dijous, 12 de març del 2009

Protagonistes a les ones.

La eliminatòria entre Liverpool i Real Madrid, va despertar gran espectació entre els mitjans de comunicació catalans i madrilenys. Tant en les hores anteriors al partit, com durant el partit i sobre tot una vegada finalitzat el matx d'Anfield, els BARCELONA REDS vàrem ser sol·licitats per mitjans de tot arreu. Us mostrem les nostres participacions en les següents línies.

Ja el dia anterior al partit, a Real Madrid Radio, la ràdio oficial del club de Chamartín, es va disputar "el partit de tornada" entre supporters reds i aficionats blancs que el dia anterior al partit d'anada del Bernabéu, ja va protagonitzar Francesc, el president de la branch. Aquesta vegada, Francesc va tindre la inestimable col·laboració de Lover, gran supporter red madrileny, secretari de MADRID REDS la official branch madrilenya i gran amic de la nostre branch, que van departir sobre el partit amb Nacho i Iván aficionats madridistes afincats a Liverpool i Londres. Cap d'ells, ni reds ni madridistes es podia ensumar el desenllaç final del partit.

També vàrem tindre participació per duplicat a Catalunya Ràdio. El programa Els millors anys de la nostra vida, dirigit per Bernat Soler ens va demanar el nostre punt de vista sobre el partit en la nit anterior, com una vegada finalitzat el partit. L'entrevista prèvia al partit, comença a partir de la 1 h. 34' 40" (aproximadament) i té una durada de tres minuts. Desplaçant-vos per la barra del reproductor amb el mouse fins al punt esmentat, i tindreu la nostre intervenció.

Ja una vegada finalitzat el partit, i amb la presència en directe de Catalunya Ràdio al Michael Collins, Bernat Soler i el seu equip van tornar a demanar-nos el nostre punt de vista sobre el desenllaç de la eliminatòria. Un punt de vista una mica distorsionat per la festa i la cervessa que van còrrer per un Collins que va viure una de les seves grans nits. La intervenció la podeu escoltar a partir dels 15' 55" i té una durada aproximada de nou minuts. No us perdeu la intervenció d'un dels cracks mundials del futbol que va seguir amb nosaltres el partit. Espectacular.

També ja amb el partit finalitzat, el programa Tú diràs de RAC1 dirigit per Joan Maria Pou, va voler saber la nostre opinió des d'el mateix Michael Collins, on ens van acompanyar vivint les evolucions del partit. Per escoltar el programa haureu de dirigir-vos a aquest enllaç de la pàgina web de la ràdio i buscar a la graella el programa Tu diràs del dimarts 10/3 i descarregar-vos el'arxiu mp3 de 28,79 MB. Al reproduir-lo, cap els 21' 44" podreu escoltar la intervenció dels BARCELONA REDS.


També ONA FM i el seu programa La Graderia, va voler conèixer de quina manera es viu un partit del Liverpool amb nosaltres, desplaçant el seu equip al pub. Hores prèvies a l'inici del partit, amb més calma, tambè van voler saber el nostre parer sobre un partit que pocs advertíen de la seva trascendència. De moment no hem pogut trobar la nostre intervenció, però tractarem de enllaçar-vos l'entrevista de seguida.

Els BARCELONA REDS volem donar les gràcies a tots aquells mitjans que es van adreçar a nosaltres i ens van acompanyar in situ vivint en viu el partit al nostre Mini-Kop del Collins.

Tambè volem oferir les nostres més sentides disculpes a tots aquells que van sol·licitar-nos la nostre participació en els seus programes el dia posterior al partit i que malauradament no vàrem poder atendre, per motius que imagino tots comprendreu.

A tots anunciar-vos que podeu comptar amb nosaltres per al que disposeu en el futur.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES.

3 comentaris:

el Churi ha dit...

We'll be coming
We'll be coming
We'll be coming down the road.
When You Hear The Noise of The Billy Shankly Boys
we'll be coming down the road.

Luis JFT96 ha dit...

Ayer por la noche, cuando me vio mi padre poniendo cara de bobo tratando de entender lo que decían unos tipos que hablaban en catalán, y cuando le dije "calla, que es el estubin", me contestó, "has perdido la cabeza".
No le falta razón.

!Ese es mi Barry White!

Stubbins ha dit...

@ Churi

Demà més!!!

@ Luis

Let the music play!!! jajaja.

Un fuerte abrazo para tu padre!! Eso si, no le muestres nuestro correo interno, porque si mi imagen ya está devaluada en público, en privado..... ya es de frenopático. jojojo.