divendres, 9 de març del 2007

A repetir amb el PSV EINDHOVEN

El caprici de l'atzar ha volgut que novament els camins d'holandesos i anglesos es tornin a creuar aquesta temporada. El partit d'anada es disputarà als Països Baixos el dimarts 3 d'abril, mentres que la tornada a Anfield es celebrarà el dia 11 del mateix mes d'abril.

Tal i com va succeir a finals del mes d'agost a Mónaco en el sorteig de la fase de grups, el destí ha deparat un nou enfrontament entre els equips de Benítez i Koeman. En aquella ocasió el balanç del doble enfrontament va ser força positiu per els reds que empataven sense gols al Philips Stadium i guanyaven per un còmode 2-0 a Anfield amb gols de Gerrard i Crouch.

Però en aquella ocasió es tractava d'una lligueta de 4 equips (que completaven Galatasaray i Girondins de Bordeaux) i perdre un partit tenia la possibilitat de recuperació en els seguents compromissos. Ara ja no hi ha marge al error.
L'actual campió de la lliga holandesa llidera en la actualitat el campionat del seu país d'una manera còmoda amb 8 punts de ventatja sobre el AZ Alkmaar. Ronald Koeman, el tècnic dels campions holandesos, és un entrenador de no gaire bon record per a l'afició red. L'any passat en la eliminatoria de 1/8 de final amb el conjunt lus del Benfica, Koeman va eliminar al grup de Benítez amb un contundent resultat global de 3-0. Es per aixó que les primeres declaracions del tècnic madrileny en coneixer el resultat del sorteig han estat referides al record d'aquest episodi i a fer una crida a la prudència.

Però els capricis de l'atzar han tornat a fer l'ullet al Liverpool en la matinal grega. I és que a banda del sorteig dels 1/4 de final, s'han sortejat els emparellaments de les semifinals i els equips que actuaríen com a locals en el partit de tornada. Els reds en el cas de superar la eliminatòria amb els holandesos, s'enfrontaríen al guanyador del duel entre València CF i Chelsea FC, i sempre amb el partit de tornada a Anfield. En cas de superar la semifinal, els liverpudlians podrien tornar-se a veure les cares a la final d'Atenes amb.... el Milan AC.

El passat dimarts s'ensumava alguna cosa d'aquells mesos d'abril i maig del 2005 a Anfield, el sorteig d'avui ha tornat a portar records inesborrables a la ment dels red supporters.

Així han quedat els emparellaments.

1/4 DE FINAL
(3 i 4 d'abril / 10 i 11 d'abril)
A- Milan AC - Bayern Munich
B- PSV Eindhoven - Liverpool FC
C- AS Roma - Manchester United
D- València CF - Chelsea FC

SEMIFINALS
(24 i 25 d'abril / 1 i 2 de maig)

E- Guanyador D - Guanyador B
F- Guanyador C - Guanyador A

FINAL
(Atenes, Estadi Olímpic 23/05/2007)

Guanyador F - Guanyador E

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El peligro de esta eliminatoria sería creernos que ya la hemos pasado, así a seguir jugando con humildad y respeto al rival. Yo quería quitarme a dos equipos de en medio, que eran Valencia y Chelsea, así que si pasamos contra el PSV nos tocará uno de los dos, mala suerte.
A este paso mi camiseta con el parche de las 5 Copas de Europa se va a revalorizar, ya que el año que viene llevaremos un 6 y está será un "rara avis".

Javi Saiz ha dit...

Bueno, espero que repitamos la victoria de Anfield en la liguilla. No me fio nada del PSV, puede ser peligroso aunque confio en pasar la eliminatoria.

Saludos