per complert a un Madrid, que tant sols amb puntades de peu podia frenar a un imparable conjunt red. Abans de la mitja hora, Gerrard transformava un penal inexistent que el col·legiat va assenyalar per mà inexistent d’Heinze. No hi ha lloc per a la queixa madridista. El Madrid ni tant sols pot apelar a l’errada arbitral.

Amb un marcador totalment favorable als d’Anfield que actuant a mig gas, feien el que volien amb un inoperant Real Madrid que es va apropar en alguna ocasió a la porteria de Reina, sense majors consquencies per el porter madrileny dels Reds.

La segona part s’iniciava amb la “puntilla” dels de Benítez als de Juande. En una sensacional jugada per banda esquerra d’un Babel renascut en la nit d’ahir, Gerrard aconseguia rematant tot sol en l’interior de l’àrea el gol de la confirmació del pas als quarts de final. A partir d’aquí i ja amb tot de cara, era l’hora de reduir una marxa i començar a pensar en el partit de dissabte a Old Trafford. Canvis de Xabi Alonso, Gerrard i Torres, els jugadors clau de l'equip.

Tampoc a les hores els blancs van ser capaços de posar en perill el resultat, oferint una imatge molt vulgar i d’equip totalment desfet i sense un lider en el terreny de joc. Tant sols Iker Casillas es va salvar de la crema blanca, i pot ser Raul, que tot i estar tant desencertat com la resta dels seus companys de camp, oferia el dolor per la sangnant derrota en el seu rostre.

Encara va haver-hi temps per el quart gol aconseguit per Andrea Dossena, que deixava un marcador inesperat fins i tot per el més optimista dels supporters. Tant de bó veiem aquest dissabte un marcador igual a l’electrònic de l’Streetford End. No es pot fallar. Encara hi ha Premier.

FORMACIÓ:
Reina, Aurelio, Carragher, Skrtel, Arbeloa, Babel, Xabi Alonso (Lucas Levia 60’), Mascherano, Kuyt, Gerrard (Spearing 73’), Torres (Dossena 83’).

GOLS:
1-0 Fernando Torres 16’
2-0 Gerrard (p) 28’
3-0 Gerrard 46’
4-0 Dossena 88’

20 comentaris:

Stubbins ha dit...

Tant sols vull donar les gràcies a tots els que ahir vau compartir amb la familia red de Barcelona (i Madrid) una de les diades més vibrants des de la nostre creació. GRACIES.

Les puntuacions.

Gerrard: 5 pts.
Torres: 3 pts.
Babel: 1 pt.

Quina ressaca nois!

Sentimiento Perico ha dit...

La meva més sincera enhorabona per el "chorreo" d´ahir al Madrid.

Les meves puntuacions:

Gerrard: 5 pts.
Torres: 3 pts.
Xabi Alonso: 1 pts.

el Churi ha dit...

Els meus:

Gerrard_5
Torres_3
Mascherano_1

Salud!

Jorge-George Olmos ha dit...

Where is Chorreo?
Mis puntaciones
Boluda- Menos 5
Mijatovic- Menos 3
Ese hincha con una bufanda del Everton y despues marcar el Liverpool No hay puntos para decirlo,jajaja

En serio
Gerrard-5
Torres-3
Arbeloa-1
Aunque cualquiera se merecia 5 points
Un abrazo para todos los Reds

Anònim ha dit...

Qué barbaridad de partido hicísteis, amigo. Pocos equipos le dan un ritmo tan trepidante al juego como el Liverpool como se lo propone.
Me cuesta mucho elegir tres jugadores, pero ahí van mis votaciones:

Gerrard - 5 puntos
Torres - 2 puntos
Babel - 1 punto

Un saludo, maestro. Y felicidades.

Anònim ha dit...

Al final vaig poder veure el partit, llàstima no haber anat al Collins per disfrutar-ho encara més si cap.

Gerrard 5
Torres 3
Masche 1

Jo no diria que és la golejada més amplia rebuda pel Madrid a la copa d'europa. Recordo un Milan 5 Madrid 0. Aquell any van augmentar les vendes de gomes d'esborrar.

xavi martin ha dit...

no words..un gran dia per la family red YNWA¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡


GERRARD 5 POINTS
TORRES 3
MASCHE 1

BENITESSS 10¡¡¡

Anònim ha dit...

Enhorabona per la crònica, Stubbins, i felicitats a tota la família 'red' pel partidàs d'ahir. Teniu un equipàs, quin "chorreo" vau donar-li al Madrid!. Ara a veure si penges els àudios de les teves intervencions a Catalunya Ràdio...

Visca Barry White i Carmen de Mairena!.

Salut a tothom!

El Karim

Luis JFT96 ha dit...

Mr. Martín, le acabo de ver en su intervención en Informe Robinson, mire que le gusta imitar al Johan jejeje, un crack, si señor.

Del partido lo único que tengo que decir es que tengo que darle muchas gracias a Rafa por hacerme vivir días así. Creo que junto al glorioso e inesperado camino hacia Istanbul (que creo que jamas se volverá a repetir algo tan ... "romántico") es mi segundo mejor momento como hincha rojo (por mis filias hacía Torres antes de convertirse en red).
Comprendo que haya mucha gente que quiera un cambio de director de orquesta, pero me parece muy desagradacido por su parte. Un tipo así se tiene que ir cuando él quiera o cuando suceda algo terrible, y de momento no hemos pasado, ni por asomo, por ninguna de esas circunstancias.

LMP:
Gerrard: 5
Torres: 3
Masche: 1 - Hace poco leía que si nos la habían colado, que no era el del año pasado y no se que mas chorradas, vaya mesecito que lleva el jefecito.

Un abrazo a todos, enhorabuena!!!

Stubbins ha dit...

@ George.

El hincha madridista con la bufandita del Everton fue seriamente abucheado en el Collins ayer. Menuda le cayó. jojojo. Más o menos la misma que a su equipo.

@ Longui

Doncs si senyor! Tens tota la raó, ara mateix rectifico la crònica. Ni me'n recordaba del 5-0 a San Siro.

@ Luis

Jajaja! Pues espera que aún vas a tener otra ocasión de escuchar a Xavi haciendo de Johan. A ver cuando tengo un ratito estos dias y trato de colgar todas nuestras intervenciones en los media. Ah! y al Masche ni tocarlo.

@ Karim

Vas faltar tu!!! Haguessis disfrutat i a sobre treballant. jejeje.

Luis JFT96 ha dit...

Aparte de todo, ese "aficionado" demostró tener bastante poca cultura futbolística. Que se vea el banner en homenaje a los 96 de Hillsbrough que van a sacar los seguidores del Everton en las semis de FA Cup. Mantenemos una magnifica relación de amor/"odio" con los evertonians.

Kike ha dit...

Felicitats pel partit impressionant d'ahir i també per les entrevistes a l'estrella mediàtica del moment (especialment pel moment Mairena i el desconcert del locutor).

Només em queda desitjar un FC Barcelona - Liverpool FC per la final d'aquest any de la Champions. Realment s'ho mereixen els 2.

tgdor_ ha dit...

salut amics!!

Gerrard 5 pts
Torres 3 pts
Mascherano 1 pt

(les daría a todos 3 mínimo, y a estos 3 un 5.)

Anònim ha dit...

http://www.as.com/futbol/articulo/espana-proyectos-largo-plazo-dificiles/dasftb/20090312dasdaiftb_25/Tes

Amen.

Alba ha dit...

Magnífic partit i repàs total al rival. La veritat es que només va existir un equipo sobre la gespa d'Anfield, el Liverpool. A veure el sorteig de quarts.
Salutacions

Rafadalton ha dit...

Bon dia.

Us enllaço una entrevista que fan avui a Rafa Benítez a El Periódico que suposo que us agradarà.

Com a culé, felicitar-vos per partida doble (m'en alegro pels reds i pel Madrid)

Què us semblaria una final Liverpool-FCB? Uff!

@Longui
Ja ho havia llegit, te tota la raó. També val la pena llegir la réplica de la premsa anglesa davant la lamentable actitut de la premsa espanyola i de part de l'afició merengue. Portades imbècils a part, em dolia veure a Toñín el torero fanfarronejant a The cavern, on per cert també es van cantar segons quins himnes que no val la pena ni comentar...

I. ha dit...

Stevie 5
Javi 3
Ryan 1

Stubbins ha dit...

Hombre Kike!!!

Me alegra verte por aqui! Y además te suscribes! Un millón de gracias.

A tots gràcies per les vostres intervencions en el blog.

Tanco puntuacions.

Gerrard: 50 pts (Unanim)
Torres: 27 pts.
Mascherano: 5 pts.
Xabi Alonso: 4 pts.
Babel: 3 pts.
Arbeloa: 1 pt.

Puntuen per la general:

Gerrard: 5 pts.
Torres: 3 pts.
Mascherano: 1 pt.

GRÀCIES A TOTS!!!

Anònim ha dit...

Sigo disfrutando con los goles y la clasificación. El gol de Torres fue cantado como si fuera del Atleti. Genialllllllllllllllll

un abrazo.

Anònim ha dit...

Camarero, camarero, una de leche Puleva
¡¡¡And you'll never walk alooooone...!

Mode saltando en el Collins and "walking like an egipcian": 100points
Barcelona Reds: 99 points.
El capullu del meu fill que m'ha surtit merengue només per tocar allò que no sona:-103 points

Guayominí: la champions ja és aquí: 1.000.000.0000....

uff, encara estic flipant.

Rous