diumenge, 4 de gener del 2009

Més còmode de lo esperat.

Preston North End 0-2 LIVERPOOL FC.


El Liverpool va superar ahir la tercera ronda de la FA Cup, al doblegar sense problemes i amb certa comoditat a un Preston North End que tant sols va presentar batalla en determinades fases del partit. El partit va servir a demés per veure el retorn de Fernando Torres als terrenys de joc, tornada que va ser culminada amb un gol per part del jugador de Fuenlabrada. La nota negativa del partit, va ser la lesió de Xabi Alonso, que no li va permetre sortir a disputar els segons quaranta-cinc minuts del matx. L'abast real de la lesió es sabrà en vint-i-quatre hores.

Benítez no volia cap mena de sorpresa a Deepdale i va composar un onze inicial amb la presència de gran part dels jugadors titulars. Cavallieri en la porteria per Reina, era l'única novetat destacable. L'ex-porter de Palmeiras, va demostrar tindre unes molt bones qualitats i es va mostrar molt segur en el joc aeri, guanyant totes les pilotes centrades per els jugadors northenders. Els primers compassos de l'enfrontament, com era d'esperar, van ser de domini local, però ben ràpidament el mig del camp red amb Alonso i Mascherano es va posar a actuar i van fer seu el partit.

Gerrard i Robbie Keane, desafortunat novament de cara a gol en ocasions ben franques, van ser els primers en gaudir de bones oportunitats. El gran capità va fer un partit immens, i demostrant que l'incident del passat cap de setmana, no l'ha afectat en absolut. Però seria Albert Riera qui inauguraria el marcador després d'efectuar un retall a l'interior de l'àrea i executar una imparable fuetada de cama esquerra a la que res va poder fer el porter del Preston. Riera rebia el premi del gol a uns primers minuts de partit on el de Manacor va ser l'home més incisiu dels d'Anfield.

El gol enfonsava gairebé del tot als jugadors d'Alan Irvine, i el Liverpool passava a jugar a plaer, amb fases del partit on la possessió de pilota era total per als de Benítez. Tant sols ben entrada la segona meitat, que ja no disputaria Xabi Alonso, els locals van tornar a oferir resistència, posant en dificultats la porteria d'un seguríssim Cavallieri.

A falta de vint minuts per a l'acabament del partit, Fabio Aurelio i Fernando Torres sortien al terreny de joc, recuperats ja de les seves lessions. El madrileny de seguida va demostrar la seva recuperació en varies jugades en les que amb gran velocitat va buscar la porteria local. A les acaballes del partit, amb tot el Preston al camp red, Gerrard i Torres es plantaven tot sols davant del porter northender. El 8 del Liverpool cedia el gol fet a Torres, posant el resultat definitiu en el marcador de Deepdale.

FORMACIÓ:
Cavallieri, Carragher, Hyypia, Agger, Insua, Babel, Xabi Alonso (Lucas Leiva 45'), Mascherano (Fabio Aurelio 84'), Riera, Gerrard i Keane (Torres 73')

GOLS:
0-1 Riera 25'
0-2 Torres 90'

8 comentaris:

Stubbins ha dit...

Puntuacions:

Gerrard: 5 pts.
Riera: 3 pts.
Mascherano: 1 pt.

Nefasta la documentació de Julio Maldonado en la narració del partit a Digital+. L'espabilat del Maldini va comentar en varies ocasions que el Preston tant sols te una FA Cup en les seves vitrines. Quan en realitat en te dues, a més de dues Lligues (les dues primeres) Tant fàcil com consultar Wikipedia. Targeta vermella a Maldini.

xavi martin ha dit...

tranqui nen, Maldini de Premier encara va per parvuls
partit..be

points
Gerrard 5
Carra 3
Riera 1

Alba ha dit...

Sempre va bé començar l'any amb victoria. De moment, els excesos de cap d'any no pasen factura.
Salutacions

Anfield ha dit...

Ya no solo ganamos sino que jugamos bien, y si los saints fuerzan el replay contra los mancs mucho mejor.

Anònim ha dit...

liverpool - everton en la CUP!!

Anònim ha dit...

Vi un rato del partido, los últimos 25 minutos. Me alegró mucho ver marcar a Torres. Es "el NIño" y siempre lo será.

un abrazo.

ah, me puedes decir cuales son los números de Torres durante esta temporada, en cuanto a partidos jugados y goles.

I. ha dit...

OMG Riera 5
Steve 3
Nando 1

Fernando.. aqui lo tienes. Buceando por la página podrás ver los datos. Lleva 6 goles en 17 partidos, aunque solo 9 son completos.

Stubbins ha dit...

Puntuacions tancades.

Gerrard: 13 pts.
Riera: 9 pts.
Carragher: 3 pts.
Torres: 1 pt.
Mascherano: 1 pt.

Puntuen per la general:

Gerrard: 5 pts.
Riera: 3 pts.
Carragher: 1 pt.

Gracies a tots.