dijous, 1 de gener del 2009

L'incident Gerrard.

L'any finalitzava de manera molt feliç amb una contundent victòria al St. James' Park de Newcastle i amb l'ampliació de l'avantatge en el liderat sobre el Chelsea, després que els d'Scolari rebessin un gol al darrers minuts que els feia perdre els tres punts en el derby londinenc davant del Fulham. Tristement, fora dels terrenys de joc el 2008 acaba amb un escàndol protagonitzat per el capità de l'equip Steven Gerrard.

El 8 del Liverpool, després de col·laborar magníficament amb dos gols a la victòria sobre els magpies, decidia celebrar els tres punts i el liderat en companyia d'uns amics en un pub de la localitat de Southport. Ja entrada la nit, i segons les informacions, Gerrard i els seus companys es vàren enfrontar amb el disk-jockey del local, en disconformitat per la música que el Dj oferia als clients del pub. La discussió va arribar a majors i pressuntament, Gerrard i els seus amics varen agredir al disk-jockey que va necessitar d'assistència mèdica. La policia que es va presentar al lloc dels fets, va decidir arrestar al capità red i els seus acompanyants durant dues nits, fins que després del pagament de la fiança, dimarts abandonava la comissaria. Gerrard però, deurà presentar-se davant dels tribunals a finals del mes de gener i podria fer front a una petició de cinc anys de pressó.

Creient sempre en la pressumpta inociència de Steven Gerrard, creiem que una persona pública de la seva categoria, icone mundial del club, deuria de vigilar molt les seves accions fora del camp. Tothom comet errades i tothom pot perdre els nervis en un moment donat. Però el que Gerrard hauria d'haver tingut present en tot moment és la seva condició de màxim representant a nivell mundial d'una entitat com el Liverpool F.C.

Un trist incident que desitjem s'esclareixi i deixi al gran capità lliure de tot càrrec d'agressió. En cas contrari, deuria de pagar la comdemna establerta per les lleis britàniques, com ho faria qualsevol ciutadà. Davant la llei tots som iguals... o ho deuríem de ser.

3 comentaris:

Sentimiento Perico ha dit...

Estos hechos pueden oscurecer un tanto a un jugador espectacular, y que por cierto nunca ha dado un sólo problemas, espero que todo sea un malentendido, de lo contrario me decepcionaría un gran futbolista como Gerrard.
Un saludo.
http://sentimientoperico.blogspot.com

Sentimiento Perico ha dit...

Por cierto, en mi blog tengo un apartado llamado "Charlas de fútbol" que son unas entrevistas con gente poseedora de blogs o gente relacionada con el fútbol, aceptarías una entrevista?. Espero tu respuesta en mi correo.
davidgerboles@hotmail.com

Un saludo.
http://sentimientoperico.blogspot.com

Anònim ha dit...

requiring adhere iztapalapa stipendwhen energetics handhelds utexas fetoprotein aaes here recourse
masimundus semikonecolori